!Cel mai prost film!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

O biloaie neagra pt Pirates of Caribbean.
Un Johnny Depp cu miscarile lu' nenea ala caruia i se facuse voodoo (scuze uitai numele filmului), un makiaj SF si un SF mai rau ca Star Trekul ...daca se poate asa ceva. Plus povestioara de dragoste dintre fata guvernatorului si printul piratilooor. Slabutsss...cre ca si Sandra Brown isi baga deshtele pe gat la siropelul asta.

La un moment dat am apreciat totusi originalitatea lui Johnny Depp (ideea de-a juka un pirat ceva intre fante si haiduc)insa per ansamblu' filmul asta nu e nici cal, nici magar.

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

2 bile albe pt. skeletzii aia kare umblau pe fundu' marii. Cine da mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

"About a boy" cu Hugh Grant! Plictis si subiect slabut!

"Pirates of Caribbean" nu mi-a placut nici mie dar am zis ca-i pentru copii mici si poate ei or gusta si subiectul si mascaricii !

~~Adela &Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Mey ,aici nu protestam aici se scrie ce filme nu ne-au placut ,CHICAGO pentru mine este cel mai "prost" film .
Elena Alvaro Alvaro-Daniel [b]
Povestea lui Alvaro-Daniel "Invingatorul"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603

http://community.webshots.com/user/elenalove27

http://www.picturetrail.com/members/edit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Chicago si Moulin Rouge - 2 filme bune dupa parerea mea.

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
parca vad ca si Helen of Troy e la fel. L-a vazut cineva?

Troy vrei sa zici.l-am vazut eu in weekend.
si desi nu respecta legenda este bine facut.
regizorul este Petersen cel care a facut "Das Boot", un film nemtesc din 81 foarte bun (povestea unor tipi pe un submarin german in al doilea razboi mondial)."Das Boot" puneti-l fetelor la categoria "de vazut". Merita!
ca de altfel si Troy! si daca vreti sa vedeti un Brad Pitt musculos si sexy si un Hector si mai si ... un motiv in plus!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Mai vin si eu cu Cei trei muschetari, facut in a doua jumatate a anilor '90, ala in care a jucat Jeremy Irons, un actor de nota 10, de altfel. Nu mai stiu in regia cui era, mai erau pe acolo si alti actori cunoscuti, filmul insa a fost slab pana la ingretosare.
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Vin si eu circotasa, dar nu ma pot abtine ca tocmai mi-a picat in mina o revista care se difuzeaza, pe aici in DK, la centrele de inchiriere video. Ce mi-a placut mie cel mai mult in revistuta asta e ca au o rubrica (UPS! se cheama)in care se atrage atentia asupra unor greseli "minore" de montaj. Cica:
in Matrix Revolutions este o scena in care Neo vrobeste cu Oracolul in apropierea unui frigider. Pe frigider apare, mai intii, un magnet care dispare rapid si defenitiv in scena urmatoare;
in Intolerable Cruelty dl. George Clooney care il joaca pe dl. Miles se afla intr-o sedinta, la o masa, cu o bucata de hirtie in mina. La un moment dat se enerveaza si rupe bucata aia de hirtie in doua....pe verticala. In scena urmatoare toate sint la locul lor, inclusiv bucata de hirtie, dar rupta de asta data pe orizontala, iar
in Stapinul Inelelor, partea a treia, in primele scene ale filmului, apare in fundal un horn din care iese fum. Numai ca fumul ala era ceva mai neobisnuit, ca in loc sa se deplaseze in sensul jos-sus, o lua invers, adica-n jos...
Recunosc, n-am vazut primele doua filme, iar scena din al treilea n-am sesizat-o. Probabil ca am adormit inainte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu as vrea sa mai adaug aici trei filme care nu sunt neaparat proaste, doar ca mie mi se pare ca nu au meritat super laudele pe care le-au primit. Adica "mult zgomot pentru nimic":
1. The Quiet American
2. Lost In Translation
3. The Usual Suspects
Mentionez ca 1 si 3 nici nu am avut rabdare sa le vad pana la capat (the Usual Suspects am incercat de vreo 3 ori sa-l vad, doar doar m-o prinde...). Probabil ca erau acolo ceva subtilitati care mie mi-au scapat si de-asta mie nu mi-au placut iar atatora da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Plictis maxim la Chicago si Moulin Rouge. Cred ca nu sunt genul ...muzical ca mie nu mi-au priit deloc Si un alt film care m-a cam plictisit : "Troy".

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput