Mamici din Canada (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona26 spune:

ANGELA T,
Da e aratos asa Quebec-ul dar te bate un crivat acolo iarna de te ia pe sus, stiu, ca sotul mi acolo de ceva vreme. Si-i si mai lunga, iarna, ca parca nu era de ajuns cat ii aici in Ottawa . O sa-mi lipseasca tare si asa mai slempatuta cum era, Ottawa.
Simona si bebe Letitia

Mergi la inceput

CataD,
mersi de urari, de iarna mi si mie ca in rest ar merge, desi nu-mi place sa ma mut dupa ce m-am obisnuit intr-un loc.
Simona si bebe Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

quote:
Originally posted by Simona26

CataD,
mersi de urari, de iarna mi si mie ca in rest ar merge, desi nu-mi place sa ma mut dupa ce m-am obisnuit intr-un loc.
Simona si bebe Letitia

Simona, unde stai si cand te muti?
Numai bine.
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Fetelor,
eu de fapt am venit sa va intreb ceva, dar am citit ce-ati scris voi si-apoi am plecat . Asa ca revin: am sunat la toate gradinitele din Hull-Quebec. Peste tot liste de asteptare de 2-5 ani! Cum se poate? Voi ce ati facut? Sunt tare necajita!
Numai bine.
anto

Mergi la inceput

ANTOIOANA,
Eu stau pe Sacre-Coeur in blocul acela mare de langa biserica. Ma mut pe 27 luna asta. Daca ia timp poate iesim pin parc pe undeva. Telefonul meu e 771-6603.
Simona si bebe Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandanescu spune:

Emily mergi in orice complex ,la bijuterie,si acolo se fac gaurele pentru urechiuse.Platesti cam 10 lei si iti dau cercei medicinali ce trebuie sa ii poarte o luna de zile sau...mai mult.Toata treaba dureaza cam 15 minute.Eu i-am facut minunei mele cind avea 4 luni.Sanatate si multi banii.

Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Dana, si fetita ta a patit ceva cu urechile? Ca pediatrul m-a sfatuit sa nu-i fac gauri ca se trage de urechi si se infecteaza.

Vroiam sa va intreb pe cele cu copii mai mari, cum au invatat sa mearga? Ati folosit premergator? sau bouncer, exersaucer, etc?

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Catalina, al meu n-a folosit nimic, cand i-a venit lui vremea s-a ridicat in picioare si a inceput sa mearga. La inceput sprijinit de mobilea, cu noi de mana, pe urma un pas doi, si pana la urma si-a dat drumul. Dupa parerea mea, mersul nu-i ca limbile straine, adica nu se invata intr-un anume fel, 'vine' din instinct la varsta potrivita fiecarui copil.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Multumesc Dana pentru pont, o sa ma duc si eu sa-i fac gaurele fica-mii.Spune-mi te rog cum a reactionat fetita ta.
Multumesc mult, numai bine!

Ilinca @ mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fetele din Montreal e careva dintre voi care s-a apucat de scoala de infirmiere, cea cu anul pregatitor plus cei 3 ani de medicina???As vrea sa aflu si eu mai multe detalii.

Multumesc!

Mergi la inceput