La France (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Vazut si eu, dar in ziarele romanesti! In ce ziar de aici a aparut?

oana si bb din burtica (10 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Oana, noi am auzit la radio, pe France Info.

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Eu am vazut ieri la stirile de la 20h00, si pe TF1 si pe Fr 2. Azi dimineata am auzit pe RTL dar am citit ca in presa Le Figaro ar fi scris despre acest eveniment.
Oana, cauta si tu pe Google cu "dacia logan" si vei vedea site-urile presei franceze cu siguranta (poate Le Monde, Liberation...)

Din ce spuneau ei am inteles ca masina de serie (la 5000 ) nu are "direction assistee", nici geamuri electrice nici aer conditionat, nici inchidere centralizata... nici... nici.... Dar optional se poate ajunge pina la 8000 - 10 000 adaugind tot ce vrei.

Ce mi se pare excelent (daca nu o fi doar publicitate) e ca Logan e prevazuta cu suspensii adaptate calitatii drumurilor in tarile unde va fi comercializata si e adaptatata de asemenea conditiilor de clima extreme (ierni foarte reci, veri foarte calduraoase) specifice Ro.

Nu intentionez sa imi cumpar (am mai multa incredere in Ford-ul nostru) dar ma bucur ca exista acest concept. Presa franceza il critica pe motiv ca ar fi "revolutionar ... in jos" (vers le bas), adica ajunge sa puna in valoare un standard bazat pe lipsuri si nu pe confort si imbunatatiri.

If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!Ma bag si io in discutie,sa va spun k deja sunt liste de asteptare pentru Dacia Logan.Am inteles k se tem nu cumva sa nu faca fata cererilor.
Ashea,acu sa va intreb ce firma de transport,afara de Eurolines,stiti voi ca ajunge in Toulouse?Sora mea vrea sa vina la prietenul ei care sta acolo si vrem sa avem cat mai multe date despre firme si preturi daca se poate.
Multumesc
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Io din cite am inteles, masina va fi lansata prin septembrie, dar nu ne grabim foarte tare, nici nu ne dau 5000 de euro afara din casa.
Despre firmele de turism, cred ca era una, Amad Touristik (sau asa ceva) care mergea prin sud, nu stiu daca chiar la Toulouse...

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by valentinag
Ashea,acu sa va intreb ce firma de transport,afara de Eurolines,stiti voi ca ajunge in Toulouse?Sora mea vrea sa vina la prietenul ei care sta acolo si vrem sa avem cat mai multe date despre firme si preturi daca se poate.
Multumesc
Valentina

http://www.intercars.fr/intercars/liaison/ligne/roumanie/saintjean_bucarest.htm

evita pe cit se poate EUROTIME sau EUROFLY - sint aceeasi societate buna de nimic!!! Fara conditii, fara respect etc...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenna spune:

Buna, buna,

Prin Toulouse trece si Atlassib... Acum depinde cum nimeresti...Drumul oricum e destul de lung si la final, oricat de bine ai calatori, tot vei fi nemultumit...
Depinde din ce oras din Romania pleaca... eu de exemplu am facut un traseu Timisoara-Bordeaux...Daca iei bilet dus-intors valabil o luna costa 185 euro, daca vrei un bilet du-intors valabil mai mult timp (pana la 6 luni) costa 230 euro... La studenti se dau ceva reduceri...
Cel mai bine e sa suni... pentru ca preturile se mai pot modifica (bineinteles creste)

Voila, voila...
Numai bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Eu una, recomand Amad Touristik care este din Sibiu (are plecari si din Bucuresti) si trece prin toate marile orase ale tarii. Face o singura schimbare foarte scurta in Franta (la Nimes in principiu sau la Nice, uneori) si ajunge si la Toulouse. Ca pret e convenabil, acum depinde daca ai pana in 26 de ani sau peste. Pt cei peste 26 biletul dus-intors este de 260€. Colaboreaza cu firma europeana Intercars; unele autocare ale lor chiar au aceasta sigla pe ele.
Firma are filiale si in orasele mari din Ro, dar firma mama este la Sibiu
(Adresa: Str. Calea Poplacii nr.58, cod 2400
Tara: ROMANIA
Telefon: 0269.212.227 0269.233.127
Fax: 0269.233.222
E-mail: class@zappmobile.ro)

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

La multia ani, draga Oana-mamicuta draguta!!!
Uite ca ieri nu am fost pe aici, si ce eveniment am scapat!!!
dar mai bine mai tarziu decat niciodata, si eu ma alatur urarilor celorlalte fete, si iti urez mult, mult noroc si o nastere usoara, si un bebel voinic si sanatos si vesel si dragastos!
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La multi ani Oana! Sa ai o sarcina usoara si sa faci ub BB sanatos si dulce de care mami si tati sa fie foarte mandri.Pupici de la noi,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput