Comentarii despre restaurante
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
cadina spune:
Buna, buna, dragele mele! Noi avem nunta in iunie. Cu restaurantul ne-am trezit cam tarziu, asa ca noi consideram ca am avut mare noroc, pt ca am mai gasit ceva liber, adica Casa Gorjana (Brezoianu). Ne costa cam 1200.000 lei tacamul, peste care patronul restaurantului (un tip super ok) ne ajuta sa ne gasim un dj cu experienta (150 $) si sa decoram restaurantul cu baloane 150$. Voua cum vi se par preturile? Stie careva cum sunt organizate nuntile la Casa Gorjana? Sau cum este servirea la petreceri?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
Catalin spune:
Subiect initial: "Restaurante cu lautari, antren ,dans?"
postat de daniela_daneza, 27/02/2005, 21:41:23
Vreau sa imi sarbatoresc sambata viitoare ziua de nastere cu prietenii si as vrea un restaurant unde sa asculti si muzica ,dar sa si poti dansa.Pot fi si lautari.
Astept idei.
Va multumesc!
Dana
raspuns postat de Anculina, 28/02/2005, 08:24:47
Terasa Doamnei - program folcloric autentic, ansamblu folcloric de dans popular autentic, super misto, la " Perinita " vin si iau oameni din sala, de la mese, sus pe scena... Dupa program folcloric incepe programul de muzica usoara internationala. Se danseaza.
Moara Mariei - lautari.
raspuns postat de miezure, 28/02/2005, 15:19:05
Da, e misto la Terasa Doamnei. Am fost si eu. Si m-a luat si pe mine un dansator din ansamblul acela la dans la Perinita. E chiar frumos programul.
Si la Caru cu Bere e frumos si formatia canta super: muzica populara (maestrul Simion la nai), iar mancarea e buna. Nu prea am vazut oameni dansand acolo. Dar sunt sigura ca daca vreti puteti dansa. Loc este.
Sau la Beraria Germana, Becker Brau. E mai intai programul orchestrei nemtesti si apoi e muzica de club. Super!
miez
raspuns postat de leyla, 28/02/2005, 16:04:21
Sau la Locanta Jaristea, cu muzica, recital de poezie...
cadina spune:
Va rog din suflet, daca stie cineva ceva despre Casa Gorjana (Brezoianu) sa nu ma uite! Vreau sa stau si eu linistita pana la nunta (sau eventual sa pot lua masuri) Multumesc anticipat.
pyssy spune:
Ana Oil Sibiu a avut cineva nunta? Am vazut ca e frumos .. dar nu stiu cum se comporta ospatarii la o nunta.. mie mi s-au parut cam rigizi .. (de parca le intrase ceva .. undeca)
pyssy
melc spune:
Buna. Eu am nunta pe 23 iulie 2005 la Hanul Manuc. Va rog spuneti-mi si mie daca stie cineva cam cum este acolo, avem salonul voievodal de la etajul 2. Mie imi place ca locatie, dar eu stiu cum o fi mancarea, servirea etc. Voi stiti ceva de el?
![](images/user_man.png)
Catalin spune:
Subiect initial: Restaurant-terasa pentru aniversarea de 1 an
postat de oana_mm, 29/03/2005, 14:58:39
Eric face in luna mai, pe 20, 1 anisor si vrem sa ii luam motul odata cu aniversarea.
Puteti sa ne ajutati cu cateva sugestii de restaurante. Pentru ca o sa fie la sfarsitul lui mai si pentru ca ma astept sa fie cald atunci, as vrea un restaurant cu terasa. Invitati vor fi vreo 40, cu si fara copii. Am vrea ceva elegant dar nu iesit din comun, cu preturi accesibile si meniu pe care sa il putem face noi impreuna cu ei. Deci nu un meniu fix de genul asta se da si cu asta basta. Ceva care sa poata fi lucrat de noi in functie de lista lor de bucate.
Va multumim,
Oana si bb Eric (20.05.2004)
raspuns postat de olguttza, 29/03/2005, 15:26:25
Restaurant-terasa "La Castani", pe strada Viilor, chiar gard in gard cu liceul si hotelul Viilor. E dragut, rustico-elegant si binishor ca pret pentru asa ocazie (cam 600.000/tacam, care include 3 feluri de mancare).
raspuns postat de ralucah, 29/03/2005, 15:30:43
La castani - ganditi-va bine inainte de a apela la ei!
Fura ca in codru, sef de sala nesimtit, promite o gramada si nu face nimic pentri client. o experienta trista din punctul meu de vedere.
raspuns postat de olguttza, 29/03/2005, 15:49:58
Multzam, Raluca!
Io am zis doar de aspect, privitor din afara, deh... Noi voiam sa facem cununia acolo, ca ne era tare aproape, dar am renuntzat din considerente financiare (d-aia facuram acasa pana la urma ).
MirelaV spune:
De restaurant Cardinal stie cineva ceva? astept cat mai multe amanunte. MirelaV
pupicei pe burticei
krelia spune:
quote:
buna,
caut si eu un loc pt. nunta, as vrea sa mic elegant nu caut ceva f. ieftin, doar ca nu vom avea multi invitati si vreau sa fie o locatie mica si eleganta.
aveti idei?
mersi,
dixie
dixie, "navigand" pe internet, am gasit ceva, sper sa iti foloseasca:
Restaurant "Fado" Bucuresti - specific portughez
Capacitate: mansarda 40 locuri; salon 16 locuri; terasa 50 locuri.
www.restaurant-fado.go.ro
Restaurant Noel Bucuresti - Specific: international, romanesc
Pune la dispozitia clientilor sai salonul restaurantului cu o capacitate de 30 locuri
www.restaurantnoel.ro
Petrecere frumoasa!
![](pupic.gif)
Emi si mami spune:
Del Ponte e misto, desi e scumput. Dar portiile sunt f mari, salata abia o poti manca. Nu am fost la nunta acolo, am fost la o cina de afaceri si am fost multumiti.
Si Casa Universitarilor e misto, au facut niste prieteni nunta acolo vara trecuta.
Melc, despre Hanul lui Manuc s-a mai scris. Nu te-as sfatui sa faci acolo. Daca, totusi, n-ai de ales, pune-l pe sot sa intre tare in ei si sa ai pe cineva "rau" care supravegheaza barul si bucataria.
Numai bine si nunti de vis!