mamici din Cluj (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!
Roxi, distractie placuta la film!Sper sa-i placa si la Serbanel!
Laura, perioada fertila e aproximativ intre ziua 9-14 calculata de la prima zi a ciclului, dar sa stii ca difera in functie de durata ciclului (care este intre 28-34 de zile, in f-ctie de femeie).Eu zic sa incercati cam o sapt. pe la mijlocul ciclului.....Bafta!
Si distractie placuta joi, la banchet!
Florina, eu am auzit de Dr. Cruciat de la Gine I ca e expert in cezariene(asa mi-a zis doctorita anestezista, care face anesteziile si la gineI si la noi, la chir. II)....mai multe nu stiu, ca nu am cerut detalii.
Noi suntem bine azi, inca tot nu pot respira ca lumea....trebuie sa merg la medic iar sa vad care-i problema, dar in rest sunt ok. Bb misca din ce in ce mai mult...sunt tare fericita cand il simtIl iubesc asa mult....
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si 5 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Eu o sa vin la Cluj miercuri dimineata. La ora 8,30 o sa ajung in gara, o sa vin cu microbuzul, caci, din pacate, sotiorul meu nu are timp sa vina cu mine cu masina. Ioana, ma poti astepta la ora aceea la gara? Da-mi te rog nr tau de mobil. Nu stiu cu ce o sa ma intorc, dar dupa control o sa am timp sa ma intalnesc cu voi. Cu cine vrea. Dati pe pm numarul vostru de mobil sau puteti sa ma sunati voi daca vreti si puteti (numarul meu e la profil). Abia astept sa ne intalnim!!

„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”

Mergi la inceput

'Neata fetelor!
Rachel sigur ca te pot astepta la ora aceea. Ne vedem in gara, vezi ca ti-am trimis un PM.
Restul fetelor pe unde sunteti? Dana, tu poti veni sa ne intalnim?Cine mai poate veni?
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si 6 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monica spune:

Salut fetelor,
inca sint in concediu medical , dar am "intilnit" un calculator cu internet si am intrat sa vad ca mai faceti. Ma bucur ca sinteti bine si ca nu au aparut probleme deosebite.
Am o veste: se pare ca e fetita!!!!!
Ioana ma bucur ca ai mai scapat de contractii si ca te simti mai bine.
Roxana ce mai faci? Ai mai fost prin Zorilor?Ce e nou pe acolo?
Eu nu am mai fost de vreo 2-3 saptamini.Am fost tare prinsa cu treburile de prin casa. Sintem aproape gata.
ai este de facut putina curatenie dar in rest e ok. Arata tare bine acum.Parca e alt apartament.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de bb.
Monica si bb 28 sapt (Daniela)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Monica, felicitari pentru fetita!
Daca esti in concediu, nu ne putem intalni maine? Pleeeeeeeeez

„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare gagicutze!!!
Florina, am auzit si eu de Dr. Cruciat, am o prietena care lucreaza chiar la Gine I, dar acum e in concediu, a nascut cu el, bineinteles tot prin cezariana.
Moni, fetitza!!! Super!!! Si numele e frumos!
Nu am mai fost deloc in Zorilor, voi merge dupa cum am spus, mai des, dupa ce intru in concediu de odihna.
Filmul a fost lung, dar fain, merita vazut, dar burticile sa-si aranjeze in randul 16 ca altfel e jale, nu incapetzi pe scaune .

Hai, pupici la toate,
Roxana, sapt. 33.

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Moni, ma bucur ca in sfarsit s-a vazut ce e bb tau.....felicitari pentru printesa, si sa va bucurati de ea!
Chiar asa, maine nu vii sa ne intalnim??Ar fi frumos....
Rachel, eu maine la 8:30 sunt in gara(sper sa nu intarzii-eu, nu tu). Cum ne intalnim?
Roxi, pupici la Serbanel!...si tie!
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si 6 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna fetelor,
Cristiana, distractie placuta in Grecia.
Felicitari pt dintisori! La noi acum mai apare un dintisor(avem 9)
Laura, sotul meu termina fac de Agricultura, sectia Biologie. Eu sunt in anul 3 la Agricultura, insa la ff si mai am 3 ani(deci 6 in total). Cat despre garsoniera, si noi am stat inainte sa se nasca Andy dar la o sapt dupa nastere ne-am mutat in ap cu 2 camere, in garsoniera era ff greu, prea mic spatiul si plus mai venea lumea pe la noi, era tare aglomerat..

Rachel, maine plecam la sotul acasa(langa Brasov), nu stiu exact la ce ora, dar incerc sa vin la intalnire. Iti dau si nr meu pe PM. Din ce oras esti?Poate te ducem noi incolo

Baby-boom, si noi avem net prin Astral. In ultima vreme merge ca naiba, o sa fac reclamatii, daca mai merge tot asa nasol trecem la alta firma de net(dar nu stiu care)

In week-end am fost la Festival, a fost frumos mai ales ca am reusit sa facem niste pozici cu fetele de la Blondy(datorita tatalui meu care a fost printre organizatori) . Am sa pun pozicile sa le vedeti si voi.
Va pupacesc

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Moni, felicitari pt fetita

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare gagicoantze!
Tare liniste in zona, m-am tot uitat dupa voi!
Ioana, Rachel povestiti-ne ce ati reusit, chestii...
Va las ca am treaba, dar mai dau cate un ochi ... pe curand!

Roxana, sapt. 33

Mergi la inceput