Mamici de Sept.-Oct. 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Am uitat sa va spun de fapt fetele care stiu deja ce sex are bebe va rog verificati si spuneti si voi daca se verifica
Mari felicitari pentru mica printesa!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Noi tocmai am lasat-o pe sapt. viitoare cu cursul de la municipal din cauza vremii. In plus, sapt. viitoare incepe un nou modul si se va repeta si cursul de azi. Cred ca pana marti o sa ne strangem mai multe.

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 24 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici!
Ma bucur sa fiu iarasi alaturi de voi.....asa e de rau cand nu pot intra pe forum, sa vb cu voi.....(ieri mi-a "picat"netul si abia acum merge din nou).
Patrice, nu te mai necaji! Du-te la medic si incepe tratamentul cat mai repede si sa vezi ca va fi bine!Noi suntem alaturi de tine...
Restul fetelor vad ca sunteti in general bine...
Eu am avut azi o gramada de contractii, care de care mai dureroase.......sper sa ma mai linistesc un pic.....
Oricum sunt bucuroasa ca l-am simtit si pe bb bine de tot printre ele
Pupic, Ioana si bb mic(19sapt. si 6 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Mi-am facut si eu testul asta acum, dar m-a dezamagit, pentru ca eu stiu sigur ca o sa am baiat, iar testul spune ca e fata. La voi a mers?

irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

Roandre si Marifelicitari pt FETITE, sa va aduca numai bucurii si fericire. Asa da, sa se mai balanseze lista de fetite si baietei.

Corina felicitari si tie pt baietel, numai bine si fericire.

Mada, la mine s-a potrivit predictia sexului pt bebe, baiat.

copilasul meu se misca in fiecare zi acum, cred ca are acelasi program ca si mine, se trezeste dimineata,il simt si la amiaza dupa ce maninc si seara, e asa frumos, il iubesc la nebunie!

Fetele, voi cu cit timp inainte de data nasterii vreti sa intrati in concediu. eu o sa-lincep cam cu 7 sapt inainte din care 3 sapt concediul alocat pt anul asta. m-am gindit ca va fi asa cald si va fi greu sa ma deplasez la serviciu.
Voi cum faceti? un plan special, ceva?

Catinca,baietel 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Irina piticuta si eu am facut testul si mi-a iesit baietel dar se pare ca voi avea o fetita deci si io ma numar printre cele dezamagite.
numai bine,
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Hello Burtici!
Minunata idee sa ne cunoastem la cursurile ptr viitoare mamici. Stiti cumva daca se tin acele cursuri si mai tarzior (adica pentru cele care termina dupa 17.30)?
Ma bucur tare cand aud ca simtiti bebeii bine!
@Ana incepuse sa-mi fie dor de tine! Esti fericita ca stai acasa, zic eu. Vezi si tu: daca te plictisesti prea rau (desi nu cred) te ceri inapoi! Dar eu una ce n-as da sa ma pot plimba in voie prin parc, sa stau intinsa si sa-mi mangai bebelushul drag din burtica!
@Patrice nu te ingrijora ca nu esti singura in situatia asta. Tinem pumnii si o sa vezi ca o sa fie bine!
@Pufymic: iti doresc sa invingi contractile alea urate! Bucura-te de bebe si zambeste ca ai de ce!
@Mada: nu ma pot conecta la site-ul ala si pace...Te anunt cand am rezultate...
Fete va pup pe toate si va doresc sa fiti sanatoase voi si comorile din burtici.
Cristiana si bebe din burtica 20 saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Iar am ramas in urma.............. nu stiu cum de aveti timp sa intrati atat de des ca eu nu mai fac fata.

Fetelor cica a aparut si eco 4D unde bb apare exact asa cum este in realitate. Voiam sa spun ca exista in Bucuresti si este singurul din tara iar o eco este 4.000.000 lei. Daca vreti amanunte va dau. Eu as vrea sa-mi fac programare la inceputul lui iunie.

Pupici

Mel 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mada - am intrat pe link si mi-a spus ca noi avem predispozitie catre baietei si ca facem baietel. numa' ca la noi e fetita cu fundita!

va pup fetelor, o seara frumoasa!

marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mada si eu am facut testul si imi spune ca in mod sigur voi avea baiat....dar la eco a iesit fetita. Deci nu s-a potrivit in cazul meu!

Si eu vreau sa merg la cursurile de la Municipal. Asa ca daca ne strangem mai multe vin si eu.

Catinca, eu de pe 19 iunie nu ma mai duc la serviciu. O sa am exact 26 sapt incheiate. O sa-mi iau concediu de odihna 2 sapt si apoi intru in maxim de prenatal. Nu vreau sa ma chinui sa ma duc pe caldura la seriviciu, mai ales ca doctorul vrea de pe acum sa ma puna sa stau cat mai mult acasa.

Pufy, tot cu contractii? Asa si eu...nu mai scapam de ele!

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 20 saptamani si 3 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput