Mamici din Arad...?(9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor ce-i cu linistea asta aici????

EU nu am intrat week-end-ul asta ca ne-au facut-o astia de la RDS...am platit net-ul la inceputul lunii si vineri pe la 18.00 ne-au deconenctat si cum era de asteptat se facuse o greseala, greseala care nu putea fi reparata decat azi, ca doar nu se lucreaza in week-end...

OFF Doamne ca pentru mine a fost un calvar week-end-ul asta, sunt de-a dreptul dependenta de !!!!

Mai fetelor eu chiar de as putea sa vorbesc cu sora-mea pe net nu e cum pentru ca ea nu se stie cu calculatorul si nici nu prea are ea timp de asta...e mai comod prin telefon, ca vorbeste din pat...Ma bucur ca a ajuns cu bine si ca u a avut probleme la vama ca si-a luat mai multe tigari decat e voie......

Alina M imi pare rau pentru Dragos, sper sa se insanatoseasca cat mai repede...

Alina M si Alina33cum facem cu intalnirea cu Anto???NE intalnim pe data de 5 sper...eu mi-am facut deja planuri si abia astept sa ne vedem cu toatele...Alina M cum facem cu Cristina??? O sun eu pe Cristina si tu pe Magda????

Pufy si Li imi pare rau pentru pierderile avute! D-zeu sa-i odihneasca!

Anto pe unde umbli?Recuperezi timpul pierdut cu Deni sau va faceti bagajele???Abia astept sa ne vedem!!!

Va pup pe toate!

PS: Vedeti ca e sarbatoare mare azi!!!!!!!!!!

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,

Eu sunt cam lenesa zilele astea,tot in pat am stat si pe la computer am fost numai sa ma uit ce ati mai scris.

Ioana tu ai grija de tine si de burticuta.Sper sa nu te mai doara si sa inceteze contractiile.

Alina M. ma bucur ca v-ati distrat la tara dar imi pare rau ca nu-i merge asa de bine la Dragos.Sper si lui sa-i treaca repede.

Clau, mersi,eu m-am obisnuit ca de atitia ani nu il mai am pe tati ca parca ii si normal asa.
Raul ce mai face?

Alina33 pe unde o fi ca nu ami intrat de citeva zile?

Anto sa te distrezi si pentru noi in Rom. ca noi nu ajungem decit in august acolo.De abia astept sa va cunosc !!!

Ioana cind vin in august acolo te voi ajuta eu cu dansatul:eu iti tin burtica si tu dansezi,ce zici?

Mark a venit simbata acasa si ieri si azi a trebuit sa lucreze chiar daca aici sunt sarbatori mari asa ca tot singura am fost,dar miine are liber asa ca o sa-l am toata ziua numai pentru mine.

Va pup

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.
Clau eu nu pot in 5(sambata)ca e ziua fetitei prietenilor nostri de la Cicir.Nu am putea vineri? Cand vine Anto exact?
O sun eu pe Magda,sa vedem cand hotaram,tu sun-o pe Cristina atunci.
Imi pare rau de tine Clau ca asa te-au "pedepsit" cei de la RDS.

Oare de ce nu mai apare Alina33 pe-aici? Sa vedem ce zice si ea in legatura cu intalnirea.

Mai revin,acuma suna cineva la usa.Pupici!!!!!!!!!!!!!

alina

Mergi la inceput

Alina pentru mine orice zi e ok, eu ziceam de 5 pentru Anto a propus pe data de 5 si m-am gandit ca e in regula si pentru restul ...Am sa o sun pe Cristina sa vad ce spune si ea...Si sa vedem ce zic si Alin33...Sper sa ne vedem toate, eu tare mult mi-as dori si tare mult mi-ar placea sa va intalnesc pe toate!

Chiar asa ce o fii cu Alina33 ca nu a mai aparut zilele astea???Sper ca totul in regula cu ea si cu Dragos!!!

