cum e vremea pe la voi ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

In Elvetia au fost cica 20 grade, dar batea un vant cam rece. Maine vor fi 25 grade. Joia trecuta insa am fost cu fiica-mea la strand si a fost tare cald, m-am bronzat putin chiar.

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Aici e cald si soare dar dupa ce o saptamina a plouat incontinuu...sper sa nu revina ploaia pentru ca mi-am scos deja papuceii de vara si nu am de gind sa mai trec la pantofi...

Poate sa imi spuna cineva cum e vremea pe la Paris si in Normandia? Plec sambata si nu stiu ce imbracaminte sa imi iau...

Multam fain,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Si eu sunt ingrozita ca nu se mai termina ploile si frigul aici la Ploiesti. Centrala am oprit-o acum vreo 3 zile, sperand ca a venit caldura, in sfarsit...Dar acum mor de frig, seara. Si cand ma gandesc ca n-am avut ce face si am luat bilet la mare (tot la Mamaia) de pe 7 iunie...macar sa nu ploua, ca vreme de plaja ca lumea...nu prea cred ca va fi. Miroase a tzeapa concediul asta, cum s-ar zice!

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 1 luna) si Ramona (2 ani)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Fetele, nu vreau sa ma invidiati dar ce norocoasa sunttttt... aici 300 de zile din an e soare.

Sa va mai spun oare ca mi s-a dus deja un rand de piele si acum sunt neagra cum nu am mai fost de cativa ani? Sau poate niciodata asa tuci...

Eu sper sa se incalzeasca si in tara pana la sfarsitul lunii ca de nu iar aer schimbat si iar ma dau peste cap Mi se intampla mereu! Ufff, sa ma fi vazut cand am coborat din autocar in pantaloni 3/4 si la Brasov era zapada de jumatate de metru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Si eu care ma plangeam ca e frig,,sant 22-25 grade ,dar bate un vanticel rece,e drept ca anul trecut pe vremea asta era mai cald,dar parca e mai bine asa,cand e cald la noi...,nu mai poti respira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

la ny (long island) a plouat ieri cu gheata. cat oul de prepelita. in rest, vreme tipica pt. "tara tuturor posibilitatilor" - ziua dai jos tot de pe tine si tot sauna e, seara scoti geaca de iarna din dulap :))

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu m-am trezit acum din somn ca ma sufocam de cald...Nu stiu ce ne facem in iulie-august daca acum este asa...

oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Si la München vremea e tare ciudata,de vreo 3 zile e soare cu nori dar racoare,abia la prinz s-au facut 20 grade.Seara se lasa frig tare,doar vreo 7 grade.Anul trecut pe vremea asta eram in haine subtiri dar a fost o vara exceptional de calda pe care aici o intiilnesti o data la 7-8 ani.
Abia astept sa-mi scot suncile la soare!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

La noi a fost o saptamina frumoasa (20 de grade), insa seara sunt 5-6 grade si e frig in casa! Iar de sambata vin iar ploile ! Iar luni e bank-holiday si se anunta iar o minivacanta urata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Aici noaptea e frig rau dar in timpul zilei e zapuseala maxima. Am 2 feluri de pijamale: de noapte noapte si de dimineatza. Seara inainte de culcare mai pun inca o patura, dar pe la 8-9 dimineatza ma trezesc si strang paturile si dau drumul la ventilator. Foarte bizara vremea pe aici!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput