Mamici din Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 10
dadi_t spune:
hmmaamhiamm!Adica ce somn imi este! Pai azi noapte ma dadeam pa net si azi sunt... chiorasha( nu stiu daca exista sau l-am inventat acum!).Cand era somnul mai dulce....tzarrr! la usa ,laptarul.Nu adorm bine tzarrr!! pretena mea sa-mi spuna nu stiu ce ca eram prea adormita sa o inteleg.Si apoi picatura ...chinezeasca tzrrrrrr!!...a venit asistenta la bibi si s-a dus pe copca somnul meu asa ca hai iar la net...dar cam slaba activitatea pe aici!
Oana, YES!
Liris - fara suparare ,s-a nimerit!
www.community.webshots.com/user/dady68
dady+anduta(8ani)+bibi(3luni)
roxanaz spune:
hehehehehehehe Dady te credem ca esti adormita....chiar si dupa faptul ca ai trimis mesajul de 2 ori.
ia faceti ceva sa fuga norii astia....nu???
Cornelia - aka speedy nici ieri nici azi raport.....ce se intimpla?
layla spune:
Buna ziua,
Pe noi ne-ati uitat la numaratoare!
Este adevarat ca nu prea am mai avut timp de scris, pt. ca Marele Blond imi ocupa tot timpul iar noaptea mi se trezeste din ora in ora. De ce oare? Nu am aflat inca si sunt dezesperada!
In rest suntem bine si asteptam cu nerabdare sa venim la mare!
Pt. listuta: Carmen si Daniel Alexandru 29.12.2003
Pupici la toata lumea,
BDana spune:
Roxana, inca nu am fost la doctor. Ma gandesc sa ma duc saptamana viitoare si inca nu sunt hotarata intre dr. Cristureanu si dr. Tomescu. Daca are cineva informatii descpre ei sau poate despre alti dr. ginecologi si ma ajuta sa ma hotarasc, ar fii f. bine. Voi la ce medici ati fost si cat ati fost de multumite?
Eu sunt in faza in care imi fac tot felul de griji, ba ca eram racita in primele saptamani si chiar in momentul T, ba ca am luat Cexyl, ba ca am luat o pastila de paduden... Imi vin in minte tot felul de prapastii...Trebuie sa ma duc cat mai curand sa discut cu cineva mai priceput decat mine.
roxanaz spune:
neatza si de la noi...mama mama ce somnel imi e. am dormit azi-noapte din 2 in 3, Ghindu facea circaraie si mie imi amortesc miinile de numa'...yuck, tre' sa ma tratez urjent cu niste cafia.
Layla, mama...chiar era sa te bipai pe PM sa vad ce mai faci....cind aterizati la mare? dar nu ai vorbit cu pediatrul sa vezi de ce se trezeste asa des Blonduletzul-terorist? papa de fiecare data sau doar se alinta?
Dana, eu merg la doctorita Tomescu si sunt super incintata de ea. eu am avut iminenta de avort din saptamina 5 si a fost intotdeauna prezenta la apel, am sunat-o de 'jde mii de ori si este tipul de doctor care te lamureste in tot ceeace vrei, deschisa...plus ca are ecograf la cabinet ceea ce te scuteste de vizite in plus ptr ecografii, stat la cozi, etc.
pupici toate si o zi super va doresc,
Rox
dadi_t spune:
LA MULTI ANI!CU MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!
dady+anduta(8ani)+bibi(3luni)
July spune:
Buna,fetele mele
Fuga-fuguta,mi-s prezenta la apel.Fii-mea nu ma lasa deloc sa respir,apuc sa va citesc,cand sa scriu iaca se si trezeste.
Deci,pe la fantani acum,ne place f.mult cea de la I.C.I.L.Ne oprim la toate tasnitorile ca trebe sa ne spalam pe maini(noroc ca nu-mi cere si sapun).Vine seara,mai tragem o tura de oras cu tati cu masina si gata,inca o zi.
Dana,bine-ai venit!Sa cresteti mari si sanatosi!Roxi ti-a zis bine despre d-na dr.Tomescu,este cea mai in tema,cred c-ai observat!
Tania,sa ma prezint si eu.Julide,32 ani cu bb.Teodora Cristiana,19 luni.Si stau pe Traian langa B.C.R.(aproape de gara).Ce ne spui de noua ta tara?
Dady,yo sunt aia.Vezi,ziceam eu bine daca zic ca sunt si turcoaica iti aduci aminte.Dar chiar ma mir,de ce nu ne-am mai vazut,daca zici c-ai fost si pe Chirurgie?Poate ai fost doar pe sectie,de vazut o vad f.des pe d-na Paun.Ce stii,am primit ceva nou,in care sa-mi prind urechile cand ma-ntorc la slee(adica servici,asa ii zice fii-mea)?Vesela sunt si acum,asta chiar l-a si atras pe al meu barbat cand m-a cunoscut.
Ona,cum stai cu,condusul?
Scriu mai pe seara,s-a trezit fii-mea.
Pup.July
July spune:
Si din partea mea!
LA MULTI ANI,Narcisa!Sanatate,fericire si multa iubire!
July si Teodora