Mamici din Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Bai, ce vreme naspa'! Si s-ar putea sa mai tina si maine tot asa.
Laura, ti-am vazut pozele din Muntii Bucegi. Mama ce as vrea sa fiu si eu pe la munte acuma (dar sa fie soare) !
Crixia, am vazut pozele din parc, doar 4 ai facut tu?
Cornelia, pune si tu mai repede draga ca sa vedem cum am iesit!
Lizuca, cred ca e f. buna chestia cu sambata in jurul orei 18 la cofetarie. Si daca nu ne gasim ne sunam.
Ca noi, eu cu Cornelia, credeam ca nu mai vine nimeni si am plecat de la cofetarie prin parc sa ne plimbam, ne-am intilnit din intimplare cu Cristina care ne-a recunoscut. De fapt pe Mariuta si pe Cornelia le-a recunoscut din pozele de pe net. Eu nu am vrut sa imi pun poze pe net, asa ca nu avea de unde sa ma stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Da, Oana, doar 4 am facut pentru ca urmatoarele le-a facut sotul meu cu aparatul Corneliei. Lasa ca usor-usor le strangem pe toate!
Dupa ce am plecat noi ati mai facut poze?

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Da, Cristina, am mai facut si dupa ce ati plecat voi, am facut multe poze, si cu aparatele Taniei si cu al lui July, cred ca numai eu nu mi-am luat aparatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Gata , am pus pozicile de la munte !
Aici le puteti vedea :

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=147896090

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=147906605

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Vreau si eu la munte!!!!! Foarte frumoase pozele!

Pa!
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Neata! Felicitari pt intalnire! Data viitoare promit sa ajung si eu. Sunteti niste dragutze in poze impreuna cu bb-ii vostri:)
Fetelor e normal ca in ultima parte a sarcinii sa existe niste scurgeri mai abundente(albicioase si normale ca miros)? Vi s-a intamplat si voua asa ceva? Sau asa din senin sa simti ca iti curge ceva lichid...Sper ca nu e lichid amniotic sa ramana bb fara. Peste 2 zile merg la control, poate ma mai linisteste si medicul dar astept si rapunsurile voastre. Si voi ati fost la fel de nerabdatoare in ultima parte a sarcinii? Ca mie mi se pare ca nu se mai termina.(mai am aproape 2 luni uuuuufffff):) Dar mai rezist!:)
Ieri am vorbit cu o cunostinta asistenta sefa in maternitatea C-ta. Vreau sa stiti ca-mi este ruda(ce-i drept cam indepartata) si mi-a vorbit asa cu o acreala cand am intrebat-o de conditiile din spital incat mi-am si inchipuit cum sunt toate de acolo. Mi-am jurat sa nu-i cer ajutorul chiar de-ar fi sa nasc in 2 zile:) Zic eu acuma...dar acolo, cine stie:)
Cristina, s-a pus problema la dr Rusa sa nasti cu epidurala? Cam cat de des te chema la control in ultimele 2 luni?
Roxana, fericito, eu mai lucrez o luna, si apoi vreau sa ma apuc si eu de santier. Sa vad ce reusesc sa fac. Odihna placuta de maine!
Cristina Galarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gala saru'mina de urari - numai odihna nu o sa fie dar macar voi avea mai mult timp ptr toate treburile. scurgerile sunt normale de care vorbesti, asa trebuie sa fie leucoreea, mai abundenta..nu te speria iar chestia cu lichidul amniotic...stai tu linistita ca nu e el.
da' de ce mai lucrezi o luna mama???? asa tare te tin aia la ei? si la mine era la fel dar le-am zis de la inceput ca plec, mi-am cautat inlocuitoare...si gata!!! ca daca stateam dupa ei nasteam aici, crede-ma!
Cornelia nu te lasa pe tinjala, ai termen pina miercuri sa vedem poznele, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Crix, am vazut si eu pozicile, sunt super !
Ma oftichez ca n-am fo si io

De abia astept sa vad si restul de poze...fetelor care mai aveti pozici de la intalneala, mai puneti !

Vremea o sa fie urata pana miercuri, se pare ca soarele de abia de joi o sa se arate prin C-ta.
Sambata cred c-o sa fie frumos, mai vorbim de intalnire in functie de vreme.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Dragelor,,,,
Am vazut si eu pozele de la intalnire.Sunteti niste frumoase.Si bb-ii la fel.
Ne pare tare tare rau ca noi nu am reusit sa ajungem dar sper ca v-a salutat Cornelia din partea mea chiar daca am facut-o doar telefonic.
Pe Dinu la apucat somnul exact la vreme de plecare.
Asa se intampla de cate ori programam o iesire in oras.

Ramane sa ne vedem cu alta ocazie.
Poate pana atunci vine si la noi vara:))))

Va pupam.
caty si Dinu.

PS Laura am incercat sa intru si eu la poze dar ce va nu functioneste:)). Mai perseverez poate,poate.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna! again

Caty chiar imi doream sa te vad la intalnirea de sambata, ca stam destul de aproape dar nu reusim sa ne cunoastem. Mai ales ca tu ai inceput serviciul, cred ca ai un program mai incarcat. Eu, de obicei ies cu Alexia dupa ora 17.30-18, daca cumva esti pe afara chiar as vrea sa-l vad pe Dinu. Da-mi si mie un indiciu.

Laura ce offfftat am tras eu dupa ce am vazut pozele tale de la munte! Maaamaaaa ce peisaje ati prins, flori, iarba verde, munti, zapada, soare.... toate astea mie imi inspira sanatate, liniste, relaxare. Iar Vladut va fi un cavaler pe cinste! Trebuie sa ai grija de el ca ti-l fura fetele nostre! Pe a mea de pe acum o invat cum sa faca .

Galarina, nu stiu nimic despre epidurala la dr. Rusa, dar daca vrei incerc sa aflu ceva. Imi aduc aminte ca initial ma chema la ctrl la 6 saptamani, iar inainte de nastere in ultimele 3-4 saptamani saptamanal. Iti spuneam zilele trecute ca as fi vrut sa vii la intalnire ca sa vb de dr. si sa ne mai aducem si noi aminte cum e cu bb in burta, ca afara ne-am convins cum e!
Cat despre conditii, am auzit ca si etajul 7 s-a renovat( eu am nascut la 6). Am avut parte de o rezerva rooming-in, renovata, dotata cu aer conditionat, pe care mi-a fost teama sa-l folosesc din grija pt. bb care statea cu mine. Cred ca sunt poze din maternitate in albumul meu" s-a nascut Alexia" daca vrei sa vezi cum era.

Roxana, ia mai da mama tu o raportare, asa la inchiderea serviciului tau! Cum stai cu greutatea, inaltimea, nr. la pantofi, miscarile bb-ului, marimea la sutien... si alte modificari importante!
Cer o astfel de raportare ca intri la "hibernat" si sa stim daca-ti prieste.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput