individualism si noblete

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Adela99

Mai zic o data
(am vazut patru, ultima mi-a amintit de Julieta, cu "caciulita" croseta, ii vine peerfeect)
Si mai zic o data pe amandoua.

daca ai impresia ca nu sunt mandra destul de ea, da-i inainte!

cred ca ii bate pe altii ca sa ma mai smereasca nitel

cand vine maria-sa printul suediei in tara? asa... sa ne cunoastem, nu de alta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

cand vine maria-sa printul suediei in tara? asa... sa ne cunoastem, nu de alta!!!

Anu' asta nu cred, mai asteptam sa mai creasca Ileana un pic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

quote:
Originally posted by gandacelu

Anu' asta nu cred, mai asteptam sa mai creasca Ileana un pic

vezi sa nu ti-o ia altul

vrei tu o soacra rea ca mine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Ma consolez ca macar ai un pic de sange albastru in tine (nu-i de lepadat ) si pe urma cred ca daca Ileana e cucerita, reuseste ea sa te "dreseze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ba, io zic ca are mutrita de personaj de prin "Lizuca si Patrocle" sau "Veronica". E scumpa foc! Vezi? De-aia-mi plac mie fetele. Acu' o sa dam inainte cu flacau-aista din pantece, dar data viitoare sotul mi-a promis o fetita.

Poza a 8-a e bestiala...

22+ sapt DNP 31 oct.

Mergi la inceput

scumpele mele!

am mai prins o clipa de ragaz si-am mai aruncat un ochi (din cei 4 care ma caracterizeaza;) sa vaz ce se mai petrece prin palatu-mi, si ce sa vaz?! numa petitori la poarta! hihihi

chestia e ca e deja promisa din burtica am uitat sa va povestesc, unui baietel al unei foarte bune prietene, nascut cu putin inaintea ei : am zis : daca-i fetita a mea, o dau dupa feciorul tau! si fetita a fost… cum se impaca cei 2? pai, ca in mariaj, cand se cand se

try, keep trying and you’ll get a girl! ;) am observat ca asa se intampla: primim exact invers de ce ne dorim (mai sunt si cazuri fericite…) eu am vrut baiat si m-am pomenit cu o fetita … rupta din soare si extrem de baietoaica ups!
acuma vreau iar baiat dar sunt sigura ca am tot fata!
dar mai fericita ca mine ca am fata nu-sh sa fie pe sub soare…
las ca stie Doamne-Doamne mai bine!

va pup cu mare drag!

http://img41.photobucket.com/albums/v127/ancamonique/ileana%2029%20iunie%2004/?action=view¤t=ileana_29_iunie_2004_002.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Mai fetili astea cu sange albastru, gandacelu, oz, si care-oti mai fi. Mi-a venit o idee. Nu vreti voi sa deschideti un subect de genu: manere elegante ? Ca io una ma declar foarte interesata. O fi desuet da eu tare mai invidiez pe ascuns marile Doamne pentru tinuta si comportament. Si promit sa fiu un elev constiincios.
Nu neaparat lectia 1 :cum tinem lingura la masa, dar asa alandala cum va vin ideile.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgianab
cum tinem lingura la masa

cu deshtu mic in sus hehehe

mey, e interesant subiectul, veniti cu intrebari, sunt sigura ca mai multa lume se pricepe...
lingura se tzine paralel cu tine (dar cine-o tzine asa?!)

http://img41.photobucket.com/albums/v127/ancamonique/ileana%2029%20iunie%2004/?action=view¤t=ileana_29_iunie_2004_002.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Tot eu, gandacel!
Cu un exemplu personal: in care mana se tine cutitul cand tai ceva? E obligatoriu in dreapta? Ca eu nu pot taia decat cu stanga? Si pe la restaurante am vazut ca mereu iti pun cutitul in dreapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Madamelor dragelor,

Tocmai m-am lins pe degetele cu care am infulecat neste hamsii usturoiate in 2 Mai ! Nu de alta de manjeam tastatura.

cu plecaciuni ,
vlad - mirosind groaznic a usturoi
ps. spritul (vienez, of course) era de la gheata
pps. in caz ca va e pofta sa stiti ca au si tacamuri pentru peste

Mergi la inceput