Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

quote:
Originally posted by Laura _Oprescu
bey,vad ca toata gasca e pe fir...haideti pe chat! ca altfel trebuie s ama apuc de invatat!Laura
Laura...multumesc pt poze....sunteti tare draguti toti.,nu stiu ...am vazut o revista mami la sora mea...adica a adus-o din romania,iar in spate la revista,acolo unde sunt puse fotografi cu copii...am vazut Oprescu Raresi...am vrut sa te intreb daca e feciorul tau....cred ca e revista de anul trecut.?don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Care, unde poze? Cine? La mine de ce nu? Lipsesc si io ca tot omul martea de-acasa si uite ce de albume se desfasoara intre timp.

Iubi, ssn se poate si fara munca, adica scrie pe el ca-i doar de lenevit. Nu stiu daca am inteles prea bine discutia, ca mi s-au aburit ochii si-s suparata ca n-am poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

da,Simonica ,Raresu meu este acolo in revista...l-am trimis la ziar...
bubilica,cica scrie pe el not for employment! asa zice lumea,personal nu am vazut ,dar am o prietena care are si ea mi-a spus...care va sa zica , ia in serios faza cu donatia ,hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mey io sunt pe F-1 (viza de student) si am dreptul sa muncesc doar in campus (si pe timp limitat in afara campusului in vacante, daca fac cerere speciala) si am SSN card pe care scrie "valid for work only with DHS authorization" da'n rest folosesc SSN-ul pentru toate cele, deschis cont in banca, carnet de sofer etc. etc. Sa va mai spun ce dashteapta is ca mi-am pierdut SSN cardul acum doi ani si vreo doi am stat fara el (da' nu m-a intrebat nimeni de cardul propriu-zis, doar de numar) si acu' m-o pus careva sa prezint cardul, asa ca am facut frumushel cerere de inlocuire si tocma' l-am primit p-asta nou

Lai

ps a, mi-am adus aminte ca prima data cand mi-am scos carnet aici n-aveam SSN; nu mai am acum carnetul respectiv, dar parca era ceva trecut diferit pe el fata de unul obisnuit din cauza asta, da' probabil ca difera de la stat la stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Na hop ca ma bag si io. V-am citit, dar nu avui timp de raspuns. La noi la NJ nu se da driver's license fara SSN si o droaie de alte hartii, ca mai bine te lasi de condus. Cica din Sept ne da din alea digitale (probabil le tii intre degete :-)) si musai sa ai tot felul de dovezi ca apartii de tinuturile astea. Si pentru aia tot se fac carnete false, numai bani sa ai.

Azi e caldura mare, tocma' am fost la Costco si "temnometru'" din masina arata 90F.

Mergi la inceput

Cand eram undergraduate erau printre colegii mei carnete de conducere false in abundenta, da' nu erau folosite la condus ci ca 'fake ID' pentru intrat in baruri, cumparat alcool etc., ca era populatia sub 21 de ani io nu m-am avantat sa-mi fac ID fals pentru asta ca m-am gandit ca numai de probleme cu legea in tinuturile astea n-am nevoie, da' printre americani se purta la greu.

Lai

Mergi la inceput

Fetelor, sunt tare bucurel ca mi-am rezolvat problemele la Los Angeles, mi-am strans catrafusele si am depozitat cele tzashpe cutii, mi-am gasit si job pentru iulie-august - o sa fiu asistenta la un curs de metodologie, sa vedeti ce-o sa frec la saracii studenti Casa inca n-am gasit, da' gasim noi pan' la urma ceva. Acum cam pierd vremea pe internet, ar trebui sa revin la lucrarile pe care le am de terminat, gata, imi pun coada pe spinare si fug la lucru

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

lexi si cine mai e interesat, poftiti poze de puscarie (fatza-profil) http://community.webshots.com/user/atomskin-date

in una din poze, am vazut ca mi s-a oglindit in git toata flora de-afara, ca eram linga geam (avem afara o gramada de tufe si tufisuri, si nu pt ca am tine cu Bush). ideea e ca io nu-s fata verde cu parul padure, desi asa se vede in poza. sau sunt...?

acum ma uit cu groaza ca-mi creste parul, si se vede nashpa radacina saten deschis culoarea mea naturel) linga parul ca si mustacioara lui (pana corbului).
stiu ca, daca incerc sa-l decolorez, o sa iasa rosu. nu mi-e frica, ca, unde a fost loc de coama neagra cu saten, si mai apoi pana corbului, e loc si de un rosu comunist. da' daca nici asa nu-mi place? io am avut si par albastru, in tineretea de acum 10 ani, si cercel in limba, eram o mica rebela cu un sistem genial de protectie, sa zica lumea ca-s o dura (trecem peste faptul ca, de fapt, eram cea mai mare toanta sentimentala si incercam sa ascund oareshce deceptii).

conchita, io cred c-o sa iau la rind culorile din ROGVAIV. macar s-o fac lata!

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

p.s.: poze cu parul desfacut, inca nu am. asta din cauza ca shokul e inca mare, sa ma vad atit de bruneta, si-l port doar legat in coada . cind m-oi mai obisnui, ma pozez si "nelegata"

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

AIDA pai iti sta f bine, e pe gustul meu!, pt ca iti pune in valoare ochii! eu zic ca sa te simti bine bruneta si sa-ti lasi parul sa curga valuri!

LAI super! felicitari! de cand iti cauti jobul?

LAURA si la noi ii cald da nu chiar asa...si nici la noi nu te lasa sa-ti faci ID fara o groaza de hartoage si in cazul meu mi-au cerut chiar I-20-ul, nu mai vorbesc de SSN fara el nu aveam cum sa-mi fac...

Eu am un SSN de student (am F1), nu scrie pe el nimica dar pe al lui Tivi (sotu) scrie ca nu are voie sa lucreze (el l-a primit dupa 11 sept... si ii tot cu F1, plus ca i l-au dat mai greu dupa indelungi verificari, mie mi l-au dat pe loc), iar al copilasului are clar alt gen de numere, ca ale noastre, deci cred ca inseamna ceva numerele alea, nu sunt numai numar de ordine...
Cei care nu se califica la SSN, de exemplu cei ce sunt dependenti, pot aplica pt ITTN (un numar de identificare si asta), de ce e bine sa ai? pt taxe (ca sa luati bani mai multi ca va claiia o pauzaste al de ii sunteti dependent...)....si daca vreti in unele state sa beneficiati de carnet de condus (ID), de ajutoare sociale, imprumuturi la banca (pt cont la banca mergea inainte de 11 sept fara dar acum trebuie sa-l duci mai devreme sau mai tarziu), pt verificarea credit history, pt a-ti face credit history (nu stiu sa se dea carduri fara acest numar...) etc

Mergi la inceput