Spermograma - rezultate diferite

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns robert spune:

Copilutzu,
Leucocitele, mai ales cand ele apar in numar mare (frecvent leucocite)este semn ca acolo se duce un "razboi" ....intre coci(de regula) si bietele leucocite car vin ca niste "razboinici", asa se face ca unii barbati au sperma colorata in roz sau chiar sangerie. Personal cred ca sotul tau ar trebui sa mearga la un urolog bun (si exista o sectie super profesionista la Fundeni-in cazul in care esti din Bucuresti) insa nu este de evitat nici endocrinologul care sa concluzioneze cauza analizei hormonale. De regula cauzele obstructive sunt cu succes rezolvate chirurgical (as aminti doar banalul varicocel); F important este daca la punctia care i s-a efectuat sotului tau au fost gasite spermatogonii si in ce stadiu, ca sa va puteti da seama cum stati cu sansele........si medicatia adecvata.
Numai bine,
Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinah spune:

Va cer ajutorul voua celor ce au azoospermie.Noua ni s-a spus ca oreionul din copilarie ar fi cauza. Ce stiti despre acest lucru? Este cineva care a incercat avand azoospermie cu ICSI si apoi FIV?Ce rezultate aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi spune:

Copilutzu, eu cred ca sotul tau trebuie sa mearga la un urolog bun.La Fundeni, la Clinica de Urologie au un serviciu special de microchirurgia infertilitatii masculine (prioritate si exclusivitate nationala). Trebuie sa luati o trimitere de la medicul de familie. Eu cred ca sunt necesare investigatii amanuntite urologice pentru ca s-ar putea sa fie o obstructie a canalelor seminale. Pana acum a facut astfel de investigatii? La biopsie ce rezultat a avut? Va doresc multa sanatate si Dumnezeu sa va ajute sa va vedeti visul implinit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

quote:
Originally posted by robert

Copilutzu,
Leucocitele, mai ales cand ele apar in numar mare (frecvent leucocite)este semn ca acolo se duce un "razboi" ....intre coci(de regula) si bietele leucocite car vin ca niste "razboinici", asa se face ca unii barbati au sperma colorata in roz sau chiar sangerie. Personal cred ca sotul tau ar trebui sa mearga la un urolog bun (si exista o sectie super profesionista la Fundeni-in cazul in care esti din Bucuresti) insa nu este de evitat nici endocrinologul care sa concluzioneze cauza analizei hormonale. De regula cauzele obstructive sunt cu succes rezolvate chirurgical (as aminti doar banalul varicocel); F important este daca la punctia care i s-a efectuat sotului tau au fost gasite spermatogonii si in ce stadiu, ca sa va puteti da seama cum stati cu sansele........si medicatia adecvata.
Numai bine,
Robert

Robert, vad ca ai devenit expert dar de analizele sotului meu ce zici? ca la el culoarea este opalescent alb cenusiu, leucocite 1800 iar numarul a scazut la 6,24 mil fata de 18 mil cat erau anul trecut.
Uite iti atasez inca odata rezultatul complet:
"- Aspect: opalescent alb cenusiu
- volum 2ml (normal 2-6)
- ph 7,8 (normal 7,2-7,8)
- timp de lichefiere 45 min (normal max 40)
- numar 6,24 mil/ml (normal 40 -240)
- mobilitate A+B+C: 85%
A -(FOARTE MOBILI)
. 2H 4H
20 5 0
B - (MOBILI)
20 15 10
C -(LENTI)
20 20 15
D - (IMOBILI)
40 60 75

- Leucocite 1800/mm3 (normal< 2000)
- Morfologie
- 40% forme tipice
- 20% amorfi
- 10% piriformi
- 10% bicaudali
- 10%microcefali
- 5% megalocefali
CONCLUZIE: OLIGOSPERMIE SEVERA CU ASTENOSPERMIE MODERATA."
Ce zici?? Cat de rau este????
Multumesc frumos,

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.R. spune:

Buna! Si eu cu sotul meu luptam cu azoospermia.... As vrea sa stiu daca a fost cineva la Fundeni, si daca ati putea sa-mi recomandati un medic.... Se face programare?
Multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Buna R.R., noi am fost doar la Medsana si ne-a dat un buletin mai complet. Multa bafta.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.R. spune:

Fetele am sunat la Fundeni! La primul numar pe care l-am primit de la 931, mi-au spus ca nu au asa ceva la Fundeni, am rugat sa-mi faca legatura la Urologie, acolo mi-au facut inca vreo 3-4 legaturi pe la diferite sectii pentru ca nu prea stiau de ce intreb eu.......
In final, mi-au spus ca putem merge de luni pina vineri, fara programare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robert spune:

Luli, am sa fiu brutal de sincer cu ce cred eu despre analiza sotului tau care nu este una dintre cele mai stralucite analize.... insa este un punct bun de plecare pnetru a imbunatatii principlaii parametrii care nu au iesit bine (in cazul spermogramei sotului tau) si am sa-i enumar:
timpul de lichefiere, mobilitatea (numai parametrul A trebuie sa fie peste 50 %, si formele normale.... Ii propun sotului tau sa se lase de fumat (daca fumeaza) eu m-am lasat de mai bine de o luna (dupa multi ani de fumat la greu) sa ia timp de 20 de zile zinc (se gaseste in farmacii) cate o pastila pe zi si vit e forte cate 3 pe zi timp de 20 de zile apoi 10 pauza si tot asa 3 luni; in tot acest timp sa consume zilnic cate 3 lingurite de miere poliflora pe zi (dim la pranz si seara), propolis sa-l tina in gura pana se topeste 2 g pe zi, dimineta o fiola de laptisor de matca (doar una pe zi) si dupa 3 luni sa repete spermograma; de asemenea este bine sa nu stea in mediu cu multa caldura, sa nu faca dusuri fierbinti (este stiut ca la chinezi cel mai bun mijloc de contraceptie sunt baile firebinti la barbati) , sa nu duca un ritm de viata stressant, etc.
Numai bine,
Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Sunt bune si pastilele Bio-Seleniu + Zinc de la Pharmanord, si Tinctura de Branca Ursului ( de la Plafar).

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi spune:

Am si eu o intrebare. Cat timp poate fi luata branca ursului? Sotul meu a luat 3 luni, o luna a facut pauza si acum a inceput din nou sa ia. Este oare prea mult? A obtinut careva rezultate semnificative?

Mergi la inceput