La France (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Draga Mirunda, Laval este la 2 ore si 45 min de Challans! Mult succes si sa-ti ajute D-zeu sa te muti aici! Vom gasi cu siguranta o ocazie sa ne cunoastem!

Despre ocean, pot sa spun ca eu am fost foarte impresionata cand am fost prima data la Cancale, Mont ST Michel si St Mālo! cel putin la Mont St michel ramai cu gura cascata! Eu vazusem niste vederi in ro inainte, dar nu mi-am imaginat ca poate fi asa frumos! O sa incerc sa pun si niste poze! Cancale este orasul huitrelor! Vezi acolo cum le aduna cu tractoare si remorci, dar asta dupa ce sunt lasate sa cresca in plasele( nu stiu exact ce sunt)in care raman dupa ce apa se retrage! Din sase in sase ore are loc mareea! Noi am ajuns ieri si era reflux, iar marea se vedea undeva la orizont; seara era deja langa zidul care marginea plaja!Plus ca huitreles sunt de n feluri, cam patru numere! Si trebuie sortate de cei care le aduna! Este o munca incredibila!

Mergi la inceput

Fetelor, am uitat sa va povestesc ceva. Cand ne intorceam de la Cancale, pe nationala, la un moment dat vedem pe partea opusa o masina oprita, cu capota deschisa si unul(de culoare-gen tigan ro-) care facea semne disperate; prietenii nostri, care erau cu masina proprie, opresc primii; noi nu am avut sa oprim, dar am oprit mai in fata sa-i asteptam! Au vb in fr cu ei si eu aflat ca sunt din RO(hi! hi!)si spuneau: rumania, benzina, argentt...Adica voiau si ei niste BANI pt benzina:), nu benzina! Prietenii nu s-au dat romani, au vb in fr si au demarat cand au vazut ca mai iese un rom din masina!Cu acesta ocazie ne-am amintit de cantecul cantat pe posturile de radio: "Donnez-moi l'argent!" Ma intreb daca or fi reusit sa pacaleaca pe cineva azi!Si cati or mai fi pe rutele din Fr! Doamne!

Mergi la inceput

http://fr.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin2003/my_photos

Cateva poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

De la toata lumea, azi sarbatorim!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

Multumesc fetele

Bine te-am gasit Nadine2004! ahaaa, deci fetele ti-au vorbit despre mine???..... sper sa fi fost numai de bine..... mie nu mi-au vorbit despre tine, asa ca sper sa ne cunoastem prin intermediul acestui forum...

Mirunda si eu ma bucur sa aud ca vei veni in franta! noi suntem bine. Cindva am fost oarecum mai aproape de Otilia, adica eram amindoua in regiunea pariziana, acum ea a plecat in Bretagne iar eu tot in regiunea pariziana locuiesc, deci sunt putin cam departe de Vandče.... dar, cine stie? poate poate ca intr-o zi...... ne vom vedea...
Da, aici pe 6 iunie e ziua mamei si duminica viitoare va fi Ziua Tatalui.

la toata lumea

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna ziua, fetele, hop si eu sa va urez sa aveti o saptamana frumoasa !

Doina, ziua taticilor e pe 20 iunie anul acesta! Eu nu stiu ce surpriza sa-i fac...

« C’est une grande folie que de vouloir źtre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Ieri a fost mentionata Ro (e genul de informatii la care sint sensibila !)in cadrul festivitatilor privind Debarcarea Normanda din '44
In discursul lui, Schroder a spus ca el nu si-a cunoscut tatal pentru ca a murit in timpul razboiului si ca doar de citiva ani i-au gasit mormintul, in Romania.

Apoi seara, pe Fr3 au anuntat ca melodia lui O Zone ar putea fi "le tube de l'ete", dar ei au zis ca e in "moldoveneste", nu in rom^neste. Am vrut sa le trimit un sms pentru a restabili realitatea dar mobilul meu nu a fost de acord.

If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Bonjour fetelor. Cānd aveti timp va rog sa va dati cu parerea la un subiect pe care l-am deschis aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27251

Merci mult.

....................................................................

HAI DACIA LOGAN !!!!!!

....................................................................

Sibylle

Mergi la inceput

Pai fetelor, ce mai faceti? Azi am fost activa pe forum, ca niciodata. Sper ca totul e ok cu toata lumea. Noapte buna.

Sibylle

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!
V-ati mutat si nu stiu eu? :-)
Va urez o zi buna. ( Mai, poate vorbesc singura...aveti grija ca poate ma īntind la discutii)

Sibylle

Mergi la inceput