cum e vremea pe la voi ?

cum e vremea pe la voi ? | Autor: cici

Link direct la acest mesaj

Fetelor mie mi-a cam ajuns.Este a saptea luna cand fac foc in centrala.Parca e prea mult.Aici in Bucovina este o vorba ca vara "pica " intr-o joi,dar se vede treaba joia nu mai vine.
Ieri dimineata muntii din jur erau albi ,azi temperatura n-a depasit
9 grade iar acum sunt 2 grade.
Ghetele nu le mai port dar cojocelul e nelipsit din imbracamintea de zi cu zi.
Oare sa scot din nou saniuta din beci?

cici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

frig, frig,foarte rece pt aceasta perioada a anului

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

brrrrrr.....2 grade si la noi in dimineata asta.

Eu sunt din Toplita , asa ca ...
si eu astept joia aia cind e vara ...

si vara asta nu stiu daca o sa ajungem la mare ... sa ne mai incalzim si noi...

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

E frig rau si pe aici, Cici. Si eu incalzesc casa inca la sfarsitul lunii mai. Copiii au racit. Cu Maria, de-a dreptul trebuie sa ma lupt sa puna pe ea ceva mai calduros, ieri tinea mortis sa mearga la scoala in fusta si tricou, cu picioarele goale. Nu mai are rabdare cu frigul. Si rabdare sa nu dezgoleasca cat de putin minunatia de corp pe care si-o descopera

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

In Bucuresti acuma este soare. Si 15 grade Celsius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Si la Piatra Neamt e rece. Fara zapada dinspre munti dar vant rece. Oricum eu sper sa se incalzeasza curand, ca doar vine vara nu iarna, nu?

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina chiriac spune:

La mare ploua de vreo 2 zile.Incepuse sa se incalzeasca,chiar ne bucuram ca o sa incepem plaja insa brusc s-a racit.Eu stau si foarte aproape de mare si este tare frig fata de restul orasului,bate vintul foarte tare,de aceea nu l-am mai scos pe baietelul meu (cel mic) de vreo 2 zile.Speram ca la sfirsitul saptaminii se va incalzi,asa au anuntat prognoza meteo,se va ajunge la 27 de grade si atunci sa vezi plaja!
V-am pupat,si va asteptam la mare.
MADY&DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Chiar s-a anuntat vreme frumoasa la mare??? Eu sunt chiar disperata, pentru ca avem bilete la Mamaia pentru doua saptamani incepan dcu data de 7 iunie si chiar eram speriata de frig. Hai va rog, incurajati-ma ca sa plec cu sufletul bucuros spre mare, ca mi-e sila la gandul sa stau numai in camera de hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Nici pe aici vremea nu este chiar asa de frumoasa.Soarele se cam ascunde de noi.Anul trecut pe vremea asta a fost o vreme superba Imi amintesc ca am mers la .Acum stam prin casa mai mult.In toata lumea sunt schimbari climatice majore.Care o fii motivul.......

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Si aici e frig.Duminica am fost intr-un parc de distractii in tricou,au fost 22-23 grdae si luni doar 5 grade si ploaie cit cuprinde.Saracele mele flori au inghetat.

Cred ca "joia" Canadei a trecut deja.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

si la noi. Nu stiu cate grade sunt. nu e nevoie de geaca, dar totusi, e rece. a fost mai frumos zilele trecute. Mai stateam si eu la plaja.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput