mamici din Cluj (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

in primul rand bine v-am regasit la cura mea de Internet din week end.

noi am avut o saptamana buna care ne-a adus un al cincilea dintisor si cateva nopti mai proaste dar e scuzabil, si un mers biped din ce in ce mai sigur.

Ioana si eu sufar de mult de simptome celor descrise de tine, am luat mult magneziu in sarcina si acum ametesc ff des din pacate desi analizele sunt bune.se pare ca si de la problemele cu coloana.am tot vrut sa te intreb, unde lucrezi?esti asistenta?
si bb nu v-a aratat daca are sau nu putzica?:)

rachel succes la Cluj la medic, eu iti tin pumnii nu te pot insoti pentru ca asta mica ma tine legata de maini si de picioare.

oana, nastere usoara si bb sanatos.legat de cazare, chiar pe langa clinicilor nu stiu dar poti incerca la Hotel Comfort, pe Calea Turzii.suna la informatii ptr nr lor si vezi cat costa, acum un an era f frumos si accesibil.sau hotel Onix care are si doua stele.probabil ca exista si pensiuni mai ieftine, nu le stiu dar ar trebui sa existe la informatii.succes.

liliana, sa-ti creasca mare comoara, felicitari!

carina ce mai face micutza ta?

Dana felicitari sotzului tau si distractie placuta!waw ce tinerei sunteti, fericitilor!

roxana draga mea toate gravidutzele se umfla mai putin sau mai mult, depide de retentia de apa dar toate sunt frumoase pentru ca vor aduce ingerasi pe lume si asta e cel mai important.exista si persoane mai rau intentionate care vor sa te faca prost dar ...ignora-le!

ne-ati vazut pozicile de la 10 luni?ca urmatoarele cred ca le facem peste doua saptamani pe 30 mai cand chefuim cu ocazia unui anisor la Theiutzei!nu-mi vine sa cred ca a trecut deja!

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(11 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Cristina, distractie placuta in Grecia si sa ai grija sa te intorci cu bateriile incarcate! Sa stii ca si noi suntem la dintisorul nr.5.
Oare pe unde umbla celelalte clujence, la un moment dat erau o gramada de mamici mai vechi si mai noi,de burtici proaspete si chiar aspirante dar vad ca nu mai prea dau semne de viata. Si mai ales acum, cand e o vreme numa' buna de stat pe net.
Aura si Diana(17 iul.2003)

Mergi la inceput

noi mergem si azi in parc, sper de doua ori daca nu ploua rau.poate ne vedem.Thea are o gecutza rosie cu flori galbene.

Aura, felicitari pentru dintisor.a iesit greu?imi va fi cumplit de doooor deja imi vine sa ma smiorcai, sper ca ea sa nu sufere de dor dar la cat isi iubeste bunicii sper ca nu.

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Cristina, dintisorul asta se pare ca a iesit ceva mai usor(doar cu o noapte sacrificata) si in cateva zile se pare ca il vom avea si pe cel de-al 6-lea.
In ceea ce priveste dorul de pitica nu cred ca vei gasi leac si sunt chiar convinsa ca mai mult vei suferi tu de boala asta decat ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!
Cristiana, Aura, felicitari pentru dintisorii puiutilor vostri! Trebuie sa fie tare scumpici acum....:)
Restul fetelor pe unde sunteti?Ati fost careva la festival?
Eu ma simt putin mai bine azi, inca nu pot respira ca lumea, dar e mult mai bine ca ieri....si azi-noapte am dormit mai bine....sper sa-imi treaca...
Pupici, Ioana si bb mic(20sapt. si 4 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-olariu spune:

Salut fetele
Ioana, imi pare rau ca nu te simti asa de bine.
Eu nu prea am avut timp de nimic zilele astea, am fost ocupata cu firma si am avut si eu cursul festiv ieri dimineata la Filarmonica (a fostfrumos, dar destul de obositor), si mi-au mai venit si rude in vizita.
Dana, Ioana, sotii vostri ce facultate termina? Sa le urati felicitari si bafta la licenta.
Noi avem joi banchetul si daca nu se incalzeste nu stiu ce ma fac, pentru ca rochia mea e cu bretelute...
A! Felicitari pentru dintisori! Ce "probleme" dragute, care iti umplu inima de bucurie si satisfactie. Abia astept si eu sa scap de problemele de acuma (cum ar fi ca am stat 30 de minute la o coada la ITM numai ca sa aflu ca s-a mai introdus o coloana noua pe statul de plata si mai trebuie sa merg o data) si sa am probleme din astea cum aveti voi. (Se pare ce mai asteptam un pic, cel putin inca o luna...)
V-am pupat
Laura

