Luptand cu depresia
Raspunsuri - Pagina 8
slakje spune:
Drum bun scumpa si sa te bucuri de camarutza ta cu maci si de Clujul mult iubit.
Sa te bucuri si pt mine caci si mie mi-e dor de Cluj.
Iti doresc numai bine si sa vezi ca toate se vor rezolva.
Multa sanatate si o mie de urari de bine,
Alina.
PS: Sper ca ti-a trecut supararea pe mine...
scarmanus spune:
PS. Alina, n-am fost niciodata suparata pe tine. A\Am fost doar foarte vulnerabila...
scarmanus
slakje spune:
Merci Scarmanus,esti o dulce.
Mey mey...mi-ai facut dor de camera mea de acasa din Romania,de patucul meu, de tot.
Aurelia spune:
Ai grija de tine si gindeste-te doar la tine (si la cei dragi regasiti acasa)inspira mirosul teilor trecuti si al aerului de "acasa" inchide ochii si lasa-te sa plutesti.........noi ne vom gindi la tine!
Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542
Vichi spune:
Cum a fost somnul langa florile tale de mac?
Ai grija de tine!
Nu lasa starile contradictorii prin care vei trece sa te raneasca si mai mult. Bucura-te de amanunte si nu uita ca placerile mici vindeca totul.
Violeta
slakje spune:
Sarmanus ai ajuns? Cum a fost prima noapte in patucul tau din camera cu tapet colorat?
Asteptam sa intri intr-un internet ca sunt multe in Cluj si sa ne spui cum esti.
Pe unde ai fost prin oras? Cum e atmosfera acasa?Cum te simtzi?
Te pup,
Alina.
scarmanus spune:
Dragele mele,
Am regasit CLujul ca pe un prieten vechi si drag ce a pus balsam pe rana. Macii mei m-au linistit, am luat numai seara medicamente, agitatia a pierit ca luata cu mana. Sotul meu vine in seara asta, insa eu nu stiu daca ma voi intoarce cu el. Parintii mei au fost plini de intelegere, ingrijorati insa de mersul lucrurilor. Eu sunt inca in dilema daca sa ma intorc sau nu, in principal fiindca am un loc de munca unde nu stiu cat ma vor putea tine pe concediu de boala, iar eu nu sunt suficient de puternica sa ma intorc. Nu stiu ce sa fac...
In rest teii sunt gata sa infloreasca, mi-s dragii toti oamenii care-i vad pe strada, imi place sa aud pardon, va rog si multumec prin preajma, si civilizatie si oameni simtiti, cu multe probleme insa poate pe de-o mie de ori mai fericiti cu toate problemele si grijile lor, ca se stiu bucura sincer de orice nimic. Azi am fost la cosmetica si masaj.
Va pup si va mai scriu.
Cu drag,
scarmanus
slakje spune:
uraaaaaaaaaa scarmanussssssssssss!!!!!!!!!!!!!
Ce ma bucur ca esti bine acasa in Clujul acela frumos.
Scumpa du-te la Sora si mananca oaresce de la turc si pentru mine, da o raita pe la Carpatzi si baga un super cremes.
Simte-te bine, simte-te libera si lasa problemele sa moara!
Vei vedea ca totul va fii bine.
Nu te gandi la job, se va gasi altul, gandeste-te doar la tine si la linistea ta sufleteasca.
Te pup si vino mai des pe aici pe forum,
Alina.
cl spune:
, Scarmanus! Noi ne gandim la tine si speram sa ne dai vesti cat mai bune . Concediu placut in continuare.
,
Claudia
voljena spune:
ma alatur urarilor fetelor, ma bucur ca deja te simti mai senina, ia-o incet... si mai du-te la cosmetica si masaje (cred ca-ti voi urma exemplul).