mamici din Cluj (3)
Raspunsuri - Pagina 6
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Dana, si al meu sotior are curand festivitatea de inchidere(si el termina anul asta facultatea)....mi-e o groaza ca habar nu am cum ma voi imbraca......la banchet iar jale....
Si noi mergem la festival(la sala sporturilor)sa bem bere!
Poate ne intalnim pe acolo. Noi cred ca mergem sambata.
Eu ma simt ca naiba azi ca abia am dormit azi-noapte ca m-au "prins" niste carcei la gambe....., si nici Ovi nu a dormit mai bine, ca s-a trezit sa-mi faca masaj sa-mi treaca.....
Chiar ma bucuram ieri ca nu am mai avut asa multe contractii uterine(numai de vreo 4-5 ori), dar vad ca s-au mutat la picioare...
Bine ca au trecut! Aseara l-am simtit bine de tot pe ingeras...
Pupici, Ioana si bb mic(20sapt. si 1 zi)
http://photos.yahoo.com/pufymic
roxana1974 spune:
Neatza Gagicutze!!! Mai ce soti tineri aveti unele dintre voi, zau ca va invidiez, asa de tinere si cu copii.
Si eu preconizez sa ajung pe la mici & bere sambata, se aduna burticile??
Alina, asculti Europe FM?? Ce misto...asculti si Sambata dimineata emisiunea aceea "Vorbe cu mesaj"? cand romanii trimit mesaje la prietenii din strainataturi?
Pupici,
Roxana 32 sapt.
rachel owen spune:
Buna, feteleee!
Eu o sa vin la Cluj miercuri. Maine merg sa vad de trenuri, fiindca sotul meu nu va putea veni cu mine cu masina. Cand o sa aflu cu ce tren vin si cu ce tren ma intorc, o sa va scriu. Mi-ar placea sa ma intalnesc cu voi!
Ioana, multumesc pentru informatii. Scuza-ma ca nu prea am avut timp sa iti scriu pm. Iti sunt vesnic recunoscatoare. Ne putem intalni miercuri de dimineata? Poti veni in gara? Mergem impreuna cu un taxi la clinica. Ce zici? Da-mi te rog raspuns, ca sa stiu la ce sa sper!
Va pup pe toate Clujencele!!
„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”
pufymic spune:
'Neata gagicile!
Pe unde umblati pe o vreme as urata?Credeam ca sunteti pe forum!
Roxi, ce zici, daca ploua tot asa si maine voi mai mergeti?....ca noi nu stim ce facem dc ploua....
Rachel, cred ca pot veni in gara miercuri dimineata(dar nu am masina:(..), sa ne intalnim....adica mai mult ca sigur pot veni!
Sper sa ne vedem miercuri!
Sa-mi zici la ce ora ajungi in Cluj!
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si2 zile)
roxana1974 spune:
Salut gagicutze. Io am fost in oras pe vremea asta urata si am pacatuit cu o bluzitza care nici nu-mi este buna, dar mi-a fsot pofta de ea . Adica e un jerseuash de la Someshu, rosu, cu auriu, cu fermoar si gluga, si o sa-mi fie bun dupa ce voi naste, poate prin iarna .
Ioana, daca ploua, nu mergem la mici, daca nu ploua, mergem.
Feteleeeeeeeeeeeeeeee incepand de azi, m-am umflat un pic la fatza...mi-au zis 2 colege imi iau concediu sa nu ma mai vada nimeni. Si mi-au zis ca la sfarsit o sa am buzele umflate
ohaulica spune:
Ceau fetele!
va cer un pic de ajutor,daca cumva stiti un loc de cazare pe linga clinicilor asa curatel si lezne. Noi ne pregatim de excursie, dr Muresan a spus ca ar fi bine sa stau pe aproape acum ca implinim 38 de saptamani s-ar putea ca bebelina sa vrea sa vina.
OANA & PRINTESA DIN BURTICA IN 37+ SAPTAMANI
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Rachel, cred ca pot veni in gara miercuri dimineata(dar nu am masina:(..), sa ne intalnim....adica mai mult ca sigur pot veni!
Sper sa ne vedem miercuri!
Sa-mi zici la ce ora ajungi in Cluj!
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si2 zile)
Iubito, nu-i problema de masina, ca luam un taxi.
URA!!! Ce ma bucur. Doar ca inca nu stiu cu ce vin, ca sotul meu zice ca sunt microbuze si e mai usor de calatorit, dar inca nu m-am interesat de ele. Oricum trebuie sa ajung cat mai de dimineata, pe la 8-8,30, nu?
„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”
Dana_ spune:
Buna fetelor,
Roxi, nu le lua in seama pe colegele tale, pai si chiar daca te-ai te-ai umflat la fata este un lucru normal in timpul sarcinii. Cu buzele umflate nu am inteles care-i faza...adica inainte de a naste vor fi asa? Eu nu am avut buzele umflate. Acum aud prima data de asa ceva. Mai Roxi, colegele tale sunt normale? Pai numai de prostii le arde sa vb
Oana, imi pare rau dar nu stiu loc de cazare, mai cu seama pe langa clinicilor unde nu prea gasesti. Cat timp vreti sa stati aici, adica chirie cateva zile sau mai mult?Poate stiu fetele mai multe.
Rachel, sper sa ne intalnim miercuri, insa nu stiu inca ce program avem..
Fetelor, a-ti fost la Festival? Noi vrem sa mergem maine pe la 7 seara, numai sa nu ploua
Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Oana, nici eu nu te pot ajuta...imi pare rau.Poate restul fetelor te pot ajuta...sper.
Roxi, cum te mai simti?Chiar iti iei concediu?
Dana, Roxi, si noi vrem sa mergem la bere, dar depinde cum ma simt eu pana diseara...
Azi-noapte mi-a fost foarte rau...m-am trezit ca nu aveam aer. A fost groaznic...am deschis geamul, am stat in sezut, sprijinita de perne mai mult de 1:30-2 ore, pana am reusit sa adorm la loc.
Si sunt tare necajita ca si acum ma simt la fel de rau.....nu pot respira ca lumea, tremur(cred ca si de oboseala)...Voi ati patit asa ceva?
Eu inainte de a fi insarcinata am facut cateva crize de spasmofilie, care erau identice cu cea de azi-noapte....dar acum nu am voie sa iau calciu, iar magneziu iau deja de vreo saptamana....
Pupici, Ioana si bb mic si necajit(20 sapt. si 3 zile)
Dana_ spune:
Ioana, imi pare rau ca nu te simti bine, sper sa-ti treaca cat mai repede. Eu am patit asa prin ultima luna de sarcina, simteam ca nu mai am aer.
Ce mai faceti? Unde sunteti mamicutzelor?
Pupici la toata lumea
Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob