Mamici de Sept.-Oct. 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Salutari mamici cu burtici!
Fetelor, scrieti cu asa o viteza, ca daca lipsesti o zi, ai de citit, nu gluma...
Corina, vreau sa-ti spun ca bebelusul meu se misca in voie in burtica mea, iar eu spuneam ca mi se zbate un muschi...abia dupa o saptamana, cand am fost la eco si am vazut cam pe unde are el manutele, mi-am dat seama ca nu era nici un muschi, ci gagalicea boxa in stomacul meu. Nu te speria, il vei simti si tu in curand.

Roandre, merci ca ma incluzi si pe mine in listuta: DPN 3 sept 2004
Ma bucur ca azi te simti mai bine, sper sa aud si de mai bine.

Adela, mie imi convine sa merg la IDM , singura problema este timpul, insa poate intr-un week-end ne facem timp sa ne scaldam burticele, fiindca am citit ca innotul face tare bine. (cu toate ca realizez ca o sa mai am o problema: costumul de baie)

Sa aveti toate copii sanatosi!
Pupici

irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

quote:
Originally posted by Adela Iepure

Cristina,

Laboratorul este chiar pe str. Drumul Taberei (pe acolo pe unde circula multe mijloace de transport - cred ca 168,368 si nu mai stiu ce...). Daca vii dinspre oras este cu o statie inainte de Piata Moghioros (de fapt cred ca este undeva intre statii). Blocul nu este chiar in strada, ci pe o alee micuta paralela cu bulevardul, cu parcare in fata. Este un bloc lung si scara in care e laboratorul e pe la mijlocul blocului.

Adela si BB (20 sapt si 2 zile)

Merci frumos!
Daca nu o pot rezolva altfel , am sa merg pana acolo.
Cristina(19 saptamani)&Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut voios la toata lumea!
Roandre(Mihaela) felicitari inca o data pentru printesa!si sper din tot sufletul sa iti treaca raul asta cat mai repede, si sa nu mai !!
CorinaG o sa-l simti in curand pe bebe de o sa te trezeasca noaptea din somn....eu una asa patesc!
In legatura cu contractiile sa stii ca eu simt asa ca si cum m-ar strange ceva, mi-e greu sa descriu, nici nu stiu exact daca sunt contractii sau nu, dar nu ma deranjeaza prea tare, uneori mai simt si eu burtica tare, dar medicul mi-a zis doar sa iau papaverina daca devine insuportabil....dar nu a fost cazul!
Si sa stii ca eu am avut mereu un sentiment ciudat ca am un baietel in burtica, desi parca imi doream o fetitza, si uite ca si medicul mi-a confirmat ca e baietel!
Timea, eu pentru acid in stomac sau mai ales cand imi simteam stomacul mai lenes luam carbune medicinal, nu are contraindicatii, eu nu am luat ranitidina, desi am un inceput de ulcer, am evitat orice medicament daca se putea rezolva in alt mod!

Cristina(blue77) bine ai revenit!si mie imi va fi foarte dor de voi dupa ce nu voi mai veni la munca, mai ales ca acasa nu am internet!

Apropo, cred ca de saptamana viitoare ma inlocuieste cineva la munca, asta pentru ca asa vrea sefu meu....pe mine m-a trimis acasa...inca nu stiu daca sa ma bucur sau nu...oricum voi profita din plin ca sunt libera sa fac cat mai multa miscare...imi pare tare rau ca pe aici nu este un bazin de inot in care sa am incredere....ca tare mi-as dori sa ma balacesc si eu!

Cred ca v-am inebunit cu atatea povesti, la final vreau sa felicit mamicile care stiu ce port in burtica, poate le-am pierdut sirul, astept o noua listuta sa vedem poate fetitzele echilibreaza lista!
Si va pup pe toate!
pupici pe burtici!

