mamici din Cluj (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monica spune:

Salut fettelor!!!!
Am reusit sa ajung la un calculator care merge tare greu. Mi-a luat 1/2 ore ca sa intru pe forum.
S-au intimplat multe de cind nu am mai reusit sa intru asa ca o sa va spun.Nu stiu cine a mai trecut prin asa ceva ca mie nu mi s-a intimplat pina acum:
1. Mi-am "bagat" degetele in priza si va imaginati ca m-am curentat
2. Am cazut pe loc drept. m-am dezechilibrat. noroc ca nu m-am lovit la burta si ca am cazut pe partea stinga. uinde era balta mai mare, dar oricum ce mai conta
3. M-am racit si o tin asa de vreo 10 zile si nu imi mai trece. nu am febra, dar nasul e fff infundat si nu pot sa respir. e un chin
4. Am fost simbata trecuta la nunta in Bistrita si simbata asta in Cluj si de la amindoua am plecat mai repede ca mi-a fost fff rau
5. De 1 mai am fost plecati la iarba verde 2 zile si cind m-am intors m-am trezit cu o gastroenterocolota nasoala care m-a tinut citeva zile numai cu ceaiuri, piine prajita si greturi
6. Ieri am aranjat niste carti pe un raft si pt ca erau prea grale a cazut raftul pe piciorul meu. In primul moment am crezut ca s-a rupt, dar spre norocul meu m-am ales numai cu o julitura si o umflatura zdravana deasupra genunchiului si binenteles cu un schiopatat
7. si ca veni vorba de schiopatat, pina saptamina trecuta nu puteam calca bine pe piciorul sting pt ca mereu ma impiedicam cu el si am reusit sa-mi scrintesc glezna. acum schioapat cu dreptul.
Ce sa va mai spun sint in concediu de odihna si de la 1 iunie ramin in prenatal.Sper sa nu mai "produc" nimic si sa reusesc sa trec cu bine urmatoarele 12 saptamini ca sa se nasca puiul meu la termen si fara probleme.
Va pup pe toate si incerc sa intru mai des sa vad ce mai faceti.
Ioana cum o mai duci?Am fost la reumatologie joi si mi-a recoltat singe pt analize. Merg vineri dupa rezultate. Nu stiu daca esti acasa sau mergi la servici.Poti sa mergi la gimnastica?
Roxanace mai faci? Mai mergi in Zorilor la gimnastica?
Eu nu am mai ajuns pe acolo ca s-au intimplat multe si acum sint racita. Sper sa pot merge macar de saptamina viitoare.
Va pupMonica si bb 28+sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Moni draga, cand am citit cate patanii ai avut mi-a venit si sa rad, si sa plang(saracutul bb ce l-ai mai zguduit!).
Cum ai reusit sa te curentezi din nou?Esti dezastru! Sper sa iti treaca umflatura si durerea de la picior cat mai repede.
Eu sunt acasa in continuare, maine merg la Muresan si o sa-l intreb si de gimnastica....
Tu sa ai mai mare grija de tine si de bb, sa nu te mai accidentezi!
Pupic,Ioana si bb mic(21 sapt si 5 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna fetelor,
Monica, am citit si eu pataniile tale si sper sa nu se mai repete, vreau sa zic ca si eu am patit ceva de genu in perioada sarcinii(si nu numai)
Ioana, dupa ce nasti pleci in Arad?
Noi am fost plecati langa Brasov, la Sf Gheorghe de unde e sotul, am stat 2 zile si apoi am mers in Bucuresti la cumparaturi. In Buc mergem o data la 2-3 luni, ne aprovizionam cu imbracaminte pt noi si pt vanzare. La sfarsitul lunii iulie vrem sa ne deschidem o firma si sa luam o masa in piata, pana atunci vindem la cunoscuti(avem prietene care lucreaza la firme de croitorie si acolo se fac vanzarile)
Cristiana ti-am trimis PM
Pupici

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Dana, intr-adevar, dupa ce nasc vom pleca la Arad....dar mai e mult pana atunci!
Ziceai ca mergeti sa va aprovizionati cu hainute de la Buc. Ce hainute aduceti?Cumva si pentru burtici? Si la ce preturi?
Stii de magazinul MiniPrix din Buc, e pe undeva pe langa Otopeni?Acolo gasesti haine foarte ieftine...
Andy ce mai face? E cumintel?
Pupici, Ioana si bb mic(21 sapt si 5 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

la toate fetele mele din Cluj!

„Dumnezeu să te țină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Salut fetelor din Cluj. Sunt membru nou, asa ca Bine v-am gasit! Cine ar putea sa ma sfatuiasca in legatura cu medicii din Cluj, sau ce clinica v-ati ales? Ce stiti despre clinica privata? Desprea dr. Todea ce stiti? Am auzit tot felul de impresii contradictorii legat de Stanca si Gine 1, asa ca nu prea stiu ce sa cred. Astept raspuns si va pup!

Mergi la inceput

Salutare
Ioana, pt burtici nu am adus haine, daca-mi ziceai mai repede iti aduceam, ca sunt foarte ieftine. Pai ce sa zic, in general aduc tricouri, maieuri, bluze, pantaloni mai rar, fuste, rochite,etc, acolo sunt la juma de pret fata de aici, si le vand mult mai ieftin ca aici, deci lumea cumpara ca se uita la bani in general. La inceputul lunii iulie merg din nou, daca te intereseaza ceva hainite atunci sa-mi spui ca iti aduc cu placere
Rachel pupici si de la mine
Buna Coraly, bine ai venit printre noi
Fetele stiu mai bine ce dr sunt buni, eu una am nascut la Stanca si nu mi-a fost bine deloc
Va pupacesc

Mergi la inceput

Avem noi pozici, si cu fetele de la Blondy.
pupici

Mergi la inceput

Ceau fetelor!!!!
Am fost la eco. Avem un baietel!!!!!Are o putulica......de toata frumusetea(sa moara fetele de ciuda)!
Dana, sigur o sa te rog atunci cand mai mergi sa-mi iei si mie ceva hainute. Mai vorbim oricum pana atunci, poate da Domnul sa ne si intalnim!
Rachel!
Coraly, bine ai venit! Chestia cu clinicile si cu medicii eu zic ca e subiectiva. Eu personal merg la Gine I, la Dr. Muresan si sunt foarte incantata de el. Se comporta foarte frumos cu mine, si e un bun profesionist(mie mi l-a recomandat una dintre anestezistele de acolo).
In rest....eu zic sa mai astepti pareri si de la restul fetelor!
Pupici, Ioana si Alesio(21 sapt si 6 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Buna fetelor,

Sunt o noua membra a acestui forum si ma bucur tare mult ca v-am gasit. Sunt in 8 saptamani (calculat de la UM) si sper sa ne auzim cat mai des pe acest forum. Eu as vrea sa nasc cu dl. dr. Cruciat de la Gine I, asa ca orice informatie/parere din partea vostra e foarte utila.

Multa sanatate tututor!
Mona (Cluj, in 8 saptamani)

Mergi la inceput