!Cel mai prost film!
Raspunsuri - Pagina 11
Catalin spune:
Pentru cei care au nominalizat "Nascuti asasini", aveti ocazia sa va confirmati/infirmati parerea peste 10 minute, la ProTV.
Catalin
Think pink!
buli spune:
Pulp fiction mi-a placut si chiar mult
Moulin rouge mi-a placut si el cind am reusit sa-l vad - a cincea tentativa - la primele 4 am adormit
NU mi-au placut Meet Joe Black, ultimul James Bond, Lost in translation, Mexicanul, Ocean's 11, Legally Blonde 2
Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
buli spune:
quote:
Originally posted by papadie
O biloaie neagra pt Pirates of Caribbean.
Un Johnny Depp cu miscarile lu' nenea ala caruia i se facuse voodoo (scuze uitai numele filmului), un makiaj SF si un SF mai rau ca Star Trekul ...daca se poate asa ceva. Plus povestioara de dragoste dintre fata guvernatorului si printul piratilooor. Slabutsss...cre ca si Sandra Brown isi baga deshtele pe gat la siropelul asta.
La un moment dat am apreciat totusi originalitatea lui Johnny Depp (ideea de-a juka un pirat ceva intre fante si haiduc)insa per ansamblu' filmul asta nu e nici cal, nici magar.
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
mie mi-a placut
mai ales fazele cu schelete si cu bomba din tacimuri
Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
anangel_lexi spune:
Sie mie mi-a placut "Piratii din Caraibe". In schimb nu dau nici o ceapa degerata pe filme gen "Matrix Revolutions" sau "Gothika". Au cheltuit sume uriase de poamana! Parerea mea!
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
liris spune:
quote:
Originally posted by lirisquote:
Originally posted by Adelaquote:
Originally posted by liris
da, la acel columbine ma refer.
dezgustator acest Moore si dezgustatoare productia lui.
nu ma mir ca a avut succes la francezi cu noul "masterpiece"... ca la ce minte au francezii...
De ce?
Si apoi nu e vorba de ce minte au francezii sau eu sau tu!.....Totusi filmul despre care vorbesc a luat OSCAR! Deci a placut la mai multe natii, ca sa zic asa!!! (ce minte au si ele- natiile astea, nu-i asa? e haaa!!)
Cum spuneam nu mi s-a parut deloc dezgustator, in documentarul lui prezinta realitatea!!!!!!! ASA CUM ESTE, din pacate :((( - Poate te referi la faptul ca realitatea e dezgustatoare si mai ales ....trista, as adauga!
Iar despre filmul premiat la francezi? Pur si simplu in State nu poate fi difuzat deoarece nu gaseste producator! De ce nu gaseste producator?? Simplu: in filmul lui il ataca pe presedinte! si nimeni nu risca sa-l ajute pe Moore (la difuzarea filmului).
Si uite ca Moore a riscat facand un film despre bush!
Cum spuneam: de abia astept sa vad filmul! Bravo Michael Moore!
~~Adela &Julia
o sa revin cu raspunsurile mele la aceste intrebari.. mai bine argumentat.
iata aici un articol al lui Traian Ungureanu, fost redactor BBC , acum la Ev Zilei (mai am si un articol foarte interesant din Wall Street Journal Europe despre acest film si despre tehnicile penibile pe care le foloseste Moore in "documentarele" lui...dar parca nici nu-ti vine sa le zici documentare, asa numesti filmele bine documentate facute de BBC si Discovery , nu filmele lui Moore...):
Doua premii bulgaresti pentru Michael Moore
Traian Ungureanu
"Acum citeva luni, Michael Moore a ispravit un film documentar: “Fahrenheit 9/11”. Cu el, Moore a dat lovitura. Desi prea tirziu turnat pentru “Cintarea Romaniei”, unde ar fi tronat la categoria “America in putrefactie”, filmul a luat Marele Premiu la festivalul de la Cannes. Francezii nu ii urasc pe americani, ci premiaza ce este antiamerican. Pelicula e un clip de o ora si ceva despre Diavol. Acesta traieste la Washington, culmea, intr-o Casa Alba, unde a intrat insa prin inselaciune. Ocupatia lui favorita e distrugerea lumii. In acest scop el s-a inhaitat cu Osama bin Laden si alti miliardari sauditi. Bush a pus la cale doua razboaie pentru a pune mina pe tot petrolul din lume. El a bagat de seama ca soldatii sint mai saraci cu duhul, iar soldatii negri sint cei mai grei de cap si i-a trimis in Afganistan. Dupa cum se stie, din negri se obtine vestita carne neagra de tun. In acest timp, in Irak domnea (de 30 de ani) un om mai nervos dar, altfel, gospodar. Tara era frumoasa si linistita ca o gradina. Asa cum ne arata curajosul film al lui Moore, copiii irakieni se zbenguiau, zimbeau si inaltau zmeie. Deodata, ZBANG!!! Apar avioane americane si fac totul pulbere. De fapt, petrol.
Asta e filmul. Greu de inghitit, dar adevarat! In fond, si pamintul e patrat si se sprijina pe spinarea unei broaste testoase. Povestea cu planeta rotunda e o conspiratie. Cind broasca se misca, avem cutremure. Cind doarme, e bine. Cind broasca incearca sa gindeasca, avem un film nou de Michael Moore.
Problema lui Moore e prostia. Scoala de gindire Moore e foarte populara tocmai pentru ca nu se bazeaza pe gindire, ci pe conspiratie, regina ignorantei. E un sport foarte comod. Creierul e in permanenta protejat de efort, sufletul in permanenta pompat cu venin. Dar daca mergem la filmul lui Moore si pe urma ne punem pe gindit? Sauditii ori il au pe Bush in buzunar, ori au trimis acasa trupele americane din Arabia Saudita. Ori s-au inhaitat cu Bush, ori au acceptat ca americanii sa faca de petrecanie copilului favorit al sauditilor, regimul Taliban. Ori ii dispretuiesc pe musulmanii siiti, ori se bucura ca acestia au fost scosi la liman de Bush, in Irak. Nu conteaza. Moore nu are timp de asemenea amanunte. Nu e treaba lui sa gindeasca. El e copilul MTV. Important e sa ai efect si sa te simti bine. Cool. E mai usor sa il urasti pe Bush decit sa intelegi amenintarea uriasa care da tema centrala a epocii noastre. Ce face capul mare si patrat din spinarea lui Moore pentru a opri ororile de fiecare zi? N-am putut afla din filmul lui Moore nici unde e capul lui Daniel Pearl (ziaristul decapitat de Al Quaeda). Am aflat doar de pe Internet, din imaginile puse acolo de autorii casapirii. Prietenii arabi ai lui Moore ii cunosc adresa (caci s-au interesat de distribuirea lui “Fahrenheit 9/11”) si ii pot trimite premiile cele mai proaspete, asa cum inteleg ei, in intelepciunea si revolta lor curata: doua capete de bulgari. Ca intre documentaristi."
Adela spune:
quote:
Originally posted by Adelaquote:
Originally posted by liris
da, la acel columbine ma refer.
dezgustator acest Moore si dezgustatoare productia lui.
nu ma mir ca a avut succes la francezi cu noul "masterpiece"... ca la ce minte au francezii...
De ce?
Si apoi nu e vorba de ce minte au francezii sau eu sau tu!.....Totusi filmul despre care vorbesc a luat OSCAR! Deci a placut la mai multe natii, ca sa zic asa!!! (ce minte au si ele- natiile astea, nu-i asa? e haaa!!)
Cum spuneam nu mi s-a parut deloc dezgustator, in documentarul lui prezinta realitatea!!!!!!! ASA CUM ESTE, din pacate :((( - Poate te referi la faptul ca realitatea e dezgustatoare si mai ales ....trista, as adauga!
Iar despre filmul premiat la francezi? Pur si simplu in State nu poate fi difuzat deoarece nu gaseste producator! De ce nu gaseste producator?? Simplu: in filmul lui il ataca pe presedinte! si nimeni nu risca sa-l ajute pe Moore (la difuzarea filmului).
Si uite ca Moore a riscat facand un film despre bush!
Cum spuneam: de abia astept sa vad filmul! Bravo Michael Moore!
~~Adela &Julia
o sa revin cu raspunsurile mele la aceste intrebari.. mai bine argumentat.
iata aici un articol al lui Traian Ungureanu, fost redactor BBC , acum la Ev Zilei (mai am si un articol foarte interesant din Wall Street Journal Europe despre acest film si despre tehnicile penibile pe care le foloseste Moore in "documentarele" lui...dar parca nici nu-ti vine sa le zici documentare, asa numesti filmele bine documentate facute de BBC si Discovery , nu filmele lui Moore...):
Doua premii bulgaresti pentru Michael Moore
Traian Ungureanu
"Acum citeva luni, Michael Moore a ispravit un film documentar: “Fahrenheit 9/11”. Cu el, Moore a dat lovitura. Desi prea tirziu turnat pentru “Cintarea Romaniei”, unde ar fi tronat la categoria “America in putrefactie”, filmul a luat Marele Premiu la festivalul de la Cannes. Francezii nu ii urasc pe americani, ci premiaza ce este antiamerican. Pelicula e un clip de o ora si ceva despre Diavol. Acesta traieste la Washington, culmea, intr-o Casa Alba, unde a intrat insa prin inselaciune. Ocupatia lui favorita e distrugerea lumii. In acest scop el s-a inhaitat cu Osama bin Laden si alti miliardari sauditi. Bush a pus la cale doua razboaie pentru a pune mina pe tot petrolul din lume. El a bagat de seama ca soldatii sint mai saraci cu duhul, iar soldatii negri sint cei mai grei de cap si i-a trimis in Afganistan. Dupa cum se stie, din negri se obtine vestita carne neagra de tun. In acest timp, in Irak domnea (de 30 de ani) un om mai nervos dar, altfel, gospodar. Tara era frumoasa si linistita ca o gradina. Asa cum ne arata curajosul film al lui Moore, copiii irakieni se zbenguiau, zimbeau si inaltau zmeie. Deodata, ZBANG!!! Apar avioane americane si fac totul pulbere. De fapt, petrol.
Asta e filmul. Greu de inghitit, dar adevarat! In fond, si pamintul e patrat si se sprijina pe spinarea unei broaste testoase. Povestea cu planeta rotunda e o conspiratie. Cind broasca se misca, avem cutremure. Cind doarme, e bine. Cind broasca incearca sa gindeasca, avem un film nou de Michael Moore.
Problema lui Moore e prostia. Scoala de gindire Moore e foarte populara tocmai pentru ca nu se bazeaza pe gindire, ci pe conspiratie, regina ignorantei. E un sport foarte comod. Creierul e in permanenta protejat de efort, sufletul in permanenta pompat cu venin. Dar daca mergem la filmul lui Moore si pe urma ne punem pe gindit? Sauditii ori il au pe Bush in buzunar, ori au trimis acasa trupele americane din Arabia Saudita. Ori s-au inhaitat cu Bush, ori au acceptat ca americanii sa faca de petrecanie copilului favorit al sauditilor, regimul Taliban. Ori ii dispretuiesc pe musulmanii siiti, ori se bucura ca acestia au fost scosi la liman de Bush, in Irak. Nu conteaza. Moore nu are timp de asemenea amanunte. Nu e treaba lui sa gindeasca. El e copilul MTV. Important e sa ai efect si sa te simti bine. Cool. E mai usor sa il urasti pe Bush decit sa intelegi amenintarea uriasa care da tema centrala a epocii noastre. Ce face capul mare si patrat din spinarea lui Moore pentru a opri ororile de fiecare zi? N-am putut afla din filmul lui Moore nici unde e capul lui Daniel Pearl (ziaristul decapitat de Al Quaeda). Am aflat doar de pe Internet, din imaginile puse acolo de autorii casapirii. Prietenii arabi ai lui Moore ii cunosc adresa (caci s-au interesat de distribuirea lui “Fahrenheit 9/11”) si ii pot trimite premiile cele mai proaspete, asa cum inteleg ei, in intelepciunea si revolta lor curata: doua capete de bulgari. Ca intre documentaristi."
liris era vorba despre filmul Columbine nu despre Fahrenheit. Si asteptam parerea ta de parerist.
ps Da stiu si eu ca T Ungureanu a fost dat afara de la BBC.
~~Adela &Julia -2 ani-
liris spune:
am preferat sa pun o parere "avizata" (dar ironia am inteles-o)ptr ca, cred eu, e mai bine sa-si dea cu parerea cine este bine informat, si are argumente solide. puteam sa nu pun ghilimele , sau sa schimb putin prezentarea si sa zic "astea-s argumentele mele"...nu asta e problema...
eu despre Moore am o impresie deja bine formata , dupa Columbine , in care la fel facea juxtapuneri de fapte fara legatura, sau in realitate fara legatura pe care o crea el... in asa fel incit sa-si argumenteze distorsiunea.
in concluzie, cred, ca politica n-o poate face oricine(pe vremuri uram sa aud la coada la piine tot felul de neavizati laudind pe Iliescu ca a chemat minerii si a facut "ordine" in Bucuresti...oamenii aia nu intelegeau nimic din ce se intimpla in jurul lor). exista oameni care cred si oameni care vor sa inteleaga mai mult. Da,Traian Ungureanu "a fost dat afara de la BBC ", se stie deja ca BBC Romania are o buba acolo, ceva putred, despre care probabil vom afla vreodata. Ptr ca unul ca el merita multe prelungiri de contract. De aceea d-nul Cornel Nistorescu i-a oferit imediat o coloana in ziarul domniei sale.
Irimell spune:
Cel mai prost film pe care l-am vazut si singurul de la care am plecat din sala de cinematograf inainte de final este: "Evita" cu Madonna si Antonio Banderas.
Numai bine tuturor,
Irimell
kim222 spune:
Ca sa intelegi cu adevarat filme ca Bowling for Columbine si Fahrenheit 9/11 trebuie sa traiesti in State si sa te izbesti zi de zi de societatea americana...altfel este destul de greu ...