Spermograma - rezultate diferite

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Al meu sot i-a de mult timp branca,cu mici intreruperi.Lui ia facut bine,s-a imbunatatit calitatea si nr.A plecat de la 1,2mil,a ajuns pe la 33mil,ultima oara avea 13,13 milioane.de la 10%mobilitate a ajuns la 40%.A luat mai multe chestii,nu doar branca ursului.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi spune:

Valentina, sotul tau unde isi face spermogramele? Dupa cum am mai scris, rezultatele difera uneori f. mult (in functie de4 laborator)- ceea ce ne baga pe noi in sperieti. Acum sotul meu a inceput sa mai ia zinc 2 cp/zi. Dupa 8 ani de tratamente, parca ne invartim in jurul cozii. Numai Dumnezeu ne mai poate ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Al meu sot i-a de mult timp branca,cu mici intreruperi.Lui ia facut bine,s-a imbunatatit calitatea si nr.A plecat de la 1,2mil,a ajuns pe la 33mil,ultima oara avea 13,13 milioane.de la 10%mobilitate a ajuns la 40%.A luat mai multe chestii,nu doar branca ursului.
Valentina

Valentina, ce anume a mai luat sotul tau si in cat timp a ajuns la rezultatul ala spectaculos?

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

El si-a facut spermogramele la Puls,vreo 2 si la Medsana vreo 5.Cam de 1,5 ani ia tratament,l-am mai scris pe aici pe undeva da nu mai stiu pe unde,asa ca:
vit E,A-20 de zile pe luna,10 pauza
branca ursului-1 lingurita de 2 ori pe zi
napraznic-2 pastile de 3 ori pe zi
telina-2 pastile de 3 ori pe zi
zinc-1 pastila pe zi
apilarnil+propolis+polen-1 pe zi

Tinea cam 3 luni cura,apoi intrerupea cam 1 luna.apoi o lua de la capat.El a luat si proviron dar nu a avut nici un efect pozitiv la el,din pacate
Poti sa o intrebi si pe Anis,sotul ei a tinut un tratament mult mai complex cu rezultate mult mai bune la mobilitate.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghemotoc spune:

Stiu ca nu e chiar on-topic , dar m-am gandit ca nu avea rost sa deschid un subiect nou . Legat de rezultate diferite , eu am tras o frica ingrozitoare in urma rezultatelor de la Medsana .Noroc ca nu sint prea slaba de inima . Pe scurt mi-au incurcat rezultatele la 2 hormoni si ca rezultat imi iesise TSH-ul de vreo 30 de ori mai mare . Culmea , restul erau toate bune . Cand a vazut doct. rez a vrut sa ma trimita de urgenta la endocrinolog pt nu stiu ce investigatii , deja i se parea ca am tiroida marita , ochii mariti si sticlosi (!!), ca sint prea slaba . Normal ca mi se marisera cand am auzit ce ma asteapta si ce diagnostice aveam (incl tumoare de hipofiza ). Incepusem si eu sa intru in panica , nu va zic , aveam transpiratii reci . In fine , i-am zis ca eu ma simt totusi foarte bine si ca nu ma doare nimic , dorm foarte bine , asa sint toate rudele mele slabe (si sanatoase!) . Pana la urma a sunat la lab. si dupa vreo 10 minute de atmosfera apasatoare si zeci de intrebari despre rudele mele presupus bolnave aflu ca de fapt era rezultatul la alt hormon scris de 2 ori(!!!). Am crezut ca ma duc sa o bat pe tipa de la laborator . Sa fiu sincera mi-am cam stricat impresia despre medsana dupa faza asta . Acum am inceput sa-mi pun intrebari daca rez bune nu sint de fapt gresite .
Ufff. Parca ma simt mai bine acum ca am scris .
Chiar sint curioasa daca a mai patit cineva asa .
Ana.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghemotoc

Stiu ca nu e chiar on-topic , dar m-am gandit ca nu avea rost sa deschid un subiect nou . Legat de rezultate diferite , eu am tras o frica ingrozitoare in urma rezultatelor de la Medsana .Noroc ca nu sint prea slaba de inima . Pe scurt mi-au incurcat rezultatele la 2 hormoni si ca rezultat imi iesise TSH-ul de vreo 30 de ori mai mare . Culmea , restul erau toate bune . Cand a vazut doct. rez a vrut sa ma trimita de urgenta la endocrinolog pt nu stiu ce investigatii , deja i se parea ca am tiroida marita , ochii mariti si sticlosi (!!), ca sint prea slaba . Normal ca mi se marisera cand am auzit ce ma asteapta si ce diagnostice aveam (incl tumoare de hipofiza ). Incepusem si eu sa intru in panica , nu va zic , aveam transpiratii reci . In fine , i-am zis ca eu ma simt totusi foarte bine si ca nu ma doare nimic , dorm foarte bine , asa sint toate rudele mele slabe (si sanatoase!) . Pana la urma a sunat la lab. si dupa vreo 10 minute de atmosfera apasatoare si zeci de intrebari despre rudele mele presupus bolnave aflu ca de fapt era rezultatul la alt hormon scris de 2 ori(!!!). Am crezut ca ma duc sa o bat pe tipa de la laborator . Sa fiu sincera mi-am cam stricat impresia despre medsana dupa faza asta . Acum am inceput sa-mi pun intrebari daca rez bune nu sint de fapt gresite .
Ufff. Parca ma simt mai bine acum ca am scris .
Chiar sint curioasa daca a mai patit cineva asa .
Ana.

Of, doamne mai ghemotoc ce ai putut sa patesti... Dar bine ca ai fost tare pe pozitii si nu ai galusca. Eu sunt cu inima stransa . Ma duc si eu in curand cu analizele la citit la Ancar.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

luli iti tin pumnii sa se lase cu

ardit

Mergi la inceput

CE MAI FACE DRAGUTA DE ARDIT?
TU IN CE STADIU ESTI?

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

luli, eu stau si ma documentez, am citit chiar si o parte din arhiva de la "asteptind un ingeras...", nu m-am decis inca la ce doctor sa merg acum sa-mi fac programare, dar trebuie sa o fac inainte de a intra ei in concediu de vara, sau daca nu reusesc in septembrie. Ezit intre marinescu de la giulesti (cu care am facut fiv), ancar sau denisa protopopescu de la medsana... Ai grija de tine si iti tin pumnii. La ce concluzie s-a ajuns la citirea analizelor?

ardit

Mergi la inceput

Pai ma duc pe 31 mai la citit si diagnosticat.
A facut si sotul meu analizele hormonale mai putin testosteronul pentru ca nu am gasit in Galati unde, si a mai ramas sa faca un control urilogic si o ecografie dar nu gasesc urolog in Galati...

Luli

Mergi la inceput