Mamici din Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza, la raport.
acum am aterizat de la santer - ce bine e cind vezi ca se contureaza lucrurile....
din pacate am dormit super prost azi-noapte....yuck, yuck.
Galarina, tu cum dormi?
de sunat ceasul tot suna, dar mai tirziu, ptr tati. dar eu oricum ma trezesc la 6 (unii cred ca atunci e ora de joaca) si tot incerc sa mai atipesc pina ma trimite urgent la baie.
sunt pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Neata fetelor!
Harnicutze mai sunteti si astazi:)
Roxana, mie nu-mi ajunge somnul, dimineata ma trezesc ametita de cap (adevarul e ca aseara m-am si culcat pe la 12). Am avut si eu ceva nopti in care ma trezeam din senin dupa care nu mai puteam sa adorm.
Mai vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Crix, eu am avut depresii post-natale destule, mai ales in primele 6-7 luni, cand credeam ca am scapat iar ma apucau. Imi aduc aminte chiar in ziua cand s-au implinit 6 luni de la nastere, mi-am readus in memorie toata nasterea si a fost o revelatie cam zguduitoare. Apoi cand Paul s-a apropiat de 1 an, venise si vara, anotimpul meu preferat, si deabea atunci pot sa spun ca am scapat total de depresii si mi-a revenit optimismul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

July, nu-ti face nici un fel de probleme, n-ai de ce sa-ti ceri scuze, ai facut o confuzie , atata tot.

Oana, ptr. ca pozele erau prea multe si m-am gandit ca o sa-ti blochez casuta de mail, le-am pus intr-un album nou pe webshots. Le poti vedea la adresa de mai jos si ti le poti downloada pe toate direct la tine in calculator.
Adresa este :
http://community.webshots.com/album/148685379ZnSCat
Ce mic era Paul in pozele de la ziua lui Vlad si ce mare e in pozele pe care le-ati facut sambata in parc !!!

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Burticilor, eu in ultimele doua-trei luni de sarcina nu dormeam mai deloc, pur si simplu imi pierea somnul. Ieseam pe balcon si ma uitam la stele, citeam sau pur si simplu ma foiam in pat si-mi iritam consortul. Noroc ca mai trageam la aghioase in timpul zilei - eu am intrat in prenatal din luna a sasea, ca incepuse canicula si drumul pina si de la servici era un infern.
In privinta crizelor de bocit de dupa nastere, nici nu-mi trebuiau prea multe motive. Eu n-am avut o nastere traumatizanta - Oana stie, ca i-am povestit in detaliu - deci nu asta era. Stiu doar ca primul acces l-am avut in maternitate, in cea de-a doua noapte, cind copilul nu se mai oprea din plins, desi fusese hranit, schimbat, leganat etc. Mi-amintesc sentimentul de neputinta care m-a coplesit si faptul ca ii udasem scutecul cu tonele de lacrimi care curgeau la nesfirsit. L-am sunat pe ta-su in mijlocul noptii si i-am spus printre suspine ca nu stiu incotro s-o mai apuc. Lui saracu i-a venit ideea sa-mi aduca o suzeta (pina la urma a cumparat vreo trei ca sa fie sigur), dar pina sa ajunga el, fata adormise. Si pe urma ma pufnea asa, de emotie sau induiosare cind ma uitam la omuletul ala care urma sa-mi schimbe viata. Stiam ca era din cauza scaderii bruste a nivelului de hormoni, dar ma innebunea faptul ca nu ma puteam abtine. M-a tinut vreo doua saptamini dupa nastere, dupa care izvorul de lacrimi ce parea nesfirsit a secat brusc. Oricum, mi-amintesc cu nostalgie de perioada aia...

mami & alisia (19 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici,

Ieri am fost in parcul Tabacariei si ne-am postat la cofetarie , am stat vreo doua ore sa vina ,,cineva,, Dar nu am avut noroc poate ne intilnim vineri la inugurarea parcului, ati auzit va fi si o reprezentatie de avioane.
Fetele au ,,mers ,, au dormit toata noaptea fara intrerupere.
Va pupam si va transmitem ginduri bune.
Ionela si Gemenutele Maria si Elena

P.S. Multumesc Cornelia pentru sfaturi, o sa incerc sa fac albumul acum.

Mergi la inceput

Ionela am fost si eu aseara prin parc cu Paul, cu sora-mea si cu baietelul ei, dar ne-am plimbat nu am stat numai la cofetarie, de aceea ziceam ca mai bine sa ne sunam ca altfel nu ne gasim. Deci da si tu un nr. de tel mai bine.

Mergi la inceput

Oana, daca nu merge la adresa aia data de mine, intra tu frumusel pe adresa mea de webshots (asta de mai jos), si vezi ca e un album care se numeste "Pentru Oana...". Sa-mi zici daca ai reusit.

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Laura, daca intru pe pagina ta de webshots, la albumul "Pentru Oana..." le vad pe toate desigur, dar ma gandeam ca poate poti sa mi le dai sub forma de "jpg"-uri.
Daca nu poti lasa-le asa ca le iau de acolo.

Mergi la inceput

Oana,pe adresa de myx ???
Haide ca incerc...

Le-am trimis, grupate in 4 mail-uri a cate 4 poze , sper sa nu mi se intoarca inapoi

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput