Mamici din Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ochi dochi. le astept si apoi le pun pe webhots.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Roxa,hai c-am reusit sa ti le trimit acum.Nu stie nici Gabi ce se-ntampla.
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Good morning. July trimite-mi si mie pozele, mai ! (oana45@myx.net)
Astept sa va sculati, eu cred ca sunt cea mai matinala, cum ajung la birou cum hop pe forum.

A! Sa ne traiasca copilasii! Azi e ziua lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

La Multi Ani pentru micutii nostri !
Ce pacat ca e asa de innorata ziua de azi, precis dupa-amiaza o sa "esuam" la Mac Donalds.

July, la munte i-am luat pe parintii mei. Soacra-mea e grasa, nici nu se pune problema sa urce pe munte, e hipertensiva, cu tensiune oscilanta. Socru-meu (dl. Florea, care a lucrat in spital la aparatura medicala, ai zis ca-l stiai) nu mai traieste. Cat despre partea mea artistica, cam slabutz cred eu. Intotdeauna m-am ofticat ca nu m-a facut mama si pe mine cu un talent la muzica, design, pictura si i-am admirat pe cei ce au astfel de inclinatii.
Te rog trimite-mi si mie pozele de la intalnire pe mail-ul tflorea@electrica.rdsct.ro

Oana,
e misto la serviciu ? Cum ti se pare viata de slujbas fata de viata de mamica full-time ? Eu una, in cei 2 ani cat am stat acasa am fost super-relaxata si n-am vrut sa incep mai devreme serviciul pentru ca oricum ma plateau 85% din salariul tarifar .

Roxa, Galarina, voi v-ati gandit cat vreti sa stati in post-natal ?

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani pt. copilasii nostri!!!!

Nu mai iesim azi la plimbare. Ne-am schimbat planurile.

Revin mai tarziu!
Va pup!
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Laura, era cazul sa mai fac o schimbare, m-am relaxat destul. E mai bine si cu banii si am si bonuri de masa. Despre diferenta dintre viata de mamica full-time si acum am mai scris aici saptamanile trecute, e altfel viata acum, dar era necesara totusi o schimbare. Eu consider ca 1 an de zile este intr-adevar necesar sa stai cu copilul, dar 2 ani mi se pare cam mult, guvernantii astia au fost ultragenerosi cu mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sa ne traiasca odraslele! La multi ani, copii!

Scaparea noastra pe timpul asta ploios este tot Selgros, dar nu putem merge zilnic.

Laura, sunt putin indiscreta, dar am vazut ca ai adresa de mail la elecrica. Este vreo legatura? Ma poti ajuta sa-mi spui cat dureaza eliberarea unui aviz in vederea constructiei?
July, vreau si eu pozele sa le pun in albumul cel nou: poenarucristina@rdslink.ro. Adresa este valabila pentru toate, pentru orice ocazie.

Va pupacesc!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Crix, eliberarea avizului dureaza maxim 30 de zile de la data depunerii documentatiei complete si a cererii. Dosarul se depune la sediul Centrului Constanta de la intersectia strazii Soveja cu str. aia pe care trece linia lui 51 (nu stiu exact cum se cheama strada). Deci sediul Centrului se afla la prima statie a lui 102 de la Academia Navala. Acolo sunt 2 persoane care se ocupa cu primirea dosarelor: dl. Nicolae Liviu si d-na Georghenita Florica. Du-te si vezi exact ce hartii trebuie sa ai la dosar ca eu nu ma ocup cu asta si nu stiu sa-ti zic exact. Sunt afise puse cu tot ce se cere pt. eliberarea unui aviz, atat pt. casnic, cat si pt. ag. economic.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

LA MULTI ANI! pentru toti copilasii din lume si in special pentru ai nostri.

Delia, nepotica mea se simte mai bine cu ochisorii dar de fiecare data cand trebuie sa-i pun picaturi este dezastru. Nu vrea sa stea si dupa aia planga asa ca nu stiu in ce masura isi va face efect tratamentul.Deocamdata e mai bine si Dinu nu a luat nimic si nici noi.
Si Dinu se simte mult mai bine. Astazi cred ca vine dr sa-l vada ca sa stabilim cand ii facem vaccinul pe care l-am intarziat din cauza racelii.

Dady, promit sa nu mai vin cu scuze dar la mine e cam mare aglomeratie si nu prea stiu dinainte ce programam intr-o sambata sau duminica.

Crix, eu temin programul la 18 asa ca ajung acasa in jur de ora19 si nu-l mai pot scoate pe dinu la ora aia decat daca e cald afara, ceea ce pana acum nu a fost cazul.
Cum se incalzeste iti dau un tel sa vad daca esti prezenta la datorie cu Alexia.

Oana, am fost la BANCPOST si am luat formularul pt deschiderea contului. Dupa ce merg cu el completat, imi da o hartie cu numarul de cont si apoi merg la casa de pensii cu buletinul titularului alocatiei, certificat nastere copie si original, si un cupon de la alocatie si in max 3 luni incep sa o vireze in cont.

July, vreau si eu sa vad poze.Poate reusesti sa mi le trimiti si mie.
Va pupam.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

La multi ani! pentru copilasii nostri.
Noi mergem in parcul Tabacariei dupaamiaza.
Va pupam si distractie placuta.
Ionela si gemenutele Maria si Elena

Mergi la inceput