Comentarii despre restaurante

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankl spune:

quote:
Originally posted by cognos

ankl
ai cumva un numar de telefon sau adresa caci sincera sa fiu nu stiu unde este ....

este pe Calea Victoriei, intre Teatrul Odeon si Casa Capsa. Uite si nr de tel: 310 27 20. O sa-ti placa sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

si eu, si eu!
Pupuri tuturor! Vad ca nu a mai scris nimeni cam de mult la subiectul asta... si totusi, are cineva detalii despre restaurantul Calipso din complexul Agronomie, Buc.? A fost cineva acolo la vreo nunta, cum se preteaza, meniul, servirea, etc?
Mersic

Krelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Va rog ajutati-ma si pe mine! A fost cineva vreodata la restaurantul Hanul Haiducilor din parcul Tineretului? Logodnicul meu a fost azi pe-acolo, i-a placut mult cum arata, dar vroiam sa stim cum e mancarea, servirea, ospatarii, etc.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Va rog ajutati-ma si pe mine! A fost cineva vreodata la restaurantul Hanul Haiducilor din parcul Tineretului? Logodnicul meu a fost azi pe-acolo, i-a placut mult cum arata, dar vroiam sa stim cum e mancarea, servirea, ospatarii, etc.

Alexandra, am fost acolo acum 3-4 ani la o nunta, asa ca nu-ti pot da amanunte mai recente de atunci, insa ce tin minte este ca nu am avut nimic de reprosat, poate doar zona in care se afla (ma refer la imediata vecinatate a strandului). Inauntru este insa OK!
Stiu ca preturile erau un pic maricele dar mi s-a parut un restaurant bun din categoria celor cu specific romanesc.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc mult Catalin. O sa va spun impresii dupa ce o sa-l vad si eu sambata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katie spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Buna!
Eu am fost in august 2003 la o nunta acolo si a fost frumos. Este rustic, pretul a fost bun, i-au lasat sa aduca bautura toata, iar ospatarii au fost super, schimbau rapid tot ce era de schimbat si erau foarte prompti cu bautura rece, pentru ca a fost ingrozitor de cald.
Mancarea a fost si ea foarte buna, singurul inconvenient ar fi locul de dans, dar depinde si de nr de persoane.
Iar pt cine voia sa iasa afara, erau mese puse si afara pt o "tigara la aer curat"
Multa bafta si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camillia spune:

Dragi miresici,

Hop si eu, miresica de iunie 2005, cu o mare ingrijorare, fapt pentru care va cer sfatul: ati auzit/ati fost la casa Universitarilor la o vreo nunta?!
Noi (eu si Puful meu) acolo ne-am dori sa facem nunta, insa astept cu nerabdare sfaturile voastre...

Mii de pupici pentru miresici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Dragutza,
eu fac nunta in iulie la Casa Universitarilor....numai ca si noi ne-am trezit cam tarzior (la-nceput de ianuarie) si n-am mai gasit nici o sambata libera anul asta (asa ca avem nunta intr-o duminica). Spun asta ca sa nu-ti faci iluzii. In rest, oferta lor e super: chiria pe spatiu (in functie de spatiu, ca-s doua locatii)+ tacam complet-800.000/pers (4 feluri mancare+sampanie+piscoturi+50 ml vodka+1l vin+1.5l apa minerala+0.5l suc+2 cafele+tort). Nu-ti asigura amenajarea salii in schimb. Sunt foarte deschisi...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camillia spune:

Suflete,

Mi-ai dat curaj!!!
Intr-adevar, se pare ca si noi vom avea nunta intr-o duminica de iunie, si chiar eram nedumirita despre ce inseamna organizarea unei nunti intr-o duminica...Deh...

Asadar, ramanem sa ne convingem!!!!

Mii de pupici pentru miresici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect postat de Kokolina, 21/02/2005, 12:51:52

buna, fetele
care dintre voi sunteti mai "umblate" si ati mai fost pe la mai multe evenimente..poate ma ajutati si pe mine cu niste idei
tre sa ii iau motul baiatului meu, nu am deloc spatiu acasa si as vrea sa fac chefu' la un restaurant(sau mini-restaurant, daca se poate zice si asa)
am in jur de 20 de persoane, si nu vreau ceva scump(sa dau cam un aperitiv si o friptura mai mare)..zic asa...
voi ce spuneti? imi puteti recomanda ceva???

merci si va pup!!

raspuns postat de bibyrox, 21/02/2005, 13:03:36

DA! Eu iti pot recomanda ceva ieftin si bun. Restaurantul este rustic... Dar cand este petrecerea programata? Ca ei au cam rezervat in toate lunile...

Pupici

raspuns postat de danat, 21/02/2005, 13:12:51

Noi am facut botezul la Nicoresti (cel de pe Str maria Rosetti parca asa se cheama, care e impartit in 2 saloane, situate in doua cladiri una vis-a-vis de cealalta). Au fost un antreu, un fel principal de mancare, vin, cafele, tort (super bun!) si a costat cam 600 mii tacamul, acum un an si 3 luni. Dar foarte gustoase toate. Localul e taman bun pt mini-petreceri, noi am avut un salon de la etaj, care e dimensiionat pe maxim 30 de persoane.
Succese!

Dana

raspuns postat de Kokolina, 21/02/2005, 13:18:31

salut, din nou
bibyrox, motul e in mai(pe 21, cred, speram sa "aprobe"si nasii)
ia spune, unde e rest ala rustic??
danat, am auzit multe despre Nicoresti(si bune si rele)
se poate dansa acolo? pot sa vin eu cu dj-ul meu?

va pup dulce!!

Kokolina

Mergi la inceput