Mamici din Canada (4)
Raspunsuri - Pagina 12
n/a spune:
Mamicute din Montreal, cunoasteti din intimplare pe cineva care face bacul in génie civil? Multumesc.
http://community.webshots.com/user/gabrielc2000
Simona26 spune:
mamici din Canada,
sunte-ti careva din Quebec City? ca am postat un subiect cu Quebec City dar sufla vantul pe acolo. eu inca mai sunt in Ottawa, Hull dar o sa plecam in Quebecul friguros, asa ca ma gandeam ca poate ma mai incalzesc de vorba cu fete de pe acolo .
Simona si bebe Letitia
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by Simona26
mamici din Canada,
sunte-ti careva din Quebec City? ca am postat un subiect cu Quebec City dar sufla vantul pe acolo. eu inca mai sunt in Ottawa, Hull dar o sa plecam in Quebecul friguros, asa ca ma gandeam ca poate ma mai incalzesc de vorba cu fete de pe acolo .
Simona si bebe Letitia
Simona,
Eu locuiesc in Toronto, dar am fost in calatorie in Quebec City mai acum vreo doi ani si trebuie sa-ti spun neaparat ca am ramas foarte placut impresionata de eleganta si frumusetea femeilor. Efectiv inveti arta de a te imbraca (si machia) de pe strada (avantaj net fata de Toronto). Plus ca si orasul are un aer mai vesel, mai frantuzit, iar florile le gasesti la tot pasul (vara :-)
Emilly spune:
Buna mamicilor, ce fel de apa beau bb-ii vostri?plata fiarta, de la ghiuveta fiarta, plata nefiarta, de la ghiuveta nefiarta?
Rog frumos luminati-ma!
rosa spune:
quote:
Originally posted by Donia
De fapt am fost de o data la plaja la Lacul Erie, dar erau foarte putini oameni pe plaja. Ce-i drept, atatia cati erau nu s-au uitat prea lung la slipul sotului si nici nu mi-au atras atentia ca fetita nu are sutien. Sa vedem ce se mai intampla in continuare.
Donia, nu-ti mai face atitea griji, chestia cu sutienul la fetite e doar de fun, se dau si ele mari. Si daca asa se vind costumele, poti tu sa o convingi ca n-are nevoie de sutien?
Distractie placuta, oricum, si nu uita crema de soare !
rosa spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Buna mamicilor, ce fel de apa beau bb-ii vostri?plata fiarta, de la ghiuveta fiarta, plata nefiarta, de la ghiuveta nefiarta?
Rog frumos luminati-ma!
Emylly, m-ai ametit ! Ai mei beau apa filtrata (la filtru Brita, ca nu m-am invrednicit inca sa pun unul sub ghiuveta). Si recunosc, mai scap si apa de la robinet de multe ori. Cum zice fii-miu "apa chioara".
CataD spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Rog frumos luminati-ma!
Emilly, bebita mea bea apa filtrata (Brita) si apoi fiarta. E prea mica, zic eu, sa nu-i dau apa fiarta.
Catalina si Laura (12 ian 2004)
CataD spune:
Fetelor, am uitat sa va spun ca am ajuns in Montreal dar am stat doar cateva ore ( in trecere spre QC) si nu am mai luat chestia aia pentru par. Mai ziceti-mi si mie odata ce pastile luati voi impotriva caderii parului?
Simona, mie mi-a placut tare mult la QC dar nu stiu cum e sa locuieti acolo. Cred ca e frig tare iarna, asa ca-ti urez bafta multa!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Emilly spune:
Mai am o intrebare la voi mamicilor:cind bb nu vrea sa pape de la san ci doar din biberon(muls de fiecare data si dat cu bibe)ce metoda aplicati?
Azi m-am decis sa o las un pic sa mai si plinga ca poate o conving totusi sa suga...pina acum am rezistat 1 ora dupa ora de masa, acum doarme de atata plins si foame.Fac bine oare?