Mamici din Arad...?(9)
Raspunsuri - Pagina 8
alinamoro spune:
Salutare fetelor.Azi sper sa pot sta mai mult pe forum sa "recuperez" cele 2 zile pierdute.
Clau nu stiu exact cat a dat Calin pe calculator(il voi intreba),stiu ca la lasat pe cel vechi acolo si a mai dat ceva diferenta.L-a luat de la o cunostinta care se ocupa cu calculatoare(cumpara,vinde...).Oricum asta e super!
Sa stii ca nici mie nu-mi plac telenovelele,dar imi plac foarte mult actorii si chiar numele lor.Am zis Raulito ca asa ai scris si tu intr-un mesaj.Sa nu se supere Claudiu pe mine ca ii dau o bere cand ne intalnim.
Li sa stii ca eu as vrea de multe ori sa fiu singura sa ma mai "recreez".E foarte greu cand ai copil si sa nu te ajute nimeni,sa nu ai cu cine-l lasa cate putin.De multe ori ii trimit pe Calin si pe Dragos in oras si eu stau acasa,asa bine e.
Ioana las' ca organizam o intalnire si in august cand vii tu.
Ma duc sa mananc ca mor de foame,nu am mancat de cand am venit de la lucru.Am fost putin si in oras.Am fost sa-i "imbunatatesc" la Dragos garderoba de vara ca hainele de vara trecuta nu mai sunt bune.Am fost pe la Regalo si i-am cumparat ceva pantalonasi trei sferturi,tricouri,si de la un magazin de aici din Alfa i-am cumparat ceva compleuri(tricou si pantalonasi scurti)foarte fain (aici au ceva hainute de calitate,le aduce de la Bucuresti).Mai trebuie sa-i cumpar sandalute.
Va pup si mai "trec" pe-aici azi!!!!!!!!!!!!
alina
Claudelu spune:
Intru si eu asa putin ca sunt destul de deprimata si plus de asta sunt si singura singurica, doar eu cu Raul...acum in clipa asta ma gandesc ca nu stiu ce m-as fii facut daca nu era mama tot timpul langa mine, ma gandesc cat de greu mi-ar fi fost cu toate pe cap
Sunt deprimata din cauza ca a plecat sora-mea si nu ma pot obisnui cu gandul ca atata timp nu o mai vad si ca nu o sa o pot suna de cate ori am eu chef sa o aud, stiti si voi e foarte scump, dar o data pe saptaman o sun si o data ea, deci tot e ceva decat nimic...nu stiu daca cineva ma crede dar simt un gol in stomac, parca e rupt ceva din mine si de cand a plecat mai mult plang, nu pot vorbi cu nimeni de ea ca izbucnesc in plans...intre noi e o legatura foarte puternica si o prietenie la fel de solida...e cea mai buna prietena a mea...Dar ma consolez cu gandul ca trece ea cumva si vara asta si va veni acasa si vom fii din nou impreuna...
Gata ca nu mai vreau sa ma gandesc la ea...acum m-am descarcat si sper sa nu va suparati pe mine dar simteam nevoia....
Pusilici!!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
LindaG spune:
.Hey,eu acuma vad ca am scris Rozalii in loc de Rusalii!!Nu-s normala!!!
Clau,eu te mai schingiui un pic.Citi ani are sora ta si unde a plecat?Sunt tare curioasa,sper sa nu te superi.Sa stii ca si mie mi-a fost tare greu cind a plecat sora mea in Germania.Ea a plecat la sfirsitul lui 97 si eu am ajuns in 2000 aici.In acesti 3 ani ne-am vazut si am vorbit la telefon dar tot greu mi-a fost fara ea chiar daca atunci cind a fost acasa nu aveam asa mare contact ca ne vedeam in fiecare zii dar diferenta de ani era parca atunci un pic mai mare(7 ani).Acuma sunt si eu mai maresi de cind suntem aici suntem foarte apropiate si vorbim aproape zilnic la telefon parca sa recuperam timpul pe care l-am pierdut.Ma bucur ca o am pe ea aici.Si aici un pupic pt. tine Diti.
Va pup si va rooog mult sa imi dati ceva reteta de praji.
LindaG
Claudelu spune:
Li hai ca nu ma chinui prea tare....sora mea implineste anul asta 31 si e plecata in Italia, mai exact in Rimini... a plecat la munca pe o perioada de 3-4 luni, deci poti spune ca nu e mult, dar pentru mine e enorm de mult...
Noi dintotdeauna am fost foarte unite in ciuda diferentei de varsta dintre noi...
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
pufymic spune:
Claudelu, te inteleg perfect cum "mori" incet de dorul surorii tale......Dorin e in Arad, si tot mor de dorul lui.....Dori fiind fratele meu cu care ma inteleg foarte bine, si la care tin enorm!
De mami...ce sa mai zic....de aproape 3 ani de cand a murit simt ca ma topesc de dorul ei....am avut o legatura speciala cu mama mea,mai ales in ultimul ei an de viata.....
Nah, vad ca m-am descarcat si eu un pic....sa nu va suparati pe mine, dar si mie mi-e greu, ca numai pe Ovi il am aproape si pe Alesio(de cateva luni)....
Li, Alina M, sunteti niste scumpe....de-abia astept sa mergem si noi in Arad si sa ne intalnim
si la restul fetelor!!!!!Si sa aveti cu toate un week-end superb!
Ioana si Alesio mic(22 sapt si 2 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
alinamoro spune:
Clau,sora ta nu mai vine deloc in astea 3-4 luni? Ea statea cu voi? M-am gandit ca daca statea la voi erai foarte obisnuita cu ea plus ca te mai ajuta si ea cu Raul.Nu poti vorbi cu ea pe YM,sau nu are internet acolo? Pupici la Raul!!!!!
Ioana imi pare rau ca mama ta a murit.Cred ca trebuie sa fie groaznic.A fost bolnava? Pupici si la Alesio!
Li te pup si pe tine ca ai fost prezenta azi aici.
De fapt va pup pe toate fetele si va doresc un week-end placut si sa petreceti Rusaliile cu bine.
Noi mergem la Bihor maine dimineata si stam pana duminica seara,deci atunci "ne mai vedem".Sa aveti grija de bb!!!!!!!!!!! si de burtici(cu sau fara bb!)
alina
LindaG spune:
Ceau fetele,
Ioana,si mie imi pare rau de mama ta.Tatal meu a murit cind aveam 5 ani jumate asa ca stiu cum ii cind pierzi pe cineva apropiat.Si crede-ma as da orice de pe lumea asta sa il mai pot vedea odata si sa il string in brate avind in vedere ca nu prea imi amintesc de el.
Clau,eu cred ca astea 3 -4 luni vor trece repede mai ales ca il ai acuma pe Raul!!!
Alina M., distractie placuta la Bihor si Ioana daca sunteti deja la chef sper ca v-ati distrat bine.Si nu uita ca atunci cind vin eu la Arad vresu sa te vad si pe tine dansind!!!!
Alina 33 tu ce mai faci?Si Dragos?
Anto,cum ii iara cu Deni acasa...???
Si eu va doresc weekend fain si Rusalii cu multe prajituri.Eu cred ca nu o sa fac nici un fel de praji.Poate altadata.
Va pup.
LindaG
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Alina M, distractie placuta la Bihor!!!!Si sa ne povestesti cum a fost!!
Li, imi pare rau de tatal tau....si de tine....e groaznic sa-ti pierzi parintii...si eu as da orice numai sa o mai strang macar o data in brate pe mami:(((...dar din pacate nu se poate...!
Noi nu am mai mers ieri la chef, ca toata ziua m-a durut burtica, si am avut contractii:(((
Cat despre dansat, prin august, Li draga sunt slabe sanse....!La ritmul in care mananc nu stiu daca m-oi putea misca pe atunci(glumeam)!
Clau, nu poti vorbi cu sora ta prin internet?Eu vorbesc cu Dori in fiecare zi pe Ymsn....dar tot mi-e dor de el!
Anto, ce mai faceti???
Alina33, ce mai face Dragos?A mai crescut?Cat a pus pe el?
Linda, tu pe unde mai esti?Ce-ti face Andreiul mic din burtica?
Sa aveti un week-end placut si Rusalii frumoase!
Pupici, Ioana si Alesio mic(22 sapt si 3 zile)
alinamoro spune:
Mai fetelor da' ce-i cu linistea asta pe aici? Am intrat si eu sa vad ce-ati mai scris de 2 zile si cand colo...pauza.Ati intrat in concediu?
Noi am ajuns destul de tarziu de la Bihor,la 22,30,am despachetat,l-am culcat pe Dragos,am facut baie si repede la calculator.
A fost foarte fain pe la tara,in sfarsit am avut noroc de timp fain.Sambata seara am fost si noi la un chef,la ziua unei verisoare care a implinit 20 ani.Si-a tinut ziua la padure la cineva care are casa acolo,era o viluta super aranjata in mijlocul padurii.
Dragos e bolnavior putin,a facut febra si tuseste,ii iese si un canin,cred ca s-au asociat raceata cu dintii.Am inceput sa-i dau si antibiotic ca nu-mi place cand are febra,ma trezesc de multe ori noaptea si tot il verific daca nu are febra.
Ioana am citit ca te-a durut iar burtica si ai avut contractii,imi pare rau si-ti doresc sanatate. Am vazut ca doar tu ai scris de ieri pe-aici.
Oare unde or fi restul fetelor??????????????
Clau sper ca nu te-ai dus dupa sora ta in Italia?!
Va pup si sper ca maine sa nu mai vorbesc singura pe-aici!!!!
alina
pufymic spune:
'Neata fetelor!
AlinaM, imi pare rau de Dragos ca e bolnavior...sper sa ii treaca repede. Ma bucur ca v-ati simtit bine in Bihor!
Nu stiu pe unde au fost restul fetelor.....probabil au sarbatorit Rusaliile cu familia, si nu au mai avut timp de forum.....Lasa ca recupereaza ele azi....
Sper ca toate gagicile sunteti bine!
Eu nu ma simt prea bine, ca am din nou contractii si dureri destul de mari....in plus nu ma pot odihni noaptea, ca Alesio face tumbe in burtica, iar daca ma intorc pe vreo parte, atata ma loveste in partea aia pana revin la pozitia lui favorita, adica pe spate...si ma doare spatele ca naiba de atata stat pe spate....
Nu stiu daca sunt prea coerenta la ora asta....adevarul e ca sunt cam adormita....
Sa aveti o saptamana usoara si placuta, fetelor!
Pupici, Ioana si Aleisio mic(22 sapt si 5 zile)