Ana si BAIETELUL scumpic din burtica!DNP 30 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Burtici acum am venit de la eco 3D si se pare ca vom avea o FETITA spre bucuria mea si un pic dezamagirea lui tati care era ferm convins ca e baietel. A fost un moment emotionant pt el asa ca luati-i si pe taticii cu voi!!
A masurat-o din cap pana in picioare si mi-a zis ca totul e in regula. Abia astept luna iunie cand o sa merg la doctorul meu si o sa citim impreuna rezultatele caci mi le-a pus intr-un plic sigilat .
v-am pupat
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

NATURE, stiu ca e greu, dar incearca sa nu intri in panica, e mai rau pentru bebe. Am auzit ca dr. Badiu e foarte competent, precis o sa iti dea niste medicamente, care vor rezolva problema. Si eu m-am speriat rau de tot cand am auzit de rezultatele proaste la rubeola, dar am luat cumintica antibioticele recomandate si acum astept, incercand sa nu ma mai gandesc la asta, sa repet testul.
Multa bafta! Sunt sigura ca o sa fie totul bine.
ROANDRE, doctorul de care ne spui te primeste si fara trimitere?
Raluca DPN 8 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Fetelor, daca vreti sa veniti la Municipal la cursuri, se tin marti de la 17. E misto si nu costa nimic. E o ocazie sa ne cunoastem si sa ne imprietenim cu moasele! Noi, de la mamicile de iulie-august (cateva) mergm azi de la 17. O sa vedem si filmulete cu nasteri. V-am convins? Eu am fost si sapt. trecuta, daca vreti va povestesc!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 24 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mari74, felicitari pt printesa! Stiam eu ca trebuie sa apara si fetitele mai pe urma! Acum s-a mai echilibrat balanta. Mai avem putin si chiar ii depasim pe baietei!

Naty, nu e nevoie de nici o trimitere pt a merge la doctorul Cornel Lungu. Trebuie doar sunat la cabinet si facuta o programare.

Diana21, multumim pt informatii...si daca se poate suntem numai ochi si urechi sa ne povestesti cum a fost la cursuri!

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 20 saptamani si 3 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ok, eu am fost doar o data, sapt. trecuta cand n-a fost cine stie ce. Moasa a uitat telecomanda nu stiu unde si nu am putut vedea casetele cu nasteri. A promis ca azi o sa vedem. Azi o sa vorbeasca despre baia bebelusului, dar caseta va fi cu nasterea. data trecuta a vorbit despre alaptare. Moasa e tare draguta, se discuta liber, sunt si tatici, inclusiv al nostru (hi, hi, hi). Mie mi-a placut ca dupa curs am iesit patru burtoase pe o terasa la un suc si am povestit. Daca te imprietenesti cu moasa si nasti la Municipal, e super ok pt. tine! Ce sa va mai zic? nu costa nimic si tine doau aore. poti sa vii cand vrei, nu se supara nimeni. Se tine la Ambulatoriul de la Municpal, daca nu stiti unde e , intrebati-l pe portar si va arata! Pupilici pt. burtici!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 24 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Fetelor,vreau si eu la cursuri si sa ne cunoastem! Astazi am fost luata prin surprindere, eu termin programul abia pe la 6, dar saptamana viitoare imi aranjez sa vin si eu. Va rog sa nu ma uitati! Adela si Diana, sa-mi spuneti si mie, va rog, la mesaje private, sa nu deranjam pe toata lumea, unde sa ne intalnim sapt viitoare, sa mergem impreuna.
Pupici

irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Burtici dragute va pup!

Eu cica am examen pe 18, invat de ma rup in paispe adica deloc cred ca o sa veniti voi sa-mi suflati ca eu tot pe DC stau calare nu pe legislatie.

Si tot cautand pe net am dat peste http://babyssex.3x.ro/calc_bebe.php
noua ne-a iesit baietel desi ca, cuplu avem predispozitie catre fetite, numai ca anul asta daca conceptia e intre 01.01.2004 - 21.01.2004 va fi baiat.
Abia astept sa va daca se potriveste, ca dupa data conceptiei asa ar fi.

Fetele vreu si eu sa merg la Municipal, paote chiar martea viitoare, haideti sa ne mobilizam!
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput