laparoscopie pro sau contra
Raspunsuri - Pagina 4
ursulica spune:
buna fetelor. eu incerc cam de un an sa raman insarcinata.am facut de doua ori analize hormonale si diagnosticul pus de doctora mea a fost "sterilitate primara". se pare ca ovarele mele nu functioneaza normal,ducand la lipsa ovulatiei,dar nu mi-a facut o ecografie sa vada ce si cum.timp de sase luni am urmat tratamentul liviei.acum am schimbat medicul si merg la dl.doctor niculescu.la ecografie a vazut ovare microchistice.mi-a recomandat sa fac si prolactina,iar apoi,in functie de rezultat,sa-mi faca o laparoscopie.
acum,as vrea si eu parerea voastra.ati facut laparo la el?cat ati stat in spital,cum v-ati simtit dupa si mai ales,cat costa???care e atmosfera prin giulesti?m-a cam speriat ce am citit pe forum.
Monica-Elena spune:
Multumesc Ana, la mine nu e cazul nici de decorticare si nici de desfundare trompe trebuie sa se convinga ca trompele arata ca in filmul de la HSG adica f intortocheate.
Monica
ardit spune:
fetelor, voi tre'sa stiti: am inteles de pe forum ca laparo'nu se face in cazul in care ai deja o taietura pe burta (de la extrauterina sau cezariana sau alceva). Asa este?
merci
ardit
ardit
lala_1 spune:
Fetelor am nevoie de ajutorul vostru; vin de la eco. unde mi s-a confirmat faptul ca am un chist pe ovarul sting de 5.2/2.0/4.3 mm, complicat, hemoragic care trebuie operat. Oare ar fi bine sa-l operez laparoscopic si la cine, ma puteti ajuta cu un nume de dr. bun,
Va reamintesc despre mine ca am avut din totdeauna ovare micropolichistice dar uitati unde se ajunge daca se lasa lucrurile in voia lor...am luat o pauza in ce priveste lupta pentru bebe timp in care am tratat mastoza fibrochistica si s-a agravat pb. ovarelor.
Mi-e tare frica si nu stiu la ce dr. sa ma duc pentru ca vreau la cel mai bun, mai ales dupa ce am citit la voi ca pot fi afectate trompele(asta mi-ar mai trebuie ca sunt singurele pe care le am si eu sanatoase,slava Domnului!)
Va pupic pe toate. LALA
trandafir spune:
fetelor, eu am facut laparoscopie acum 2ani. Nu reuseam sa raman insarcinata si doctora mea observase ceva in interior. Asa ca am facut laparoscopia de unde a scos ceva fibroame si chisturi si acum sunt fericita mamica a unei superbe fetite de 1 an si 2 luni. deci merita. Eu sunt sigura ca datorita acelei interventii am ramas insarcinata imediat la 3 luni de zile.
marin alice spune:
Fetelor eu am facut doua laparascopii si credeti-ma nu sunt de speriat!Este o interventie relativ usoara care dupa o zi esti pe picioarele tale!Problema este pt ce o faci!Inainte de toate trebuie facute niste analize,HSG si in functie de ce spune dr te hotarasti!Eu cred ca merita sacrificiul pt a ne vedea visul cu ochii!