mamici din Cluj (3)
Raspunsuri - Pagina 10
caarra spune:
Rachel, multa sanatate si sa ti se implineasca cat de repede visul de a fi burtica!
Roxana,felicitari pt.aniversare si multi ani fericiti si plini de realizari in continuare! Cum e cu bonusul, esti tare pe pozitie? Multa bafta si rabdare!(ai nevoie ca sa castigi lupta cu sistemul) Si sa ne spui si noua cum ati sarbatorit...
Daca va spun ca eu imediat fac 6 ani de casnicie...
Aura si Diana(17 iul.2003)
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
azi sarbatoresc 4 ani de cand m-am casatorit . Astept cu drag felicitarile voastre .
Pupici!
Felicitari si din partea mea! Multi ani fericiti impreuna!
„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”
roxana1974 spune:
Gagici, multumesc!!! Sunt pe baricade, tineti-mi pumnii!!!!!!!!!! S-ar putea sa reusesc...
laura-olariu spune:
Felicitari Roxana!! Multi inainte! Sa va iubiti si sa fiti fericiti impreuna.
M-am trezit destul de greu azi, cu toate ca nu am stat foarte mult la banchet aseara. Am plecat pe la 1 jumate si cred ca am plecat primii. Aveam amandoi de lucru azi (ca nu e sambata, e vineri), dar a fost excelent. Nu m-am asteptat sa se imbrace lumea asa de frumos si a fost dragut sa-mi vad colegii in rochii si costume care mai de care mai frumoase, cand eram obisnuita sa ii vad in adidasi si tricouri (in zile bune). Mancarea si muzica au fost ok, si ne-am distrat bine. Mai avem licenta si chiar terminam...
A fost vre-una dintre voi aseara (ieri dupa-masa) pe terasa la Chios?
V-am pupat
Laura
roxana1974 spune:
Multumesc fetelor pentru felicitari. Imi plaaaace sa fiu bagata in seama, iar astazi e una din acele zile. Va pup pe toate si va doresc un weekend placut. Plec si eu acasa sa ma pregatesc pentru cina romantika.
Roxana in sapt 33 cu bb Serbanica.
pufymic spune:
Buna fetelor!
Laura, ma bucur ca v-ati distrat la banchet! Unde a fost petrecerea?
Roxi, asteptam sa ne povestesti cum a fost cina romantica si ce surprize te-au mai asteptat....
Mamicilor, pe unde sunteti?Ati fost aseara la festival?
Noi am fost la serenade in observator, si apoi la un chef....a fost super! Vineri ne asteapta inca o tura de serenade in Hasdeu, cu chefurile de rigoare...
La bb cred ca i-a placut, ca si dimineata dansa in burtica la mine(Ovi zice ca e inca beat de la berea bauta de mine aseara).
Azi lenevim....
Pupici, Ioana si bb mic(21 sapt si 3 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
Dana_ spune:
Buna fetelor,
Astazi am sosit dupa un drum lung care parca nu se mai sfarsea. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit Rachel dar eram cu pregatirile pt drum.
Ce mai faceti?Ce fac bebeii?
Va pupacesc
Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
carrie spune:
LA MULTI ANI FERICITI SARBATORITILOR!!!!!!!!adica Roxana si sotul ei:)
noi in 31 iulie face 5 ani de casatorie(ce fel de nunta e asta?=de hartie?)si 12 de cand ne cunoastem:)
eu si sotul meu am sosit azi noapte din Grecia, unde am stat 4 zile pe insula Hidra, un rai pe pamant, unde circulatia cu masini e interzisa.am apucat o zi sa vizitam si Atena dar m-a chinuit rau de tot dorul de asta mica(am reusit sa ma cam smiorcai).a fost foarte
relaxant si binevenit pentru noi doi.
Thea insa n-a avut nici o treaba la parintii mei, a fost vesela a mancat si dormit chiar mai bine decat cu mine.si am gasit si dintisorul nr.6.
nu pot sa va descriu ce primire ne-a facut dimineata.a fost in culmea fericirii si nu m-a mai scapat din ochi toata dimineata sa nu cumva sa mai plec.
la noi somnul e tot varza rau ziua.pe cand am plecat trecuse la un somn, la ai mei a dormit cate doua de doua ore pe zi.nu mai stiu ce sa zic...noaptea se trezeste o data ptr ceai si la 4-5 papa.a avut o perioada cand papa numai dimi dar acu iar noaptea.
de mers merge f bine, ii merge si gurita non stop si rade la toata lumea.
mai avem o problema:baita!pe cat de mult ii placea , acuma imi face scandal si plange...ati patit asta?
azi mergem la cheful de un an al fetitei unor prieteni in avanpremiera la al nostru de saptamana viitoare.
ce mai fac burticile?ce mai fac bebeii?imi pare rau ca am fost plecata...as fi vrut sa va cunosc...
laura, scuze de intarzierea raspunsului:da, noi avem camera separata pentru Thea, ea doarme acolo de la doua saptamani dar avem si un pat de garda in care dormim noi cand e cazul.dar sa stii ca am prieteni care stau cu copiii in garsoniere si nu se plang.in timp o sa va puteti muta, dar e pacat sa astepti cu bb pina atunci.
vreau sa va mai spun ceva, poate sunteti interesate.noi o sa ne mutam sper intr-o mansarda construita pe un bloc de 4 etaje.sunt apartamente de soua si trei camere care se pot face de 3 sau 4, cu scara interioara, superbe, in Gheorgheni.daca va intereseaza detalii trimite-ti un PM.
monica felicitari pentru fetitza:)
gata ca m-am cam lungit
va pupam
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(11 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Dana_ spune:
Salutare
Ce mai faceti?
Ce fain de voi Cristiana, mi-as dori si eu un concediu asa frumos. Cum au fost preturile? Cred ca e superb acolo
Eu sunt un pic stresata ca-mi incepe scoala peste o saptamana si n-am nici un chef
Andy e cam agitat in ultima vreme, cred ca incep sa iasa maselutele
Va pupacesc
Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Bine ati revenit acasa Dana si Carrie!Cum au fost "plimbaricile" voastre?
Roxi, pe unde umbli? Nu ne povestesti cum ati sarbatorit?
Laura, mai intra si pe Yahoo cand ai timp, sa mai vorbim....
De Moni ce mai stiti?
Noi iar am fost aseara la un chef....a fost tare bine! Profitam si noi cat se mai poate, ca dupa chefurile astea vine licenta lui Ovi si apoi nasc eu.....apoi plecam la Arad, unde nu prea mai avem prieteni cu care sa iesim....
BB e tare voinicel si azi, maine poate mergem la control so aflam si ce e (eu tot cred ca e baietel......sa vedem)
Pupici, Ioana ai bb mic (21 sapt si 5 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic