Mamici de Sept.-Oct. 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adeline26 spune:

Bine v-am regasit, mamici si..Happy Mother's Day! (aici s-a sarbatorit ziua mamei duminica) Am lipsit si noi o buna bucata de vreme ca a trebuit sa terminam semestrul si acum suntem in vacanta si la munca din nou. Ne place ca nu e greu.

Intre timp s-au petrecut multe. Am trecut Triplu Test cu bine, am inceput sa facem balet in burtica si ne-am facut si ecografia de 18 saptamini care ne-a adus o surpriza: se pare ca suntem domnisoara (viitoare balerina) asa ca sa echilibram listutza. Fetelor, ce e cu listeria asta de care tot vorbiti voi ca mie nu cred ca mi-au facut testul asta si ma nelinisteste ca am mincat si brinza moale si salate cu maioneza. Ce efecte are asta asupra bebeului? eu una ma intreb daca bunicile noastre au stiut de asta ca banuiesc ca au mincat si ele destula brinza si smintina nepasteurizata la sat.

Vreau sa va spun ca am avut o presimtire inca de la inceput ca bebe e baietel dar se pare ca nu s-a potrivit cu realitatea. Oricum, noi ne bucuram la fel de mult. Tocmai am facut si eu testul si zice ca voi avea un baiat Eh, too late

Burtici, voi faceti multa miscare? E bine sa nu uitam sa ne micsam in fiecare zi mai ales daca stam pe scaun mai mult la serviciu. Eu am inceput sa ies in fiecare seara in parc cam o ora si-mi prinde asa de bine! Ma simt de minune dupa, desi am si pofta de mincare

Vroiam sa va mai intreb cite kilo ati pus pina acum. Eu una m-am ingrasat aprox. 4 kilo si nu stiu daca e prea putin. E adevarat ca sunt scunda si nu am avut decit cam 46 inainte. Cred ca si asta conteaza.

Pupici si sa auzim de bine!!!

Adeline si bebelusha dansatoare de 19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna fetelor, sinteti niste dragute, multumesc mult de tot pt. vorbele bune.

Nature, sper sa fie bine pina la urma, daca iei cumintica antibioticele sint sigura ca o sa fie totul sub control si bebe o sa fie bine.

Mari74, felicitari pt. fetita. Sa fie frumoasa si sanatoasa si sa se bucure mamica si taticul ei de ea pina la adinci batrineti.

Mada, mie mi-a iesit fata, dar dupa cum stii, avem baitel. Eu, una, oricum nu prea cred in chestii din astea. Nu mi-o lua in nume de rau, daor imi spun parerea. Mie si la chinezesc mi-a iesit tot fata (ca m-am tinut si eu de de-astea, sa nu crezi ca sint prea breaza!! ). Nu are cum sa se prezica ce este nici in stele, nici in calendar chinezesc, sau mai stiu eu ce. Totul depinde de care spermatozoid a reusit primul sa fecundeze ovulul. Deci totul depinde de tatic, nu se poate prezice in nici un fel. Cind se potriveste cu prezicerea e doar simpla coincidenta, fiindca, daca va ginditi, sansele sint 50/50 sa se potriveasca (numai 2 posibilitati, ori fata ori baiat).

Diana, poate o sa reusim si noi sa venim la Municipal, cine stie... Multumim mult de info.

Fetelor, eu plec spre Buc miine dimineata. Nu stiu daca o sa mai apuc sa va scriu pina atunci. In orice caz, o sa imi lipsiti f.f.f. mult. Sper sa ne "auzim" toate cu bine cam in 3 sapt.

Va pup cu mult drag. Aveti mare grija de voi si de bebeii vostri!!!

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Drum bun Corina si sa ne povesteti cum ti s-a parut Romania dupa 7 ani..
numai bine,
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Corina, drum bun si de abia astetam sa ne spui care au fost primele impresii dupa ce ai venit in Romania!

Adeline 26, felicitari pt balerina! Acum chiar ca s-a echilibrat balanta! Bravo fetelor!

Eu tocmai am papat si sunt ca un greiere de umflata, nu mai pot nici sa ma misc...si mai trebuie sa calc si camasile lu tati .

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 20 saptamani si 3 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

la mine fetelor s-a potrivit , se pare ca , cuplul nostru are predispozitie la baieti si ne-au confirmat ca bb e baiat - asa ca se potriveste.