Mergi la inceput

Va doresc tuturor o noaptea cat mai placuta, vise frumoase!!!!!
Ma duc si eu la culcare ca tare mie somn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Alina pentru mine orice zi e ok, eu ziceam de 5 pentru Anto a propus pe data de 5 si m-am gandit ca e in regula si pentru restul ...Am sa o sun pe Cristina sa vad ce spune si ea...Si sa vedem ce zic si Alin33...Sper sa ne vedem toate, eu tare mult mi-as dori si tare mult mi-ar placea sa va intalnesc pe toate!

Chiar asa ce o fii cu Alina33 ca nu a mai aparut zilele astea???Sper ca totul in regula cu ea si cu Dragos!!!

Clau si eu vreau foarte mult sa ne intalnim toate,sper sa ajungem la o intelegere! Unde crezi ca ar fi mai bine,pe strand,asa cum am vorbit?
Nu stiu ce-o fi si cu Anto ca nu a mai aparut zilele acestea,sper ca nu mai are probleme cu gatul.

Noapte buna va doresc si eu si maine sa aveti o zi frumoasa.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!
Vad ca voi va pregatiti serios pentru intalnire....sa va distrati si sa va ganditi si la noi, cele care nu putem fi cu voi!
Eu sunt tare necajita, ca nepotica mea a facut rubeola, iar noi am fost duminica la ei, cu o zi inainte de a erupe....deci era contagioasa!
Problema e ca eu nu-mi aduc aminte sa fi avut vreo boala eruptiva in copilarie, si nu stiu sigur!Mi-e frica de mor sa nu il afecteze pe Alesio daca am luat boala!
Maine merg sa-mi fac analizele pentru rubeola si va mai zic dupa aceea cum e....
Am vorbit azi cu ginecologul meu si mi-a zis ca sansele ca Alesio sa fie afectat sunt foarte mici(dar eu ma gandesc ca ele exista, daca fac boala.....si mi-e frica!!!!!!)
Pupici, Ioana si Alesio mic(22 sapt si 6 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Hei, suntem bine numai ca pe mine m-a ajuns ooboseala de nu-mi pot reveni.Si ca sa fie toate ok,Dragos a inceput sa se trezeasca si noaptea la 3.Asa ca sunt frinta.Nici la calculator nu mai am chef sa stau.Plus ca fac mincare zilnic si nici macar nu am pofta de mincare.Naspa.
Dragos e o dulceata,am fost simbata si duminica la sora-mea ca sta la casa si am stat toata ziua afara.Mai compensam pentru restul saptaminii cind stam 1 ora in fata blocului.Nu ii place in scoica si dupa juma de ora il pun pe mine sa stea cu burtica.
Mi-ii atit de drag fiindca atunci cind maninca mormaie ca un ursulet.
A mai pus pe el,are acum aproape 4 kg.Problema e ca tot nu fac destul lapte de la o masa la alta.Asa ca un prinz ii dau lapte praf si celalalt lapte praf.Asa terminam si noi mai repede cu masa si mai pot iesi si eu la cumparaturi.
Eu tot ametita ma simt desi iau calciu,prenatale si fier de cind am iesit din spital.Deabia am asteptat sa scp de pastile si vad ca tot cu ele m-am procopsit.
Clau tu cum te mai simti?
In principiu mi-ar fi bine simbata ca Daci e mai liber si poate veni si el.Dar vedeti voi cum hotariti.Ideea e sa putem sa ne intilnim toate.
Voi petreceti ,ce va pasa.Eu deabia apuc sa fac de mincare, prajituri n-am mai facut demult.Dar am s-o intreb pe soacra-mea de cuib de vespi ca ea face.
2 zile n-am avut net ca ne-au facturat pe tot anul si le-am refuzat factura ca nici macar nu ne-au intrebat.Daca am platit anul trecut ei au presupus ca si anul asta platim la fel.Sunt nesimtiti.Asa ca numa de ieri dupa-amiaza avem net.
Va pup pe toate si promit ca mai intru pe net!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

LA MULTI ANISORI, COPILASI FRUMOSI SI CUMINTI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

LA MULTI ANI si de la noi pentru copilasi(si si pentru mine ca si eu sunt un copilas cuminte,asa!!!)

LindaG

Mergi la inceput