Am primit scrisoare din Kentucky-DV2005!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Andrucutza, cel mai bine intra pe topicul "Intrebari puse la interviuri", de pe forumul loteristilor. http://webgate.no-ip.com:8080/forum/viewtopic.php?p=16338#16338
Tine-ne la curent.
Bafta!

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Au trecut deja 3 zile de interviu si stiu ca pe 4 si pe 6 Oct. au luat aproape toti; au fost 2 persoane (cite 1 in fiecare dintre zile) care nu au avut toate actele in regula si au fost, cel mai probabil, reprogramati. Asadar, mai putin stress din partea noastra!
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrucutza spune:

Simina iti multumesc ptr. noile informatii,in legatura cu interviul.Faptul ca aproape toti au luat viza ma face sa fiu un pic mai linistita,deoarece eu sunt f stresata in comparatie cu sotul meu care este f linistit stiind ca avem un dosar complet din toate punc de vedere. Stii ceva de Laura care a avut astazi interviul?
Magda

Mergi la inceput

Chiar acum am intrat pe forum si... nici urma de Laura. E drept ca multi nu au timp de net chiar dupa interviu.

Mergi la inceput

Toti cei de pe forum au luat saptamina aceasta interviul (desi inca nu avem vesti de la Laura). Au fost doar citiva care nu stiau de forum si care aveau cite ceva in neregula (acte?). Au fost, cel mai probabil, dupa cum au auzit cei prezenti, reprogramati.
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Ce mai faceti? Nu mai are nimeni noutati?!
Ati putea posta niste informatii/linkuri despre companii de turism pt. bilete de avion? E cam prematur sa ne rezervam biletul de avion, dar stringem informatii cit mai multe, sa fim pregatiti.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

fetele, buna dimineata ! aseara am venit si am fost rupta de oboseala asa ca m-am culcat imediat si uite acus la patru dimineata suntem toti activi...In tara am avut prea putin timp la dispozitie ca sa intru pe net...
interviul a fost o formalitate... numai ca am asteptat mult acolo..consulul ne-a intrebat de ce am ales Fort Wayne, daca ne place ...in rest, s-a conversat cu Lucas (cetateanul!)...e bine sa mai aveti un rand de poze la voi deoarece noua ne-au spus ca pe una din poze iesise in relief scrisul cu numele ..asta e tot! cu noi a mai fost o familie Sandru cu bebelas mic si care au trecut si ei interviul dupa un pic de emotie deoarece luasera bani ptr taxa numai ptr o persoana, nu si ptr dependenti...
nu au cerut decat diploma de bac si licenta a sotului dintre actele cu studii...
raman la parerea ca interviul e numai o adunare de acte si o formalitate in consecinta....
fetele, va urez mult succes!
PS puneti actele in felul asta act/copie/ traducere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela dan spune:

Felicitari, Laura si multa bafta in viitor

Mergi la inceput