Cristina 22 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

A trecut ceva vreme de cand n-am mai trecut pe la voi...
N-am avut probleme, asa ca m-am culcat pe o ureche si am lenevit.
Am ajuns in saptamana 23 insa nu va pot spune daca-i fata sau baietel, nici azi la doctor, bb ne-a tratat cu spatele si nu ne-a dezvaluit nimic rusinos
Asa ca roandre, am vazut ca tu te ocupi de indexarea fetitelor si baieteilor, inca raman "neidentificat"

Numai bine tuturor si sarcina usoara si frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ce viteza aveti! Eu am mai nou viteza la alte treburi, doar la scris nu. M-am plimbat 6 ore prin oras si m-am intors cu o masina plina de plante de la piata (trandafiri, capsuni, rozmarin, tarhon, oregano si busuioc) si cu material pentru rochie de seara (organza de 2 feluri, dar in aceeasi culoare - un rosu visiniu foarte fain- si foarte scump) pe care l-am gasit foarte greu (e un sg magazin de stofe in oras). Pe aici nu se imbraca femeile asa de gala ca in Romania la o nunta.Se pare ca nu mi-a fost de ajuns plimbarea ca m-am apucat si de gradinarit. Asta dupa ce am facut si cina. Acum sunt franta de oboseala, dar tot am intrat sa va scriu.
Felicitari, Mari si Adeline pentru fetite!Sa va bucurati de ele!
A propos de asemenea site-uri, eu am incercat mai multe (teste de aflare a sexului)si mereu aveam alt rezultat. Asa ca nu cred nimic. Astept sa vad ce o sa am.
In ceea ce priveste ingrasatul, am pus in total 7 kg pana acum (doar luna asta 2,5 kg). Am exact 19 saptamani. M-am cam panicat cand am vazut cantarul, dar sotiorul meu iubit a stiut sa ma calmeze. Ce m-as face fara el?
va doresc numai bine, fetelor. Ma duc la culcarica, doar trebuie sa mai dorm si eu.

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata burtici!
Corina G. drum bun spre Bucuresti! Asteptam impresii!
Mihaela(roandre), cum te mai simti?Lasa ca tot trec si contractiile astea!
Alinah, vad ca nu sunt singura cu bb rusinos!
Danyce, ce harnicuta esti! Pe mine nu ma lasa Ovi sa fac mare lucru...si cand ma apuc sa fac ceva si ma obosesc (cat de putin), incep contractiile.
Patrice, ai fost la medic?Cum esti acum?
Restul mamicilor pe unde umblati?????
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt.)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna dimineata burtici,
Adeline si Mari, felicitari pentru fetite!! sa fie sanatoase! vad ca se mai echilibreaza balanta!
Danyce, si mie imi place gradinaritul.. chiar mi-am mai cumparat niste flori si de-abia astept sa le pun! semintele sunt chiar in Olanda, sper sa se adapteze climei de pe aici!
Corina, drum bun spre Romania!
pufymic, tot nu ti-au trecut contractiile astea??!!! pe mine praca m-au mai lasat, ma simt bine.. in afara de faptul ca obosesc, dupa servici, si treburile de acasa.. si ma dor picioarele, mi-au aparut varice..o fi genetic? ptr ca si mama mea are, dar nu-mi plac deloc, plus ca dor.. ce as putea sa fac? astazi merg si eu la ecografie, poate de data asta bebe nu e rusinos!!
O zi frumoasa!
Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata mamici,

Multumesc pentru incurajari, sunt asa de speriata...Am fost ieri la dr.Badiu ( Municipal) si mi-a prescris Ampicilina si Clotrimazol, pentru trei saptamani.Apoi facem o pauza de 2 sapt. si voi repeta testul de Listeria.

Mi-a spus sa nu mai mananc deloc mezeluri ( nu mancam multe, doar cate un sandwich cateodata), sunca- doar in pizza, ca e facuta la cuptor, sa nu cumpar pui de la rotisor, din oras, sa nu mai mananc DELOC inghetata ( Listeria rezista la inghet).In rest, vechea poveste: nu branzeturi moi, doar lapte pasteurizat, cascaval doar din cel pe care scrie explicit ca e facut din lapte pasteurizat...Si mi-a recomandat sa incerc, cat mai mult posibil, sa evit sa mananc in oras, orice, pentru ca si o salata facuta de cineva care nu e bine spalat pe maini poate sa creasca titrul la Listeria.Asa ca sa vedeti ce de economii o sa facem ( noi obisnuiam sa iesim destul de des in oras, sa mancam!!!).

Asa de tare sunt stresata incat aseara am facut eu niste puiut la tava, cu legume, si n-am putut sa mananc decat legumele.Mi se parea ca toate din farfurie sunt periculoase pentru bebe .Of, nu vreau sa devin paranoica, dar o sa incerc sa fac tot posibilul sa evit ce poate fi evitat.Asa ca o sa fiu cat pot eu de cumintica

Pufy, abia acum am vazut mesajul de pe YM, ieri nu mai eram la birou, dar ramasesem logata pe YM...

As veni si eu martea viitoare la Municipal, dar ora 17 e cam devreme pentru mine...Nu stiu, o sa vad.Mi-ar face placere insa sa va vad si sa ne laudam cu burticile.

Va ,

Patrice si Ilinca ( DPN 19 oct)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput