Comentarii despre restaurante

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clab spune:

De Restaurantul "La Radu" de la Piata Presei Libere stie cineva ceva, a organizat cineva vreun eveniment? Pe mine ma intereseaza pt nunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi am facut nunat la Sala Diplomate a hotelului Hilton. Super totul. De la aranjamentul salii pana la servire. Tacamul a fost 52$/pers, cu mancare la greu si bautura la fel. Tortul a fost excelent. Recomand cu mare caldura. O nunta ca in povesti a fost. Si au fost si doua surprize din partea casei, foarte placute. In plus, se ofera o camera tinerilor casatoriti, pentru noaptea nuntii. For free.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza, dragelor!
Revin, cu rugamintea de a-mi oferi ceva detalii despre restaurantul Calipso din complexul Agronomie, Buc.?
A fost cineva acolo la vreo nunta, cum se preteaza, meniul, servirea, etc?
Pupuri la toate si multumiri

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fata mea, vaz ca de prin februarie te macina chestia asta .
Nu'sh cum o mai fi acum, da io am fost o singura data p-acolo acu...mai bine de 5 ani. Sincer, mie nu mi-a placut...In primu rand, vecinatatzurile (discoteca, biliard) si tot in primul rand culoarea predominanta, ca sa zic asa - plin de tzigani!!! Aspect de locanta tziganeasca, efectiv....cu manelele de rigoare si cu banii aruncatzi prin toate partile.
So...

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Ca sa zic asa....mai cauta!!!!!
Adica parca stiu ca tu faci la anul nunta....deci ai inca o gramada de variante, iar asta sincer nu e cea mai ok varianta!

quote:
Originally posted by krelia

Neatza, dragelor!
Revin, cu rugamintea de a-mi oferi ceva detalii despre restaurantul Calipso din complexul Agronomie, Buc.?
A fost cineva acolo la vreo nunta, cum se preteaza, meniul, servirea, etc?
Pupuri la toate si multumiri

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Krelia, despre Calypso zic la fel: mai cauta. Am fost shi io p-acolo acu citziva ani, era negru shi-ntr-o zi cu soare, manelishti, etc...Nu cre ca shi-a skimbat profilu prea mult...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by olguttza

Fata mea, vaz ca de prin februarie te macina chestia asta .

Pai da, perseverez

Eu am fost ultima oara prin zona, in noiembrie....e drept, era pe timpul zilei, nu se inegrise..pardon, inoptase, inca...si n-am zarit vreun "pastelat"...
iren, am inteles ca s-a schimbat patronu'....
in fine...o sa dau o raita ivenshiuli, p'acolo..sa vaza si ochii mei daca s-o fi schimbat profilu, ralucah
Sunteti toate niste scumpe si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

krelia, iti spun si eu ceva dar sa nu te superi pe mine, plsss. Astazi cand am cumparat flori, respectiva florareasa se plangea la alta ca dom'le nu mai sunt locuri in calipso si sor'sa vrea sa faca nunta acolo peste o luna! La care pisoiul meu cika..."bai da' ce e calipso asta de se inghesuie tiganii sa faca nunta ?"
acum cand am citit si posturile de mai sus este mai mult decat evident..
La cate restaurante sunt in Bucuresti ar fi si pacat sa faci nunta intr-un loc din Complex Agronomie.
Sper sa nu te superi pe mine si...pupici!

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Krelia asteapta sa fiu eu miresica, sa vedem cum se comporta localul ales de noi si te fac cu un restaurant de moare bibu!! Adevarul e ca arata super bine, e deschis de curand iar mancarea este nemaipomenita. Dar pana nu vaz io exact la nunta mea cum va fi nu pot sa recomand.

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Subscriu la tot ce a zis Bibyrox...e super restaurantul, iar mancarea.Eu mi-am facut ziua acolo si servirea a fost super...ramane de vazut cum va fi la nunta.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput