Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (18)
Raspunsuri - Pagina 5
iubibubi spune:
aida, mah, tu ai vrut sa te asortezi cu noul "membru" al familiei...:)) sa stii ca nu va sta rau impreuna :))
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
lai spune:
Allya, multumesc! E un job de vara, caut de vreo luna, ar fi trebuit sa caut de mai multa vreme, ca universitatea-i mare, joburile de vara putine si multi doritori, insa asteptam sa primesc finantare pentru niste cursuri de vara la alta facultate, finantarea n-a mai venit, eu stand aici chiria trebuie platita, asa ca.. da' bine ca s-a rezolvat Pe langa cursul asta pe care o sa-l predau eu, o sa si iau un curs, de analiza matematica, auuuuu, n-am prea mai vazut asa ceva din liceu, cam asa o sa fie asta asa de control, sa-mi aduc aminte sa nu fiu prea rea cu elevii mei la ore
Lai
conchita spune:
Lai felicitari!! dar n-am inteles, te muti in LA sau din LA? asa, tovarasa profesoara, pune batul pe incultii de americani :)))
Aida, pai tu esti bine, mai! poti sa te colorezi cum vrei, ochii aia albastri te scapa de toate belele, serios! esti tare frumusica
io am o veste proasta: de la injectia de novocaina de la dentist mi s-a umflat buza de sub nas(fusei acum sa mi-o dezumfle cum a fost si cica o sa treaca de la sine in 7-10 zile-parca ar fi cezariana!). deci ma tai de pe lista de la scuba diving in uichend, o sa stau in barca si-o sa dau la peste, no :((
lai spune:
Conchita Sper sa se rezolve repede buza sa te scobori prin cele oceane! Ni mah, si asta ti-o facut-o dentistul cel frumos?
LA-ul era pe margine, eu stau de partea cealalta a baltei de San Francisco si de aici nu ma mut, nu, nu A trebuit sa ma duc la LA sa-mi iau o viza, aici n-aveau consulat si nici prin posta n-au pohtit, numa' musai sa ma prezint personal, asa ca am taiat-o la vale dumineca si luni m-am intors; la dus am luat-o frumushel pe drumu' al drept si-am ajuns in sase ore, la intors insa am reusit performanta sa ajungem in doishpe, e drept ca ne-am mai oprit pe drum sa ne holbam la frumusetile patriei, da' intr-un final ne-am scos si cu o amenda de viteza; din cate am inteles pe-aici prin California nu prea le aveau politzachii cu opritul populatiei vitezomane pe autostrada, da' cre' ca de cand cu criza de bujet ii ard buzunarele, asa ca ne conformam (sau, mai degraba, platim consecintele - asta asha ca fuse barbatzelul la volan, ca daca eram io cum merg ca melku' nu primeam amenda in veci, da' nici nu ajungeam acasa pana marti dimineata ).
Lai
simonaM spune:
wow fetelor......a venit vara!!!!haidati cu mine la iarba verde...eu plec imediat!!!!la gratare la mititei.....yami-yami....si peste la gratar....hai ca deja va fac pofta.ah... si cucuruz prajit(porumb).....etc.o zi frumoasa!!!don't worry....be happy.mona78
conchita spune:
Olivia, pai stiam de SF, am zis ca or fi noutati intre timp si sunt pe dinafara :) amenda pentru viteza? nu puteati si voi sa aratati un bilet la film de la Terminator sau True Lies? ati fi scapat nevatamati la buget.
p.s. care vrea sauna pe gratis afara in aer liber, sa vina nenicule in Florida acum!
iubibubi spune:
neah, C, avem si noi in ny
Lai, bafta maxima! :)
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Oana_B spune:
Si cum ziceai Ana? Sa ii cer si eu la dom' doftor al meu novocaina la detartraj?
Oana_B
conchita spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Si cum ziceai Ana? Sa ii cer si eu la dom' doftor al meu novocaina la detartraj?
Oana_B
bey, stai nitel ca n-am zis tot. pe mine nu ma anesteziaza decat un bolovan in cap, cred. mi-a facut trei doze. la una nu patesti nimic. si mie numai sub nas mi s-a umflat, falcile sunt okay. deci foloseste metoda cu incredere, parol. uite, intreaba si celelalte fete.
lexi spune:
neata, domnisoarelor! Domnul Mircea nu stiu prin ce adancuri s-a pierdut, dar se pare ca a luat-o si pe Renata cu el. :-)
Aida, repet si eu ce-au zis fetele, orice culoare te-ai avanta sa-ti pui, creca nimeni nu-si dezlipeste ochii de pe albastrul tau. Da' tu incearca, deaia suntem noi aici, sa scriem recenziile.
Iubilica, cand mai decoleaza avionul ala spre ro? Ca mie mi s-au lungit papilele de pofta fondantelor (nu ti-am zis, da' stii ca poftesc la dumnealor). :-)
Laura, eu am doo termometre in masina, problema e ca niciodata nu arata la fel: cand lu termometru mic ii e cald, lu al mare ii e frig. Stii cumva cum sa fac sa le potrivesc, ca si pe tine te vad tot mami de doi. :)
Konki, data viitoare zi-i doftorului aluia framos ca la tine prinde anestezia de tip "nani-nani", d-aia d-a noastra.