La France (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna dimineata, si eu sunt prezenta, ceva mai ocupata ca de obicei, dar cu un ochi pe forum, ca intotdeauna!
O zi buna!
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Buna Siby si eu ! prezent ,am vrut sa scriu de aseara dar nu m-a lasat Luca!
multumesc mishiaro pentru informatiile tale pretioase si vezi ca te-am trecut si eu la contacte ,nu stiu cind si cum ,dar poate vorbim intr-o zi ,va sarut si va urez o zi buna la toate!

Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata, Franta! Revin si eu printre voi.
Bine ai revenit, Doina!
Eu am fost ieri la spital sa duc actele pentru dosarul pentru Secu si e complet, l-au trimis cei de la spital. Si pentru ecografia de luni am facuta o scrisoare cum ca dosarul este in curs ca sa nu platesc. Uf! Si am gasit dovezi cum ca sunt de mai mult de trei luni, invitatia si analize din 2001. Si am dat adresa unchiului si matusei lui George, caci nu am dat de proprietar, cum ca locuiesc cu ei si cand ne vom casatori o vor schimba pe a noastra. Si s-a nimerit bine caci invitatia a fost facuta de matusa lui si este aceeasi adresa.
Cam atat, in rest cu greturi si stari de somnolenta.
Va pup!

oana si bb din burtica (10 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ma bucur Oana, întotdeauna sunt solutii.

Am o întrebare care ma framânta de muuuult timp. Aveam eu o reteta minune pt tort, dar nu reusesc sa gasesc pe internet o reteta la fel de buna. Mai sunt dar doar asemanatoare. Va zic ingredientele si poate isi aminteste cneva: fructe(portocale, banane, kiwy, mere etc), gelatina, oua, frisca...cam atât. Am încercat sa-l fac aici din amintiri si l-am mâncat cu lingura...nu a tinut gelatina, însa nu cred ca aveam de care trebuie. In reteta mea trebuia sa o pun in apa rece iar pe plicul gelatinei de aici scia sa o pun în apa fierbinte. No, asta m-o dat peste cap. Eu oricum am mâncat tortul si am noroc ca la Ronan nu îi plac fructele, asa ca tortul ramâne doar pt mine, indiferent de starea în care e.

Deci, poate va amintiti voi o astfel de reteta.
Cu speranta,
Sibylle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Tort de fructe cu gelatina

Crema cu gelatina:

5 oua intregi, 7 linguri de zahar si 1 pahar lapte (250 ml) se pun in bain-marie si se fierb pina ce crema se ingroasa ca o smintina. Se raceste pina la temperatura camerei si se amesteca cu 800g frisca (daca se foloseste frisca batuta proaspat puneti un pic de zahar; 4 pliculete de gelatina (28g) se amesteca bine cu 100 ml apa rece, apoi se toarna 100ml apa fiebinte. Se lasa sa se raceasca pina la temperatura ambianta. Intre timp se amesteca crema+frisca cu 1 cutie ananas si o portocala taiata marunt (variatie: o cutie de cocktail de fructe tropicale si una de ananas taiat marunt). Se tapeteaza o cratita cu plastic wrap sau celofan, se aranjeaza inele de ananas si felii de portocala pe fund si pe margine. Gelatina racita se amesteca rapid in compozitie si se toarna in cratita pregatita mai sus (daca ati folosit frisca adevarata se poate taia - nu va impacientati, rasturnati-l oricum ca se incheaga si nu se vede). Se pune in frigider si in mod normal in citeva ore e inchegat.

Se face un blat de pandispan ( copt intr-o cratita de aceeasi dimensiune cu cea de mai sus), se insiropeaza cu sucul de ananas de la conserva amestecat cu un pic de zahar si se pune peste crema inchegata. Se rastoarna tortul in tava de servire, se acopera blatul cu frisca (laterala tortului) si se trece cu furculita de citeva ori sa ramina dungi pe frisca.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Mersi mult Anca. Asta e una din retete. Dar...a mea e fara blat. Asta e problema. Doar gelatina si e foaaaaarte bun. oricum, îmi pun reteta ta în baza de date, caci respect orice prajitura cu fructe si frisca.

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Ma bucur , Oana, pt tine si mult succes si de acum inainte!

Draga Sibylle, eu nu prea cunosc retete de torturi; am doar una care este de fapt tort diplomat si am vazut in ro cum se face, dar eu nu am incercat! Daca crezi ca te intereseaza, cu placere ti-o voi scrie!

Aici e tare cald, nu poti sa respiri! Imi imaginez ce e prin sud!

Cunoaste cineva care este cel mai ieftin mod de a telefona in Belgia, dar pe mobil? Merci!
Numai bine!

Mergi la inceput

Da, cunosc eu. Cu vechiul www.telerabais.com
Cred ca e tarif local si pt mobil. Pt România, din pacate, nu mai e.

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by nadine2004

Cunoaste cineva care este cel mai ieftin mod de a telefona in Belgia, dar pe mobil? Merci!

Telerabais, Belgia e (inca) in tarif local:
Belgique (fixe) tarif local 0811-65 31 31
Belgique (mobile) tarif local 0811-65 31 31
http://www.telerabais.com/tarifs.php

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Mirunda eu stiu ca parintilor daca vrei sa le faci acte sa stea mai mult la tine se paote pe motiv de sanatate in cazul in care sit deja la tine se mai prelungeste inca trei luni dar.......este alergatura multa si formalitati de te ia capul! putina lume se incumeta sa o fac asi daca nu ma insel chiar ai nevoie de certificat medical de la medic de aici in care sa scrie ca nu se recomanda calatoria in momentul respectiv,s-au dosar de intregirea familiei doar pentru parinti in care tot asa i-ti cer o mie de acte si o mie de pretentii ,dar despre asta poate sa-ti spuna mai multe Otilia caci stiu ca ea vroia sa-si aduca parintii aici !

Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Mergi la inceput