Mamici din Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Servus,fetele! Mai, eu am incurcat numaratoarea, pe mine nu m-am pus!
Bine ai venit,Tatiana! Super,super pozicile. Banuiesc ca Adrian este cel care a pozat superbele privelisti, pt. ca si Costin are boala asta cu ...natura. S-a vezi ce sarut in asfintit avem cand eram tinerei,ehei,hei.....
Cornelia, compliment si era, ....m-am simtit mai cand am vazut ce fresh erati! Eu ca o cucoana...la patru ace.. Mai,Lizica vino si tu sa mai echilibram balanta!!!
Maine nu cred ca ajungem, e vremea urata si Costin vine tarziu si cu naveta lui, sigur nu are chef! Dar cu ideea de a ne intalni sambata fiecare cum poate...Ok!
Va pup pe toate ...si sa ne vedem cat mai curand cat mai multe...poate chiar toate de ce nu?????
Narcisa, Tanja ce mai ziceti?? In august poate reusim sa ne vedem si cu voi.
Caty, ce mai face nepotica, e mai bine? data viitoare...fara scuze....
Dana, cum te simti ? Liris unde esti? Layla cum doarme Daniel , e mai bine?
Galarina , sti conditiile sunt mult mai bune decat acum 8 ani, dar oamenii si mentalitatea lor nu s-au schimbat!!!Pregateste-te cu nervi de fier (bineinteles ca nu vei putea) si Batiste...eu am facut depresii in spital si la prima nastere si la a doua.Ai pe cineva care sa vina zilnic? Sti, sentimentul de abandon e acerb in zilele acelea. Adicalea simti nevoia sa -ti sufle toata lumea in...
Si pana la urma ,mi se pare normal, suntem in situatia asta ,o data...cel mult de doua ori in viata...Alinta-te cat poti acum, dupa...la munca!!!!Cwe ti-am spus nu e regula, depinde de constructia fiecaruia , eu sunt mai miorlaita din fire(i-am mancat sufletul mamei cand eram mica).Ti-ai bpregatit bocceluta nu????
Eu nu am avut aparat foto,doar Cristina si Cornelia.

http;//community.webshots.com/user/dady1968

dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Roxana nu l-am mai prins azi pe mester, maine vorbesc cu el si vad ce-mi zice, e asa amarat ca nici telefon nu are. Dar e serios stiu ca sta in cartier cu mine si lucreaza de cativa ani la scoala.Pupici pana maine!

dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Crix, raportul:
inaltime - aceeasi, greutatea - +10 (de la 53 la 63), masura la pantofi - inca aceeasi. Individu' zis si Domnu Ghindu sta de vreo 2 zile cu fundul in plaminul meu drept de ma lesina, seara stau numai cu miinile deasupra capului ca sa mai pot respira si eu...in rest il mai sutuieste pe ta-su dimineatza cind il iau in brate....si distractia zilnica de gidilat. mama si are un fund tuguiat si ascutit...cu cine o semana frate??
Dady multzamim de mii de ori, asteptam relatiile miine.
pupicei,
Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Roxana,am facut si noi poze la intalneala.Ti le-am trimis pe e-mail.Poate reusesti tu sa le pui undeva pana-mi fac si eu albumul.Azi,maine,poimaine.
Revin in 1/2 ora.
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Ziceti-mi si mie ce acte imi trebuie ca sa imi pot lua concediul de maternitate? Tre sa cer ceva de la serviciu ca nu vreau sa le las pe ultima suta de metri...? Inteleg ca trebuie sa marg la dr de familie cu ceva hartii, dar habar nu am cu ce.

Mergi la inceput

July pe ce mail le-ai trimis mama? ca nu am primit nimik...

