Am primit scrisoare din Kentucky-DV2005!
Raspunsuri - Pagina 14
Laura _Oprescu spune:
inca o intrebare: ce credeti voi , in cazul nostru, mai trebuie adusa dovada banilor din banca? sau sunt suficiente paychecurile lunare?(ultimele trei).Eu asa am inteles ,dar variante sunt multiple...voi ce stiti?
noi in banca nu avem 15.000 acum , am insa bunurile(masini, etc) care valoreaza mult peste...
si inca ceva: credeti ca e cazul sa aducem vreo adeverinta de la fisc (RO)din care sa reiasa c anu avem datorii la statul roman? sincer , eu nu vad de ce i-ar interesa pe americani pb,dar mai bine ma asigur...
pup
Siminaf spune:
Laura, in cazul tau chiar nu stiu care este raspunsul. De ce nu suni tu la ambasada (ca nu stiu unde in alta parte, poate la INS), sa intrebi mai exact.
Bafta!
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
geliza spune:
fetelor, multa bafta la interviu...Va tin pumnii!
Laura, cred ca in cazul vostru este suficienta dovada locului de munca al lui Adi...ei cer daca ai oferta de munca, ori voi aveti chiar loc de munca stabil, cu castig sigur....la voi e o situatie aparte...la voi e doar o formalitate...
Eliza si Mara (24.01.2002)
Laura _Oprescu spune:
multumesc,fetele! asa zic si eu,dar sotul meu vrea sa fie sigur...la fel si cu fiscul...cui ce-i pasa..
Elizaaaaaaaaa, esti In Detroit? daca da ,da un nr de telefon....pup
Siminaf spune:
Laura, poti sa te interesezi daca intr-adevar conteaza si bunurile mobile? Oficial! Pt. ca si noi avem cit sa depasim chiar suma necesara, dar nu le putem vinde inainte de interviu, nu?
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
syracuse spune:
Postez pt. prima oara pe acest "thread".
Eu locuiesc in Statele Unite dar sora mea tot aplica in disperare la loterie de vreo 4-5 ani incoace - si nimic deocamdata.
Si eu si ea ne dorim cu ardoare ca sa vina aici - dar mai mult decat loteria, chiar nu stim alta cale.
As vrea sa cer parerea celor de aici vis-avis de tragerea care s-a facut anul acesta. Stiu ca acesta a fost primul an in care aplicatiile s-au facut pe Internet (electronice) - nu cu scrisoare trimisa prin plic. Cerintele la fotografie au fost si acestea destul de stricte (X pixeli, culoare, dimensiuni etc)- stiu fiindca eu i-am depus aplicatia sora-mi pe calculator.
Intrebarea mea este: credeti ca anul acesta au fost mai putine aplicatii decat inainte, data fiind aceasta schimbare de procedura?
Noi am avut mari sperante pt. anul asta gandindu-ne ca ar exista, per total, un numar mai mic de persoane care ar avea access la calculator si care ar poseda "skill-urile" necesare ca sa scaneze poza excat cum trebuie, access la Internet, etc, etc. Cel putin, pare mai complicat decat sa-ti scrii numele pe o foaie, sa lipesti o poza, sa o pui intr-un plic si s-o arunci in cutia postala.
Desigur, pt. cei care au access frecvent la calculator este o nimica toata, insa exista inca foarte multa populatie care nu are access zilnic la "minuni de-astea moderne".
Noi am crezut ca (,)concurenat va fi mai mica.
Ea tot nu a castigat...dar as fi curioasa sa aflu si parerea voastra. Credeti ca au fost mai putini aplicanti anul acesta - data fiind schimbarea de la scrisoare la aplicatie pe Internet?
Mutlumesc mult!
Take sides. Neutrality helps the oppressor, never the victim. Silence encourages the tormentor, never the tormented. -- Elie Wiesel
geliza spune:
Simina, eu stiu de anul trecut ca bunurile mobile nu sunt luate in considerare...desi pot avea valori destul de mari....
Eliza si Mara (24.01.2002)
mirela dan spune:
Draga Syracuse,crede-ma ca numarul pesoanelor care au partcipat anul asta a fost net mai mic decat in anii precedenti, asta pe motivul cum bine ai apreciat, inscrierea electronica..
Totul este un noroc chior, poti sa participi 10 ani consecutiv si sa nu castigi, sau sa te inscrii prima oara si sa castigi..cel putin asa a fost cazul meu, cand in perioada octombrie navigam nopti in sir pe net si dau peste stirea ca incep inscrierile pentru D.V.2005 in noiembrie. vazut stirea, facut poze, scanat, trimis si..uitat.. pur si simplu am uitat, da.Nu puteam sa cred ca voi castiga, si chiar daca castigam ce sa fac? sunt singura, nu cunosc pe nimeni acolo, bla bla.Nu-mi doream cu ardoare sa castig, i-mi era egal.Si in luna mai apare plicul!!! nu-mi venea sa cred ochilor!! si a inceput stresul..si continua stresul.. in fine, asta e povestea mea, si ca parere, sa nu va lasati batuti, sa insistati, caci d-zeu are un plan cu fiecare dintre noi
Mult succes
ancuta06 spune:
Succes tuturor
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
Andrucutza spune:
Simina,spune-mi te rog,ai idee cam ce intrebari pun la interviu?
Eu am aos pt 3 persoane pe 6 luni ,am evaluare imobil peste suma ceruta si in rest toate actele in regula ,inclusiv analizele.
Crezi ca trebuie sa stau cu teama in asteptarea interviului?
Daca stii din anii precedenti cam ce intrebari s-au pus spune-mi si mie te rog!
Bafta tuturor celor care au curand interviul,noi il avem pe 13 oct...