La France (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Aurelia spune:
Buna fetelor ,
azi eu n-am mare lucru sa va spun ,poate pentru cele care stiu ca nepotica mea disparuse de acasa pe 18 aprilie si care se interesau de asta ,sa stiti ca am gasit-o in sfirsit !!!
La Pucioasa !!!nu stiu prea multe ,in ce conditii ,sora mea a fost plecata acolo sa o aduca ,au ajuns acasa ,se pare ca nu este vorba de droguri !nu se droga in rest ramine sa vedem ce si cum in momentul asta este psihologul acasa cu ea in camera caci se pare ca nu prea mai vorbeste!
Astept si eu ceva mai multe amanunte ca sa pot revenii pe subiectul cu cautarea sa-i multumesc ,sa spun asa oficial ancutei 06 si tatalui ei ,politist care ne-a ajutat sa o gasim!
Va sarut si va doresc o zi buna la toate!
Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542
valentinag spune:
Multumesc de raspunsuri fetele.Sor'mea pleaca din Bucuresti asa k ne concentram pe cei care au plecari de aici spre Franta.
Aurelia,bine k s-a rezolvat cu nepoata ta,acum cred ca depinde de familie sa fie alaturi de ea.Bafta.
Valentina
oana cretu spune:
Va multumesc pentru urarile voastre!
Auras, ma bucur ca au gasit-o din toata inima! Ce coincidenta, la Pucioasa are mama neamuri. Sa ne zici cum a ajuns acolo.
Pupici!
oana si bb din burtica (10 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
frunzaverde2 spune:
Mi-am cumparat editia 2004 - 2005 din Guide du Routard pentru Ro si printre altele am citit ca francezii cumpara case din lemn in Maramures, le dezmembreaza si dupa aceea le aduc la Chamonix.
Autorii ghidului se arata surprinsi ca statul rom^n nu face nimic pentru a-si apara patrimoniul national.
Mai spuneau ca in Bucovina femeile vind hainele si covoarele din casa (adevarate obiecte de arta rom^neasca). Ideea autorilor era ceva de genul : "daca statul rom^n nu va impiedica sa o faceti, macar voi, francezii, fiti rezonabili, ca nu va veti imbraca niciodata cu iie si catrinta, asa ca mai bine le lasati in tara lor unde se inscriu armonios in peisajul cultural".
In rest, pot spune ca ghidul e bine facut, cu simtul umorului si cu mult realism. Citindu-l ai cu adevarat impresia ca Ro e o tara aparte, frumoasa, cu pitorescul ei atit geografic cit si uman. Lectura te imbie cu adevarat sa cunosti acele locuri, valabil chiar si pentru rom^ni care nu au calatorit mult prin tara. O alta imagine pozitiva despre Ro, care nu ascunde neajunsurile din tara dar care nu isi face un scop din a prezenta numai ceea ce nu merge bine acolo.
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
Chuny spune:
Ca sa rādeti putin. Ia cititi cum isi face campanie Basescu cu afise prin toalete:primul afis e cu un ardei iute si cu urmatorul mesaj sugestiv: "Daca tu n-ai mai putut sa te tii nici o secunda, cum crezi ca ma simt eu cu 500 de milioane de euro blocati pe teava de patru ani? Da-mi o echipa cu care sa-mi pot face treaba".
Apoi urmatorul mesaj e in fata chiuvetei: "Ai terminat? Ajuta-l si pe el sa termine. Da-i o echipa de sustinere ca sa-si termine treaba inceputa".
Decāt sa fie Geoana primar, mai bine Basescu. Parerea mea! Mie mi-e doar frica sa nu ia tot PSD-ul!!!
Sibylle
lu.more spune:
Ha!Ha! Noroc cu Sibylle!
Stiti ca abia acu' mi-am adus aminte ca duminica frate-miu se prezinta la alegeri ?!? (la indemnul nostru!)
Noi am vrut "sa-l alegem" primar, in final nu a vrut, dar e pe lista, primul dupa primar! Asta-nseamna un fel de vice-primar? E bun si-ala!
In alta ordine de idei eu va zic "week-end placut", ca plec acusica la munte pana duminica seara! Yuuu-piiiiii!!!!!
Va pup
« Cest une grande folie que de vouloir źtre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
emoison spune:
Aura, ce bine ca s-a rezolvat cu nepoata ta! Cred ca sora ta e mult mai linistita acum.
Eu alerg, am ajuns la 5 dupa-masa acasa, de azi-dimineata, si peste vreo ora mergem la spectacolul fetei...Am fost la ASSEDIC si dupa 45 de minute de asteptat la 2 cozi, cica "dar puteati trimite dosarul si prin posta, nu era necesar sa va deplasati" .
Weekend placut, fetelor!
Cu bine,
Elena
nadine2004 spune:
Aura, ma bucur tare ca a reusit sa o gaseasca pe nepoata ta! Cred ca este mare nevoie de psiholog in acest caz! Mult, mult succes!
Sibylle,super faza cu Basescu!
Imi pare rau pt tine, emoison!
Lulu, wk placut, sa va distrati de minune!
Si noi avem musafiri prietenii de la Paris si am pregatit de ieri: sarmale romanesti(in foi de vita) si sarmale chinezesti(nemuri)!^Sper sa fie bune, ca eu cu gatitul sunt la inceput, adica numai cu reteta in fata iese ceva:) !
M-a amuzat azi la curs ca un algerian, care mi se paruse mie cam increzut data trecuta, a vrut sa se dea mare si acum! Aveam de facut prop cu perfectul compus; citesc eu propoz; corect; el spune: eu as propune ceva mult mai interesant( toti isi dau coate); citeste; hi, hi, hi! folosise prezentul!!!!
Va doresc tuturor zile frumoase! Numai bine!
Samsara7 spune:
Oana, scuze de intarziere, te pup si La multi ani! Bucurie, sanatate, un copil frumos si mamos si mancacios!
Michaela