Cum au rectionat sotii la"marile evenimente"?

Cum au rectionat sotii la"marile evenimente"? | Autor: maria m m

Link direct la acest mesaj

Ceea ce eu as vrea sa ne impartasim una alteia este:
Cum au rectionat sotii vostri atunci cand au aflat ca sunteti gravide?
Dar cand au aflat ca trebuie sa nasteti?

Va astept sa ne amuzam impreuna pe seama aceasta....

maria, de Paula si Miruna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Sotul meu se astepta intr-un oarecare fel sa fiu dar bineinteles ca s-a bucurat.
Cand trebuia sa nasc...l-am sculat din somn si i-am spus ca mi s-a rupt apa(era 12 noaptea).El nu stiu ce a inteles dar raspunsul lui a fost:Unde curge apa.....continuarea cred ca v-o imaginati.

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Buna Maria,

Imi place subiectul. m-ai facut sa rad cu "unde curge apa".......

Sotul meu vroia de ceva timp un bebel. ne hotarasem ca la inceputul anului 2003 sa ne punem pe treaba. Dumnezeu insa a hotarat ca in decemdrie 2002 sa fiu . Nici acum nu stiu cum s-a intamplat. Parca nici nu am fost acolo. Sotul meu a vazut ca mananc mai mult si mi-a adus un test de sarcina. era tare curios, vesel si emotionat in acelasi timp. .......A fost in culmea fericirii. imi aducea flori mult mai des decat o facea inainte. Mie nu-mi place sa mi se ofere flori decat in anumite ocazii, dar cand eram insarcinata as fi vrut sa am casa plina. Vad ca bebelului meu ii plac mult florile.

Eu am nascut prin cezariana. Sotul si-a luat concediu si a fost alaturi de mine. A stat si noaptea cu mine la spital.

Si acasa a avut 2 sapt. de concediu
A fost un tatic f bucuros. Avem un baietel de 8 luni.

Nicoleta & Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Pe al meu sotz l-am luat prin surprindere cu sarcina, a ramas fara grai dupa ce i-am spus, dupa cateva zile i-a revenit glasul si s-a bucurat, a inceput sa spuna tuturor cunoscutilor ca va avea un copil. Iar cand l-am anuntat ca nasc era la serviciu ( ora 3 dupa-masa), i-am zis sa vina urgent acasa, a trecut pe rosu, a venit val-vartej prin traficul infernal din Bucuresti de la ora de varf, din celalat capat al orasului, si m-a dus la fel de val-vartej...Ce-i drept daca mai stateam mult in masina, acolo nasteam, ca-n filme, ce mai! Dupa ce am nascut nu-l mai gaseau prin spital sa il aduca la mine, dadea telefoane
Pupici.

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/littleelda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

La noi a fost o surpriza, nu eram casatoriti si prea tinerei(20 ani)..
Eu nu am stat pe ganduri,mi-am dorit ff mult bebelul din clipa in care am aflat ca sunt. Sotului i-au trebuit cateva zile pana sa accepte

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Si la noi a fost o surpriza, ne doream mult un copil iar cind am aflat ca sunt mi-a fost teama sa ma bucur iar sotul la fel.Cind mi s-a rupt apa, la 6.45 dimineata, l-am trezit din somn si am mers la spital.A stat cu mine tot timpul pina am nascut si si-a vazut comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

buna fetelor,.
noi cand am aflat ca suntem eram eu in plina cura de...primavara.
eu am zis ca voi lua niste neoxazol ca mi se paerea ca sunt racita si cum imi intarziase ciclul, am zis sa mi iau un test-luasem pana acum cinci, sase teste ...mereu negative, credeam, ca nu pot face eu bebi..-nu ma asteptam sa iasa pozitiv dar m gndeam...ca nu cumva acum cand iau antibiotice chiar sa fie sarcina...
asa ca am luat un test si dimineatza sotul ma astepta in baie indicand mi locul...unde tb sa las ..mostra de urina-el simtzea ceva..
a bagat testul in urina si...a iesit o liniutza..eu zic "asta e ..si a iesit si doua!!!! sotul se stergea la ochi ca in desene animate...a inceput sa planga isteric si sa sune la toti...era 6 dimineatza!
eu am realizat...dupa el...ca voi fi mama , ma blocasem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Eu banuiam ca sunt gravida, simteam, as putea zice. Mi-am facut un test de sarcina in prima zi care ar fi trebuit sa fie de ciclu, mi-a iesit negativ, iar dupa o saptamana l-am repetat... Imi amintesc si acum. Eram in Bucuresti, zugraveam cu totii apartamentul surorii mele, am iesit din baie cu betisorul si m-am asezat pe o mobila in sufragerie, uitandu-ma la el. Cand am vazut liniutele, m-am inrosit. Si i-am chemat pe toti sa vada. Sotul meu, s-a inrosit si el. A fost fericit, si eu la fel, dar nici unul din noi nu mai stia cum sa reactioneze. Asa ca eu am inceput sa plang....cred ca de fericire, de emotie.
Cand au inceput contractiile, era 7 dimineata. Sotul meu nu se trezise inca, iar eu nu mi-am dat seama ca-s contractii. El a plecat la servici la ora 9, iar inainte sa plece, m-am dus la toaleta si am vazut "dopul". I-am zis, nu a inteles el prea bine, dar nici eu nu am dat importanta, ca eram cu 3 saptamani aproape inainte de termen. A plecat la servici si l-am sunat dupa o ora, zicandu-i ca am contractii, cred. Dar totusi, parca nici unul dintre noi nu a realizat ca intr-adevar venise momentul. A venit acasa pana la urma, plin de nervi, ca aveam 2 surori in Romania, una in Elvetia, il sunau toate sa se duca odata acasa, ca vorbisem cu ele, plus mama si tata. Si ma sunau si pe mine in acelasi timp. Raspundeam la 3 telefoane odata. Ei erau toti speriati, numai noi doi nu. Cand am nascut era langa mine, si a avut aceeasi fata ca atunci cand i-am zis ca-s insarcinata. Emotionat, cat se poate de mult. Imi amintesc acum toate astea cu foaaarte mare placere. Si acum, cand isi tine copilul in brate, are aceeasi expresie.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

La noi s-a intamplat pe neasteptate,abia trecusera 3 luni de la nunta,iar noi nu voiam sa facem un bebe decat dupa ce terminam amandoi facultatea,sotul mai avea un an,eu mai aveam doi.Deci nu m-am asteptat deloc sa fiu insarcinata,mai ales ca eram tare grijuliiAsa ca atunci cand am vazut ca nu-mi mai vien ciclul,care era foarte regulat,am luat un test de sarcina si mi l-am facut la ora 6 dimineata,inainte de apleca la facultate.Cand am vazut ca apar doua linii,am rams interzisa,mi-am trezit sotul din somn,care a rams incremenit si cu gura cascata cand a vazut doua linii!Cred ca eram tare nostimi amandoi,eu cu testul in mana,iar el chior de somn si cu niste ochi cat cepele!Dar ni l-am dorit si nici nu s-a pus problema sa nu pastrez sarcina,desi acum imi dau seama ce inconstienti am fost totusi,fiindca eram amndoi studenti,dar acum avem baiat mare si e sufletul noastru.
Eu am nascut prin cezariana,asa ca eram internata in spital si urma sa mi se faca cezariana la ora 8 dimineata,dar la 4 mi s-a rupt apa.Asa ca am sunat doctorul sa vina si pe maica-mea si am cam uitat de sot,noroc ca l-a anuntat maica-mea.Dragut a fost dupa ce m-au operat si m-au dus la reanimare,la mine n-a prea tinut anestezia si eram treaza-trezuta cand am ajuns acolo,iar sotul meu a stat cu mine si mi-a spus bancuri,iar eu ii spuneam sa se opreasca fiindca nu puteam sa rad din cauza operatiei.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Noi ne doream mult un bb si ne straduiam de vreo 6 luni fara succes. Desi ciclul imi intarzia , dupa o saptamana faceam testul iesea negativ iar dupa vreo trei zile vaneau ROSII. In acea luna trecusera deja vreo doua saptamani de la data preconizata a ciclului dar nu mai voiam sa fac testul, ca oricum iesea negativ, ziceam eu. Eram in week end la Busteni, cand trecand pe langa o farmacie mi-a sugerat sa cumpar un test de sarcina. Ajungand la hotel, el propune sa ne odihnim un pic (dupa amiaza). Eu nu am putut sa adorm si m-am dus la baie sa fac testul de sarcina. Surpriza - doua liniute. Eram atat de emotionata ca nici nu puteam vorbi. Am tabarat pe el care dormea si ii tot spuneam " Uite, uite...!" Si el intreba: " Ce e ?, Ce s-a intamplat?" iar eu nu puteam vorbi pentru ca ma inecam din cauza emotiei. Eram foarte caraghiosi.

Cornelia si bb Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

e la noi nu a fost multa veselie la inceput...acum e foarte bine!
mi-a fost foarte rau in noaptea de revelion, mancasem o rulada de carne cu foarte mult usturoi, dupa 2, 3 zile am constatat ca mi-a intarziat si ciclul. mi-am luat un test, am vazut ca sunt gravida, m-am bucurat foarte mult, cu toate ca momentul era complet inoportun, eram intr-o pasa foarte proasta in relatia noastra, eu nemultumita complet de job, el fara job, vroiam sa plecam din tara, etc. cand medicul meu mi-a confirmat, am fost foarte decisa sa il pastrez. sotzul, in schimb, mai cu capul pe umeri, isi dorea si el un copil, dar stia mult mai bine decat mine ce inseamna un bb.
cand am nascut, a venit la mine dupa operatie si mi-a spus: are buzele tale si e cel mai frumos copil pe care l-am vazut! era frant de oboseala nu dormise de la 2 noaptea de cand mi s-a rupt apa si pana la 7 seara cand am iesit din operatie! dar, era foarte fericit, acum, nu mai poate de fericire cand erik se calmeaza numai la el, cand ii zambeste si ii vorbeste! nu mai spun ce mandru e, plezneste nu alta!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput