Mamici din Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cornelia, am vazut pozele!
Te-ai dat la vorba si nu prea ai facut poze, ai stat cu aparatul in geanta!
Oricum sunt super!
Data viitoare mai multe! Da!?!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani piticutzi!!
Gata -s si eu ! A depistat doi troieni antivirusul si i-a bagat in carantina. Acum poci si eu sa ma desfasor cu floricele si balonase.....
Crixia- pe Flori Gherghenitza o cunosc, daca vrei sa te duci direct la ea spune-mi si o sun sa te primeasca direct fara cozi.Ce zici? Dar spune-mi exact ce aviz iti trebuie.
Noi iesim dupa amiaza prin Mamaia cu Anduta, daca sunteti prin zona da-ti un bip!
Vreau pozici!!!!!
Va pup pe toate si o zi super,superfrumoasa!

http://community.webshots.com/user/dady1968

dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Asa e Crixia, nu stiu ce am facut. Ca eu de felul meu sunt mare fotograf (ma refer la cantitate, calitatea mai lasa de dorit).

Ionela, am primit si pozele tale. Sa-ti traiasca fetitele! Cred ca e minunat sa ai doua bebelushe. Imi imaginez ca si munca se dubleaza, dar merita.

Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna,
"La Multi Ani!"prichindeilor nostri,nascuti si nenascuti.Sa ne creasca mari si sanatosi,destepti,frumosi si cu noroc.

Fetelor,nu pot sa trimit pozele.Am incercat in fel si chip,am micsorat,trimis cate una,nu si nu.Apare eroare de server RDS.Fiecare poza are 675kb.Trebuie sa sun la RDS sa vad ce se-ntampla.Imi pare rau!Poate pana maine reusesc.

Laura,mii si mii de scuze.Nu stiu ce-i in capul meu.Doar l-am cunoscut pe d-nul Florea.De cate ori n-am avut nevoie de dumnealui!Se pare ca si creierasul meu s-a defectat!Cineva mi-a zis duminica ca sunt indragostita...Eu zic ca-i oboseala.Oricum ,frumos ca plecati in concediu cu parintii.Zic ca la partea artistica esti modesta,totusi.Numai cum povestesti despre locurile pe care le vezi!

Vineri la ora 17 are deschiderea oficiala in Tabacarie.Daca vreti sa mergeti.Cred c-o sa fie mare nebunie.
Dady,cum ai reusit?
Lizuca,pe Teo o iau din parc pacalind-o ca mergem sa-l vedem pe tati.De cele mai multe ori intram cu urlete de ne-aude toata scara.Seara imi este mai usor,ca-l asteptam pe tati in parcare si dam o tura cu masina.Ai fost tare cu abtibildul!

S-a trezit!
Pup.July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Tuturor :

sa va traiasca copilasii!!!!sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Crixia, te prezantzi maine la 8:30 si spui ca esti Cristina si vi din partea Taniei. Te duci direct la Flori. Te asteapta! Daca vrei iei si tu ceva ,nu stiu daca primeste,dar sti...gestul conteaza...Nu te superi.Nu raspunzi la telefon, esti prin curte?

dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna dimineata.
July am primit pozele ti-am trimis si pm.
Cornelia am vazut pozele pe webshots, dar am o mica observatie,(eu sunt cu criticile): ai gresit numele Taniei (Dady), ca o cheama Tania si nu Tatiana. (Tatiana o mai cheama pe Laura).
In rest pozele sunt super, ce mai, suntem fotogenici toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Cristina, imi pare rau sa aud ca mama ta nu mai este de cand aveai tu 23 ani, probabil ca ti-a fost f. greu. Si acum cu Alexia te-ar fi ajutat f. mult. Eu nici nu pot sa ma gandesc cum ar fi sa nu o am pe mama care e singura care ma ajuta cu Paul, daca nu era ea trebuia sa il dau la cresa ceea ce nu voiam. Iti doresc sa ai putere sa o cresti pe Alexia frumos chiar si fara ajutor asta te va face probabil mai puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Oana, multumesc pt. observatie. Am modificat. Scuze Ddy. Mi se trage de la e-mail-ul Laurei. Ma intrebam de la ce vine t-ul din fata.

Astazi am o zi cam plina, dar sper sa revin.

Va pup
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

'neata mamici!
Dady, eu nu pot ajunge asa de dimineata, ca doarme Alexia, am sa incerc azi pana la inchiderea programului cu publicul. Multumesc mult!
Si inca ceva: tu ai ramas cu ochii pe curtea cu flori, dar aia este la casa parinteasca, eu stau la Far acum intr-un apartament cu 2 camere. De asta trag eu sa-mi fac casa, caci acolo am crescut si mi-a placut mai mult ca la bloc. Este adevarat ca sunt alte conditii, dar sunt si dezavantaje.

Oana, ce sa-i faci, asta-i viata. Vorbeam de depresia post-natala de care m-a ferit Dumnezeu, chiar daca aveam motive.

July, am primit si eu poze, poate pentru ca sunt tot la RDS. Multumesc mult! Am sa le adaug la albumul cel nou.

Roxana, cum este in concediu????? In afara de santier, te-ai impacat cu gandul ca nu mai suna ceasul?

Mai, parca ne numarase cineva si eram mai multe!
Ia sa strigam noi catalogul! Unde umblati? Hai, aduceti scutiri!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput