!Cel mai prost film!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by kim222

Ca sa intelegi cu adevarat filme ca Bowling for Columbine si Fahrenheit 9/11 trebuie sa traiesti in State si sa te izbesti zi de zi de societatea americana...altfel este destul de greu ...

poate filmele astea au fost "intelese" de francezi ptr ca au trait pe acolo...?ma cam indoiesc. informatia astazi circula liber, este variata, de toate culorile politice...noi trebuie s-o luam, s-o trecem prin filtrul propriilor valori si rezultatul este : ne place sau nu / suntem sau nu de acord. din prisma vederilor noastre.
ptr mine Mooree este un fel de Paunescu: minte, minte , minte! si-i acuza pe altii ca-s mincinosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ramin la parerea mea....dar este doar o parere personala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CM spune:

Ziarul ZIUA- Marti, 27 iulie 2004

"Fahrenheit 9/11", documentarul cu incasari record
Controversatul film al lui Michael Moore, "Fahrenheit 9/11", a devenit primul documentar care a reusit sa aiba incasari de peste 100 de milioane pe continentul Nord-American, relateaza BBC Online. Filmul, care critica dur politica presedintelui SUA George W. Bush in ce priveste Irakul, a vandut, intr-o luna de zile, bilete de 103 milioane de dolari. Precedentul record era detinut de documentarul "Bowling for Columbine", regizat tot de Michael Moore si care fusese distins in 2003 cu un premiu Oscar. Moore este de parere ca succesul filmului sau se datoreaza, in special, faptului ca publicul american a mers la cinema "in cautarea adevarului". "Daca mi-ati fi spus ca filmul meu ar putea avea incasari mult mai mari decat orice alt film facut de Disney anul acesta in momentul in care aparusera acele probleme de predistributie cu aceasta companie, cred ca nu as fi stiut sa va dau un raspuns logic", a mai spus regizorul. Documentarul "Fahrenheit 9/11" ajunsese initial in situatia de a nu putea fi distribuit in SUA, dupa ce Disney a anuntat ca nu va permite societatii Miramax sa-l difuzeze din cauza continutului sau politic. Miramax a cumparat insa documentarul; si a facut in asa fel incat acesta sa fie distribuit independent de Disney. "Acum este la moda sa vorbesti despre politica, lucru care se intampla pentru prima oara in ultimele decenii. Daca nu ai o parere politica esti demodat", a spus Moore, care considera ca filmul sau "a contribuit la aparitia acestui curent". "Cred ca filmul va aduce la urne sute de mii de oameni care altfel nu ar fi votat", a mai spus regizorul. "Fahrenheit 9/11" a castigat, in luna mai a acestui an, Palme D'Or la Festivalul Filmului de la Cannes

PT CINE STA IN SUA. ESTE ADEVARAT????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by liris

quote:
Originally posted by kim222

Ca sa intelegi cu adevarat filme ca Bowling for Columbine si Fahrenheit 9/11 trebuie sa traiesti in State si sa te izbesti zi de zi de societatea americana...altfel este destul de greu ...

poate filmele astea au fost "intelese" de francezi ptr ca au trait pe acolo...?ma cam indoiesc. informatia astazi circula liber, este variata, de toate culorile politice...noi trebuie s-o luam, s-o trecem prin filtrul propriilor valori si rezultatul este : ne place sau nu / suntem sau nu de acord. din prisma vederilor noastre.
ptr mine Mooree este un fel de Paunescu: minte, minte , minte! si-i acuza pe altii ca-s mincinosi.

Dovada???

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Dintre ultimele filme pe care le-am vazut cele mai proaste mi s-au parut :Surpriza: vine Poly!" si "Pierduti in jungla" sau cam asa ceva parca se numea! Va dati seama ce m-a impresionat daca nici titlul nu l-am retinut!

Alexandra

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mie nu mi-au placut (dar cred ca sunt si filme proaste) filmele din seria Charlie’s Angels. Dialogurile, scenariul, totul e facut parca pentru oameni cu IQ-ul unor verze. Scenele de bataie sunt jalnice (nu ca mi-ar place filmele asa zise “de bataie”, dar putina creativitate si chiar putina coreografie buna, ar da un anumit fler filmului – cum am vazut in “Crouching Tiger, Hidden Dragon”.) . Dar nici macar asta nu ar fi salvat filmul.

Independence Day si Armageddon. Zau, Armageddon mi-a amintit de filmele nord-coreene pe care le dadeau ai nostri prin anii 80. Atita patriotism si dedicatie cu lacrimi in ochi, atita spirit de sacrificiu!!!! E acelasi tipic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Un film care nu face nici 2 bani:Human stain.De fapt,singurul film la care am adormit in cinematograf.

Mergi la inceput