mamici din Cluj (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Am reusit sa ne intalnim si a fost frumos. Am facut si poze si am legat prietenii, de durata sper.
Atat

„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutari gagici!
Pai ce sa va povestim? Ne-am intalnit( si ma bucur ca am facut-o), si ar fi fost fain daca ne intalneam mai multe gagicute de pe aici....
Cam atat.....Pupici, Ioana si bb mic(21 sapt)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-olariu spune:

Salut fetele!
Ma bucur ca ati reusit sa va intalniti. Sper sa pot si eu sa va vad cu o alta ocazie. Abia astept sa nu mai fiu asa de ocupata, sa scap de licenta si de alte chestii care nu o sa-mi lipseasca.
Roxi, ITM este Inspectoratul Teritorial de Munca si trebuie sa merg acolo si la Finante o data (sau de mai multe ori ) pe luna pentru angajatul firmei (care este sotul meu). Asta e pretul pe care il platim pentru ca ne-am infiintat firma, ce sa-i faci?
Moni felicitari!! Ce minunat. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si iubire.
Ioana, eu zic ca nu ar trebui sa-i spun sotului meu cand sa "incercam". Parerea mea e ca as putea sa-i spun ca oricand e bine Eu de ce sa il opresc, doar nu ma deranjeaza
V-am pupat, ca e tarziu si mai am inca de lucru (mai trebuie sa rezist si maine la banchet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Laura, distractie placuta la banchet!
Rachel, ai reusit sa-ti rezolvi problema?
Aura si Diana(17 iul.2003)

Mergi la inceput

'Neata fetelor!
Laura, nu am zis ca trebuie sa-i spui la sotul tau ca atunci e momentul sa incercati...faceti-o de cate ori va simtiti bine, si speram sa auzim in curand ceva vesti noi si bune....Eu iti ziceam doar de perioada fertila la tine, si ca atunci nu trebuie sa o ratati.
Iar azi, distractie placuta la banchet si sa ne povestesti cum a fost(eventual niste poze.....)
Roxi pe unde ai disparut??Serbanelu ce-ti face?de la mine si de la bb meu
Pupici, Ioana si bb mic(21 sapt. si 1 zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Aura, cel putin am aflat ca nu am si chist pe singuricul meu ovar vizibil
Ioana, puiut drag, te pup de dimineata
Salutari fetelor din Cluj

„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare gagiiiiiici!
Ce ma bucur ca v-ati intalnit, Ioana si Rachel si ca a fost ok. Rachel, ma bucur ca esti bine si iti doresc sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa reusesti tot ce-ti doresti. Sa fii sanatoasa.
Serbanel e ok, tocma' sta intr-o pozitzie superciudata, zici ca am 2 burtzi nu una si cand se foieste deja face valuri...mi-e cam grea burtika...abia astept sa intru in concediu..mai am 2 sapt. si ceva...

Ati fost kareva la biserica sa vedeti moastele lui Sf. Anton? Io am fost ieri si m-am bagat in fatza...si am avut constiintza incarcata ca era multa lume...dar m-au trimis de la coada...in fine...nici nu am stiut ce sa fac...dupa care acasa m-am certat rau cu Vic . Azi sunt cam varza...ziceti de voi! Ioana vii pe msn?

Mergi la inceput

Salut gagici!
Rachel cum esti azi?
Roxi tie si la Serbanel !Eu azi nu am mai apucat sa intru pe msn, ca m-am trezit foarte tarziu(pe la 11) si dupa aceea am plecat in oras cu Ovi. Am venit inapoi pe jos!!!Cred ca am facut vreo 3km pe jos! Sunt un pic cam obosita....nici bb nu e foarte activ, cred ca si el a obosit, saracutul!
Restul fetelor pe unde umblati?
Am vrut sa va zic ca am tot cautat subiectul nostru si abia am dat de el....numai aici nu l-am cautat!Bine ca v-am gasit!
Sa aveti o seara superba!
Pupici, Ioana si bb mic(21 sapt. si 1 zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare mamici & burtici.
Pe unde umblatzi? Eu ma lupt cu sistemul pt. bonusul de nastere si azi sarbatoresc 4 ani de cand m-am casatorit . Astept cu drag felicitarile voastre .
Pupici!

Mergi la inceput

'Neata fetelor!
La multi si fericiti ani, Roxi draga!Cum veti sarbatori ziua de azi???
Ce mult mi se pare 4 ani....si cand ma gandesc ca la toamna avem si noi 3....:)
Avem pe cineva dintre noi cu numele Elena sau Constantina?Daca da, La muti ani!!!
Pupici, Ioana si bb mic(21 sapt. si 2 zile)

Mergi la inceput