Mamici din Canada (4)
Raspunsuri - Pagina 13
adi_edi spune:
Emilly, eu am intrebat doctorul si a zis sa-i dau apa de la robinet pe care nu mai e cazul sa o fierb, dupa ce bebe a implinit 6 luni (acum are 8), a zis ca apa plata nu are fluor, care ajuta la dintuci.
La intrebarea cu papica de la sin nu stiu ce sa-ti zic, bebe al meu inca suge, dar citeodata chiar daca e ora mesei nu vrea sa pape si atunci mai stau putin, dar niciodata nu a trebuit sa astept mai mult de jumatate de ora... Nu l-am fortat niciodata sa maninice, dar cred ca e o idee buna sa o lasi sa i se faca foame, chiar o ora sau putin mai mult. Noi in schimb avem probleme noaptea, se scoala citeodata si de 3 ori, si daca nu-i dau sa suga nu doarme (am incercat cu ceai, cu apa, dar nu vrea biberonul)...Poate dupa ce-l intarc o sa doarma (imi fac oare iluzii?)...
Pupici!
Adi si Edi
Emilly spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri.Se pare ca azi am o zi proasta, am avut probleme cu pompa de muls.E adevarat ca nu e una foarte buna, e Gerber manuala, asa ca va intreb pe voi de unde cumpar o pompa de muls buna si ce firma?
Mii de multumiri!
Ilinca @ mami
caro spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri.Se pare ca azi am o zi proasta, am avut probleme cu pompa de muls.E adevarat ca nu e una foarte buna, e Gerber manuala, asa ca va intreb pe voi de unde cumpar o pompa de muls buna si ce firma?
Mii de multumiri!
Ilinca @ mami
Emily, gerber-s cele mai proaste! parol, verificat si autentificat! Fuguta la magazin (Toys r us, sears, bay, shoppers drugmart) si cumpara AVENT ISIS. Costa vreo 70 CAD da' merita. Asta-i ce folosesc eu acum (de 2 luni de zile aproape).
vezi http://www.avent.com/ sau http://www.sears.ca/cgi-bin/ic_item.cgi?lang=e&id=778&cid=73&itemID=100709
Emilly spune:
Saru'mana caro.Stiam de firma Avent dar nu stiam de unde sa o iau.
Te pup si merci inca o data.
Numai bine!
Ilinca @ mami
Emilly spune:
Caro, cumparat pompa, acum sper ca ma obisnuiesc cit mai repede cu ea.
Multumesc inca o data.
Numai bine!
caro spune:
quote:
Caro, cumparat pompa, acum sper ca ma obisnuiesc cit mai repede cu ea.
Multumesc inca o data.
Numai bine!
Sa cresti mare!... citeste cu atentie instructiunile, ca are un chichirez la montat.... supapa aceea cu "steluta" pe ea, trebuie pusa intr-o anumita pozitie ca sa functioneze cum trebuie. Si trebuie sa ai rabdare la inceput, pana-ti formezi indemanarea.
Emilly spune:
Mamicile de fetite din Montreal, am o intrebare pentru voi:unde si cu ce le-ati facut micutelor voastre gauri in urechiuse.Cica ar exista ceva nemaipomenit, cu pistol si cercelusii de inceput, aveti vreo ideie?
Multam de raspunsuri si pupici la gizele voastre.
Ilinca @ mami
antoioana spune:
quote:
Buna mamicilor, ce fel de apa beau bb-ii vostri?plata fiarta, de la ghiuveta fiarta, plata nefiarta, de la ghiuveta nefiarta?
Rog frumos luminati-ma!
Stefanel a inceput sa bea apa de la robinet cand a facut 10 luni...are fluor atat cat le trebuie lor pt. dinti. Eu m-am documentat in privinta apei potabile din Ottawa...este ok si cred ca-i valabil pt. intreg Ontario. Totusi n-ar strica sa dati o cautare pe google sa va informati exact. Acu' nu stiu ce-o fi cu apa din Quebec, inca n-am citit, dar o bem :)).
Chiar, acum bb are 11 luni si ne spalam pe cei 4 dintisori :))...asa, mai mult in gluma, ca un masaj, dar ne place mult si radem.
Numai bine.
anto