Mergi la inceput

Fetelor,ati fost niste dulci!Ma bucur ca,in sfarsit v-am cunoscut!Imi pare rau ca n-am putut ajunge la ora stabilita,dar Teo adoarme f.tarziu dupa-amiaza.Acum,sa povestim...
Tania,ai ramas aceeasi fata pe care o stiam.F.sociabila si,chiar daca anii au trecut si multi(cam vreo 12)de cand nu te-am mai vazut,esti in continuare "dama-bine".Si ai o familie minunata,ca toate de-altfel.Am intrebat-o pe Anduta daca o deranjeaza Bibi cand isi face lectiile si stii ce mi-a zis?"Camera mea este la multi cm departare de ea."Scumpa foc.
Eu dupa cum ai vazut am ramas aceeasi scobitoare.Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arat dupa ce voi reincepe lucrul.Atunci o sa ma ascund.
Oana,acum ati inceput voi santierul?N-am apucat sa-ti spun ptr.c-am plecat in graba,dar gratarul l-am amanat ptr.ca ieri am fost cu Teo la ziua lui Dodo,prietenul ei din parc.Poate in loc sa ne intalnim in parc,reusim sa mergem cate putem la un gratar in Campingul de la iesire din Mamaia,unde zic eu este mai civilizat ptr.copii,au si loc de joaca.Asa reusesc si barbatii nostri sa se cunoasca mai bine.Paul este intr-adevar un nazdravan.
Cornelia,campioana ta este si ambitioasa!Daca ma hotarasc,o sa-mi trag si eu o freza ca a ta!De cand tot zic...Multumesc ptr.aprecieri,intotdeauna imi zic ca D-zeu mi-a dat mai mult decat mi-am dorit cand vine vorba de Teodora.Dar,intotdeauna exista si-un dar...Daca ar fi mancat si mai bine...
Roxana,de maine te vedem mai rar,asa ca mine?Tocmai tu sa lipsesti,dar important este ca sunteti bine.Toata tamplaraia din casa ne-a facut-o unchiul lui Gabi(sotul meu),dar nu ti-l recomand.A facut-o asa,ca ptr.nepot.Dupa ce ne-a montat usile a trebuit sa ia Gabi totul din nou la rindea.Iar cu ferestrele,in primul an am inlocuit in dormitor 1/2 din parchet nou-pus tot de bine ce ni le-a facut.
Stai sa vezi cand ti-o trage si niste coate in ficat!De-ai reusi sa te filmezi cand face exercitii Ghindu,sa ai ce rade dup'aia.
Crix,imi pare rau ca nu te-am intalnit.Poate data viitoare am mai mult noroc!
Locul de distractii din Tabacarie se deschide oficial vineri,pe 4 iunie.Ultima zi de campanie a lui Mazare.
Galarina,ti-am zis o data si-ti mai repet.Personalul medical de pe sectia dr.Rusa este total diferit de cel din maternitate.Majoritatea sunt tinere,mai entuziasmate,chiar daca au prins putin din obiceiurile urate ale celor mai in varsta.Cat despre ruda ta indepartata,poate avea o zi mai incarcata si-ai prins-o tocmai atunci.Ptr.o sefa stresul este mare,vin controale,o gramada de medici sunt pe capul ei,care mai de care cu pretentii.Sunt convinsa c-ai spus la suparare ca ti-ai promis ca n-o sa apelezi la ea.Nici nu-ti inchipui cate rotite poate misca in spital chiar si ultimul portar.
Dr.Rusa asista nasterea naturala si cu epidurala,totul este sa-i spui din timp,poate iti ofera posibilitatea sa alegi anestezistul.Ai grija de tine si Stefan!Cred ca Roibii sunt in al 9-lea cer ca le vine un finut!Pupa-i din partea mea.
Laura,ca-ntotdeauna esti artista.Ti-ai luat si socrii la munte?Frumos din partea voastra,noi n-am reusit sa facem concediul impreuna.Spuneai candva c-ai soacra buna,si-a mea este buna,nu s-a bagat vreodata in casnicia mea,nici n-o simt.
Caty,nu mai scrii nimic de nepotica?Merge tratamentul?
Liz,cum se simte mama ta?
Narcisa,ce zici?Patrick o sa tina pasul cu Teodora?Ca-i campioana la alergat si catarat!
Layla,cum mai stai cu trezitul noaptea?Vezi ca-n nr.6,revista Copilul meu sunt niste sfaturi care cred ca-ti sunt utile.
Ionela,sper ca-ti voi vedea si eu printesele!
Liris,ne citeste.Asta-i sigur.Cu sufletul alaturi de noi.
Tanja,Dana,Alina chiar,ce faceti?

Aseara,unde sa mergi cu Teo pe ploaie?La Selgros.A incalecat pe-acolo toate bicicletele,leaganele,masinutele electrice,ce mai!Nici nu mai era nevoie sa faca Mazare parcul de distractii.Toate erau ale ei,nu ne-a luat jucaria nici un copil.Era la inchidere...

Va pupam,Cojocarii.
Fetelor,voi ma vedeti pe membrii activi?Ca eu nu ma vad.

Mergi la inceput

Roxana,pe-aia cu...tecar.
Ti le mai trimit o data.Spune-mi daca le primesti.Azi comp.meu a facut fite.
Sambata te-am sunat de pe mobilul sotului meu de 2 ori,vezi la apeluri pierdute:0723632894.Nu stiam ce faci!
July

Mergi la inceput

Julici mama trimite pe roxana@tecar.ro. inca nu a venit nimic.
aha, deci tu erai. da-mi pls altadata beep de pe mobilul tau si te sunt eu inapoi, ok?
Gala, ptr concediul de maternitate nu iti trebuie nimic, te duci la medicul de familie si ti-l da. dupa aceea gata, acasica.
nu va mai temeti, eu tot prezent o sa fiu in orice moment, ca oricum la mine net-ul e deschis non-stop....daca e ceva anunt, nu mai fac ca joi, promit!!! :))))

Mergi la inceput

Nu reusesc.Astept sa vina Gabi acasa sa vada ce se-ntampla.Toata ziua a facut asa.
July

Mergi la inceput