La France (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata,'neata Fetele!

Aurelia, ma bucur ca au reusit sa o gaseasca pe nepotica ta.Sper din tot sufletul ca "ranile" nu sunt prea adanci pt. ea.

Frumoasa campania lui Basescu. Nu stiu de ce, eu mereu l-am admirat, aveam impresia, cand eram in Ro., ca este unul dintre putinii care vor sa faca ceva bun pt. Ro. Poate ca ma insel, posibil!

In rest....o zi placuta de plaja sudistelor, fetele din Normandie( parca erau , daca nu cumva incurc borcanele, comme dab)asteptam sa ne povestiti evenimentul, iar tuturor...o zi buna!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Aujourd'hui: LA FÊTE DES MÈRES!
La multi ani tuturor mamicilor, sa aveti parte numai de bucurii si de copii sanatosi si norocosi!

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Fetelor care aveti cetatenia franceza, sau cetatenie UE si locuiti in Franta: cum faceti cand va invitati mama/tatal din Romania in FR? Este la fel, au voie numai 3 luni sa stea in Franta? Sau cei din UE au dreptul sa le faca parintilor viza pe o perioada mai lunga?
Si aveti cumva idee, pentru parintii ce stau deci mai mult de 3 luni, se poate face in FR asigurare medicala?

Imi tot bat capul cum voi face cu Mara in prima periada de Franta, cand nu prea cunosc pe acolo ce si cum, si as vrea sa o invit pe mama din RO, dar nu stiu cum si care sunt legile.

Va rog mult, daca aveti vreo idee, spuneti-mi voi, poate mai cunoasteti cazuri de genul asta.

Va sarut, si va urez o duminica frumoasa de tot!

Mirunda

PS Draga Aurelia, ma bucur din suflet ca s-a intors nepotica ta acasa...Doamne ajuta! Saraca mama ei, prin ce chinuri o fi trecut...odata, daca ai timp si poti, poate o sa ne povestesti si noua ce s-a intamplat...Doamne ajuta, sa isi revina, si sa se linisteasca spiritele acolo!

Cu drag, tot eu.

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

La multi ani mamicilor!
multe bucurii, sanatate si noroc copiilor vostri si voua bineinteles !

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

Mirunda, eu stiu ca doar pentru 3 luni iti poti invita parintii... despre asigurarea medicala nu stiu ce sa-ti spun....
mult succes!
si sa stii ca mai ai o prietena aici, in franta, care ar fi bucuroasa sa te cunoasca

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

La multi ani mamicilor !
sa fiti iubite!
Si bine ai revenit Doina!
Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

LMA mamicilor! Sa fiti iubite si fericite!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

La multi ani spun si eu tuturor mamicilor! Sper ca la anul pe ziua asta sa pot sa ma bucur si eu de calitatea de mamica! Doamne ajuta!

Mirunda, poti sa-ti inviti parintii pt trei luni, nu pot sa depaseasca aceasta perioada! Asigurare, da, se face in ro pt cele trei luni( costa cam 800 000 lei)! Eu asa am avut de fiecare data si este obligatorie, ca altfel nu poti sa treci granita! Trebuie sa aiba si invitatie care se face pe loc la primaria unde ai domiciliul tu,( daca ai cetatenie), sau persoana care are si vrea sa invite pe cineva!Nu am inteles prea bine, dar tu vii sa te stabilesti aici sau doar in vacanta? O sa fii aproape de mine? Eu stau la doua ore de Nantes! Daca da, m-as bucura sa ne cunoastem intr-o zi!

Bine ai revenit Doina!Eu te-am cunoscut prin Aura si Cori!

Fetele, noi am fost la Cancale si am mancat huitres! Adica eu doar una am reusit sa inghit ca nu imi plac! A fost superb la ocean! Cald! Am vazut si mareea, cu flux si reflux!M-am si bronzat, dar ca tractoristii;)!
Va pup!

Mergi la inceput

Draga Otilia, apari ca fiind ultima pe lista celor ce au scris aici, dar nu reusesc sa citesc mesajul tau, si nici sa dau de el!

Draga Nadine, eu as vrea sa ne mutam de tot in Franta, asta ar fi-daca da Bunul Dumnezeu si ne ies planurile-anul viitor prin aprilie-mai, cel mai probabil in Vandèe, in Challans, caci acolo am o oferta de lucru. Tu unde locuiesti, fata de Nantes? Unde ai fost la ocean?
Mai zi-ne de ocean, am auzit ca e tare frumos acolo!

Draga Doinita, cand ti-am citi mesajul, tare m-am bucurat sa mai aud ceva de tine, pentru ca de multe ori m-am intrebat ce mai faci, cum iti mai merge, tie si Carlitei...sper din suflet ca bine, si problemele tale s-au mai rezolvat! Si eu m-as bucura ENORM sa te cunosc si live, nu numai asa, virtual...Tu unde locuiesti, ca eu aveam ceva in minte ca nu departe de Otilia? Deci prin Bretagne? Deci nici chiar asa de departe de Vandèe??? Ce bine ar fii...

Fetelor, eu auzisem de cineva (mai indepartat, poveste dupa poveste, etc...) care i-a facut mamei, un fel de viza pe o perioada mai lunga, dupa ce a primit cetatenia franceza...probabil ca erau povesti...Deci nu se poate, decat pentru 3 luni...merci de informatii!

Noapte buna, va sarut, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Fetelor, azi a fost ziua mamei in Franta? Este intotdeauna pe 06.06?
Va urez si eu atunci :
La multi ani!!! La toate mamicile, actuale sau viitoare!

Eu azi am tot vazut la TV despre Franta, dar despre debarcarea in Normandie, si aniversarea a 60 de ani de atunci. Nimic de mamici!

Mirunda

Mergi la inceput