Mergi la inceput

azi gagalicea s-a sculat la 7 jumate dimi si am mai culcat-o la 3 jumate!!!
am facut cred o tampenie .pe la 12 ii era super somn si n-am culcat-o ca e prea devreme cica si apoi 3 ore jumate a fost tare maraici.chiar am avut o discutie cu sotzul meu care m-a certat ca nu am culcat-o si acu ii dau dreptate dar e o varza totala in programul ei de nani.cred ca si la noi e in pregatire nr.6.multumim de felicitari fetele, sunteti niste dragutze:)
pe la 6 mergem iar in parc.la festival nu-mi place e prea mare aglomeratie si galagie si Thea e prea mica pentru asta.si asa e destul de agitata d-apoi s-o mai duc acolo:)

Laura iti tinem pumnii luna viitoare:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Am citit toate mesajele mamicilor din Cj...si chiar ca numai asta poti face pe asa vreme......doar ca eu nu mi-s prea prietena cu netu', asa ca foarte rar ma prinde si pe mine doru' de stat la net, chiar daca avem acasa.....dar la ce conexiune au astia de la astral....mai bine n-am avea...APROPOS, AUZEAM CA E POSIBIL CA SI UPC SA INTRE CU O OFERTA DE NET, DE ACUM DIN VARA, VOI NU STITI NIMIC???? Daca se face vreme buna ar fi fain de tot sa ne intalnim mamicile si burticile.....stiu ca inca de cateva ori se preconiza dar pana la urma nu s-a mai intamplat, nu???
....merg sa pap ca mi-e o foame ...sper sa nu ma lenevesc si sa mai dau azi pe la net.....
MERGE VREO BURTICA IN ZORILOR AZI???
Florina si bebelusha de 32 saptamani
P.S. fetelor mai am o problema...poate sunteti voi dragutze si ma ajutati : eu merg la dr. Nanu, si pana la urma se pare ca voi naste cu cezariana......chestia e urmatoarea, m-ar interesa din experientrele voastre, si "performantele" altor medici la operatii prin cezariana, sa stau si eu mai linistita!!!!!!
...poate stiti si alte cazuri in care vreo gravidutza cu cataracta congenitala a nascut natural...ca tare as vrea si eu...
VA PUP PE TOATE SI ASTEPT NISTE OPINII......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-olariu spune:

Am fost (din nou ) la ITM si cand am reusit sa plec, la semafor era o gravidutza dragutza si dupa vre-o 20 de secunde m-am surprins uitandu-ma (prea) insistent la ea. Ma tot intrebam daca o fi de pe DC, sper ca nu am deranjat-o prea tare... Cred ca ar trebui sa purtam o insigna, ceva, un semn distinctiv, ca sa nu mai patesc asa...
Nu ma lamuriti va rog si pe mine, ca iar am citit in prea multe locuri si nu mai inteleg nimic: ovulatia are loc cu 9-14 zile inainte sau dupa prima zi de ciclu? Si cand este femeia fertila? Exact in timpul ovulatiei?

Cristiana, voi aveti camera separata pentru Thea, adica doarme singura in camera ei? Ca noi stam in garsoniera, care nici macar nu e a noastra, si tocmai discutam cu sotul meu ca nu prea stim cum o sa facem cu programul de dormit (si al nostru si al lui bebe)...
Va pup
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare Gagicutze. Eu iara chiulesc de la Scoala mamelor fiindca merg la film, la Troia - am obtinut bilete cu greu...
Laura, ce e ITM? Ma gandesc ca poate te-ai uitat la mine .
Ovulatia se calculeaza din prima zi de menstruatzie, e corecta perioada 9-14, dar e un pic mai lunga...si daca marchezi ziua 14 e super! Eu cre' ca asa am marcat si uite va iesi baiat .
Va pup, am multa treaba azi, pe curand!

Roxana, sapt. 33

Mergi la inceput