Mamici din Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Neata si la multi ani copilasilor!

Laura cred ca voi sta acasa in jur de 6-8 luni, asta depinde si de bb, ca stii cum e cu planurile de-acasa...
Maine mergem, sa ne vada dl doctor. Ce credeti? Daca UM a fost 13 oct 2003, cand ar trebui sa faca bb ochisori?:)Dr zice ca pe 31 iulie. Io ca mai devreme. Acum ramane de vazut...
Hai ca ma apuc si eu de treaba...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza, dam raportul dupa santer. totul ok, lumea munceste....noi sa avem bani sa platim!!
July nu stiu ce se intimpla, nu am primit nimic. am golit adresa de hotmail (cea din profil), incearca sa trimiti acolo daca pozele nu depasesc 2 Mb.
La multi ani pentru toti piticii, sa traiasca si sa fie sanatosi, sa va aduca nu mai bucurii!!!
eu am sa stau acasa pina la 1 aprilie 2005 (adica 10 luni cu totul, pre, post-natal si CIC).
pupicei ca ma duc la treaba, vorbim later.
sunt pe aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Eu nu mai vreau Selgros!!!! Alt magazin nu mai vad.

Astazi am luat camera la mine si sper sa va trimit pozele. Dar nu sunt decat patru . Nu stiu de ce nu am facut mai multe. A, July, trimite-mi si mie pozele, te rog: cornelianis@yahoo.com Daca sunt prea mari si nu merge iti dau alta adresa.

Galarina, eu am avut u.m. pe 4 octombrie si am nascut pe 2 iulie, asa ca ... tu cred ca ai dreptate.

Va pup
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici,
Cornelia vezi ca ti-am trimis poze, pe e-mail tau, cu fetitele mele.
Cine vrea sa le vada sa-mi trimite adresa de e-mail, nu pot sa imi pun pozele in album, cica,, sunt fisierele pre mari le-am micsorat dar degeaba.
Va pupam.
Ionela si gemenutele Maria si Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ione, ai incercat sa faci album aici la despre copii? Nici mie nu mi-a mers pe acelasi motiv, si nu-ti da voie mai mult de 6 poze. Asa ca am facum la adresa de mai jos. Nu este deloc greu si poti face albumul public sau privat.

Cornelia sunt bune si alea 4, hai sa le vedem!

Galarina si eu am avut UM 24 oct si am nascut pe 22 iulie( este adevarat ca am avut nasterea indusa, dar ei credeau 28 iul-5 aug)

Caty, imi pare rau ca esti prinsa pana tarziu cu serviciul, poate cand se va incalzi ne vom vedea!

Laura, muuuuultumesc mult pentru informatii! Mamica, da nu ma duc sa intreb de nenea Liviu sau de tanti Florica, ca mi-e rusine! Deja mi-ai dat prea multe detalii. Vad ca am si cererea pregatita, toata documentatia mi-a facut-o proiectantul, eu doar s-o depun. Bine ca stiu unde tre sa merg, ca nu stiam ca s-a mutat. Imi esti de mare ajutor cu informatiile astea. Ce stii, are vreun program special? Eu as vre sa merg maine pana la 12!

Fetelor vreti sa-l vedeti pe daniel-Alexandru fiul Laylei?????? Eu am poze cu el, este un scump Marele Blond! Spune-ti si le trimit pe mail.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Ziua buna, duduci! Sa ne traisca puii si sa ne fericeasca! Mi-amintesc acu' doi ani, cind fiica-mea era inca in matrice, ce entuziasta am fost de 1 iunie, mi-am pus pe burta un abtibild cu LA MULTI ANI! Si mi-am mai amintit, apropo de ce zicea dady, ce-am mai bocit in maternitate, asa hodoronc tronc ma apuca plinsul, da' bocet d'ala cu vorbe si cu lacrimi de udam cite un prosop. Noroc ca citisem si stiam despre ce-i vorba, da' ma scotea din sarite ca nu ma puteam controla.
Sper sa nu mai ploua si azi ca nu mi-am scos copilul de doua zile si imi sta la usa ca un catel. Deja ma gindeam ca, daca o mai tine tot asa, o sa-i fac rost de o pelerina si niste cizme de cauciuc, ca s-o scot sa se joace in ploaie. A mea e disperata cu iesitul, abia o bag in casa, cu tot felul de minciuni, altminteri ar dormi afara. Si ai vostri sunt tot asa?

mami & alisia (19 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Crix, program cu publicul este numai lunea si miercurea (deci maine este ), intre orele 9-14. Din cate stiu eu lumea se duce si sta la coada de la 8 dimineata, iar cei de la eliberari avize apar si ei pe la 9 si un sfert, deci o sa ai de stat daca te duci dimineata. Dupa ora 11-12 se mai potoleste agitatia, dar tot faci coada cam juma de ora.
Bafta maxima !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani! Mi s-a virusat calculatorul si nu8 stiu daca scrie.Nu pot folosi mouse-ul aproape deloc.Revin!ROXANA DA-MI UN TELEFON:680894,0722498519-tANIA BUGESCU SA-TI SPUN CE=AM ARANJATNICI NU STIU DAQCA POT TRIMITE MESAJUL

dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

July, am primit pozele!!!

Eu ma chinui de doua ore sa vi le trimit pe mail. Dupa ce mi-am adunat constiincioasa aproape toate mail-urile voastre, nu reusesc si pace. Ori mail-ul meu e de vina, ori conexiunea. Asa ca am renuntat si le-am pus pe Webshots. Sunt in ultimul album: Maria - mai 2004.

Va pup
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Saru'mana Laura! Sper sa scap cu bine de la cozile despre care vorbesti!

Dady si Lizuca, si restul mamicilor care v-au mai incercat astfel de sentimente, de ce a-ti bocit mai fetelor?
Sa va spun cum a fost si cu mine. M-am pregatit temeinic, zic eu, adica m-am informat despre ce mi se poate intampla, si totusi n-am plans absolut deloc. Si sa va spun drept aveam motive, ca la astfel de evenimente iti aduce aminte de toate. Ma gandeam din timpul sarcinii ca atunci cand voi naste ar fi fost bine sa fie si mama mea langa mine, dar Dumnezeu m-a protejat si nu mi-a oferit ocazia sa cad pe aduceri-aminte. Mama mea s-a prapadit exact cand implineam 23 de ani, iar acum cand am devenit mamica as fi vrut sa discut cu ea cum a fost la ea inceputul.
In maternitate am avut conditii bune, am primit multe flori, am avut o prietena f. buna alaturi la orice ora, vizitatori, cam multi si cred ca n-am avut timp de boceala. Am venit mult mai tarziu dupa ce m-a lovit greul rau de tot, adica menaj, gatit, copil, alaptat, nopti nedormite, oboseala. Acum m-am obisnuit.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput