Mamici din Arad...?(9)
Raspunsuri - Pagina 10
alinamoro spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR MAMICILOR DIN ARAD! (si nu numai)
-RAUL
-DRAGOS(alina33)
-DRAGOS(alina m.)
-ALEXANDRA
-CARINA
-BIANCA
-DENI-VANESSA
-ANDREI-PATRIK
-JULIAN
Tuturor copilasilor si mamicilor numai bine si fericire.
Si burticutelor le doresc o sarcina usoara si anul viitor pe vremea asta sa le pot spune si bb-ilor lor "La multi ani" de 1 iunie.
alina
anto spune:
Mai..., am si uitat de ziua copilului .Si eu doresc tuturor copilasilor LA MULTI ANI !!!si numai bucurii.
Eu am fost cam in sress zilele astea .Deni a venit din excursie cam bolnava ,a vomitat ,doua zile a dormit intr-una aproape .A venit rupta-n doua ca au dormit doar 3-4 ore pe noapte.Si-au facut de cap la maxim dar i-a si terminat .Noroc cu zilele astea libere ce le-a avut (maine abia merge la scoala)ca si-a mai revenit .
Am avut si musafiri(prietena mea din Germania)si cam de toate zilele astea .
Timpul e nicicum ,ba ploua ba e soare .
Deci cu intalnirea mai putem vorbi ,oricum nu ne deplasam prea departe .Aradul e mic ,nu ne trebuie mult sa fim in centru Hai daca ar trebui sa mergem 300-400km. pana la intalnire ,ar fi fost altceva.Eu pot si in cursul saptamanii,mai vorbim noi pana atunci .
Lasa ca poate ne vedem si in August ca nu e sigur ca merg la ai mei,mi-e frica anul asta(nu va radeti),atunci o sa stau mai mult.
Fug ca am pus o piza la cuptor ,scriu mai tarziu
LindaG spune:
Anto,mi-ai facut si mie pofta de piza,si ha, am una acasa asa ca ma pun sa-mi fac si eu.
Si sa vii in august sa ne intilnim si noi cu tine.Unde stau parintii tai?Nu sunt in Arad?
Te pup si si pe Deni.Si si pe celalalte fete
LindaG
Claudelu spune:
Mai Anto las-o incolo de treaba, pai de astea faci tu sa ne faci pofta cu pizza ...eu care sunt la regim ca vreau sa dau jos surplusul???
Pai bine a facut Deni ca s-a distrat...asa faceam si eu cand scapam de ai mei ...asa vorbesc de parca ai mei au fost
M-am bagat si eu putin la voi in Austria si am vazut ca o prietena de a lu' Deni e foarte bolnava sau cel putin atunci era...cum e acum s-a insanatosit???
Anto dar totusi nu pricep de ce ti-e frica sa mergi anul asta in USA??? Mie mi-ar fii frica de avion, ca doar sufar cand sunt la inaltimi
Ai dreptate ca Aradul e mic si sigur reusim sa ne vedem...Si ptr mine e bine oricand si oriunde
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
anto spune:
Clau ,colega lui Deni are probleme cu splina ,e marita din cate am inteles .Globulele albe le mananca pe alea rosii si e f. anemica.Pana la urma va trebui sa i-o scoata si tatal ei a avut aceeasi problema.
Si mie mi-e frica de avion ca naiba ,nu credeam sa mai fie cineva ca mine .Anul asta se asteapta multe atentate si am o frica-n plus.Daca ar fi vorba de 3-4 ore,ar mai trece cumva,da`16....
Clau sora ta unde e in Italia?
Pe-aici vremea e tot urata de ieri ploua marunt,inseamna c-o tine o vreme asa .
Alina cu Magda ai vorbit ,ce mai face ,cum se simte fara i-net?!
pufymic spune:
Ceau fetelor!
La multi ani! pentru toti copilasii(chiar daca cu intarziere).Sa traiasca si sa creasca mari, sanatosi si cumintei!
Anto , ar fi frumos sa ne intalnim in august cu tine....si noi, cele care nu putem merge acum la Arad.
Noi am fost tare necajiti ieri, pentru chestia cu rubeola, (nici azi nu suntem bine, dar macar eu nu mai plang intr-una....)
Am fost dimineata sa-mi recolteze analizele, si dupa-masa, sau cel tarziu maine am rezultatul....sper sa fie bine....
Sa aveti o zi frumoasa!!!
Pupici, Ioana si Alesio mic(23 sapt)
http://photos.yahoo.com/pufymic
maggda spune:
Buna ziua la toata lumea!!!Ce mai faceti fetelor?Azi de la cursuri am venit pe la finuta noastra ca nu am mai ajuns la ea de o luna dar acum daca stam aproape ne vom vedea mai des mai ales ca e o super draguta, de fapt super, super draguta si ma lasa sa-mi spal hainele la ea cu automata sa nu-mi pierd vremea cu masina normala a mamei, mai ales ca din 28 iunie incep examenele.
Cu casa stam cam asa:acum tencuiesc mesterii si parterul si etajul(o echipa sus una jos sa mearga mai repede pt ca e enorm de mult de tencuit);azi a fost tipul care ne pune geamurile sa le masoare pe toate exact, sa-i spunem ce deschideri vrem si sa vedem cat va fi minutul si scorul(pe la 7 000 euro cred);de saptamana viitoare vin mesterii sa faca acoperisul, ei cam asa stam.
Acum va las, ma bucur ca am putut intra un pic, va pupicizez pe toate
anto spune:
Hey Magduza ,ce mai faci ? Ti-am dus dorul.Sa stii ca am intrebat-o pe prietena mea in leg cu diplom asistenta si nici vorba sa se faca cursuri universitare .Diferenta intre o asist.normala si o diplom e ca asta diplom da injectii ,face tratament dar si asta schimba bolnavii la nevoie si diagnostic pune doar doctoru .Si salaru il are mai mare .
Claudelu spune:
Magda ne-ai lipsit..sa mai intru..Iti dorim spor la munca si succes la examene!!!
Abia acum am terminat si eu cu lucrul , cu baita si acum sunt franta de oboseala, sa nu mai pun si plimbarea de 4 ore cu Raul prin Bujac ... asa noroc am avut ca cu doar 10 min dupa ce am intrat noi in casa a inceput ploaia aia puternica...m-ar fi facut ferfelita, ca la carucior am copertina si ma descurcam eu cumva...
Am avut si musafiri...a fost cumnata-mea pe la noi si mi-a facut capul catalog cu baietii...are doar 17 ani si va dati seama ca ii umbla ochii in cap...cand vedeam vreun ficior pe strada ma punea sa-mi dau verdictul...si sa auzi conversatii
Nu cred ca mai intru in seara asta ca sunt franta si va urez de pe acum somnic usor !!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
alinamoro spune:
Salutare!
Magda ma bucur ca esti bine si ne mai dai un semn de viata.Haideti pe la noi intr-o zi.Suna-ma cand vreti sa veniti ca sa fim acasa.
Mai fetelor ce m-a durut o masea azi ca mi-a venit sa urlu.Am fost dimineata la dentist,mi-a scos nervul si dupa o ora cand s-a dezmortit m-am dus inapoi ca incepuse sa ma doare groaznic.Mai ramasese o radacina si mi-a pus medicament la ea,mi-a zis ca ma va durea azi,dar eu nu m-am gandit ca va trebui sa iau un pumn de calmante.Maine imi pune plomba,de fapt era plomba,dar se misca de o saptamana.Nasol cu dentistu'.
Ioana sper sa nu faci rubeola! Oricum nu cred ca e foarte periculos ca nu esti in primul trimestru de sarcina,atunci era mai nasol.
Anto cand ajungeti in Arad? Ziceai de prietena lui Deni care e bolnava si are splina marita si globulele albe le mananca pe cele rosii,nu are fata asta leucemie cumva? Zic si eu asa,dar nu mi se pare normal la saraca fata.La Tinca a murit o fata de 16 ani cu aceeasi problema(in urma cu 2 luni).
Li ce mai face Claudia si Vanessa,de ce nu mai intra pe-aici pe la noi sau e tare ocupata? Tu vii in august in Arad?
Clau ii place la Raul afara? Mai povesteste-ne despre el ceva.Cum stai cu gimnastica?
Ma duc sa-l culc pe Dragos,daca am pe cine.Azi a dormit de la 14,20 pana la 18,m-am speriat.Cred ca din cauza vremii a fost asa.Am dormit si eu bine,de obicei nu prea dorm dupa-masa.
Ma mai uit putin la TVA sa-i mai vad pe candidatii la Primarie,doar mergem la vot duminica.
Va pup si va doresc noapte buna.
alina