mamici din Cluj (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mona, bine ai venit printre noi!Sarcina usoara si sa ai un bb sanatos si frumos!
Si eu voi naste la Gine I, cu Dr. Muresan. Despre Cruciat nu stiu prea multe, decat ca e foarte bun la cezariene....poate stiu restul fetelor mai multe.
Pupici, Ioana si Alesio mic(21 sapt si 6 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by pufymic
Am foat la eco. Avem un baietel!!!!!Are o putulica......de toata frumusetea(sa moara fetele de ciuda)!
Rachel!

Iubi, sa-ti traiasca baietelul! Ma bucur pentru tine, pentru voi.
Cum o sa-l cheme?
Aha, si multumesc pentru pupici.Si tie

„Dumnezeu să te țină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Ioana, felicitariE asa cum ai crezut: baietel.Ma bucur pentru voi
Bine ai venit printre noi Mona.Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos!
Pupici

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

'Neata fetelor!
Rachel, pe bb o sa-l cheme Alesio! Vezi ca ti-am trimis un PM...nu l-ai primit?Pe yahoo mi-e greu sa intru asa tarziu(mai intru accidental), asa ca-ti mai scriu pe PM.Sa ai grija de tine!

Dana, multumesc de urari! Chiar asa e, cum am tot simtit eu....oricum cel mai important e sa fie sanatos.Ne-am fi bucurat la fel de tare si daca era fetita:)

Pupici, Ioana si Alesio(22 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare gagicutze. Mai de cand n-am mai intrat ce-ati mai scris. Noi suntem ok. Cina cu pricina n-a mai fost romantika fiindca la Chicago's unde am vrut sa mergem era rezervat in intregime si am ajuns tarziu la grecesc unde m-a durut fundul de la scaunele alea tari de lemn, fara un pic de tapiserie sau macar o pernitza ceva...in fine. Am primit o bratara frumoasa de la Vic.
Sambata in schimb a fost o zi faina, am fost pe terasa la Karma unde erau carcotashii si avem autograf de la Serbanica Huidu si Mihai Gainusha si poza bineinteles cu carcotashii.

Moni, nu stiu cum ai putut sa patesti atatea si esti doar o bucatzika de fata...toate pe capul tau. Ai grija! Sper sa ne vedem de sapt. viitoare in Zorilor. Sanatate!!!

Pentru burticile care intreaba de Stanca si GineI, si eu am auzit pareri pro si contra despre ambele asa ca, va trebu sa mergeti clar la clinica unde lucreaza medicul care va urmareste. S-au mai schimbat treburile, eu zic ca ambele au evoluat si clinici mai bune tot nu avem in Cluj. Alte orase nici nu se lauda cu ce avem noi. Dr. Todea este foarte bun, nu am auzit nimic rau despre dansul, dimpotriva, toate opiniile erau pozitive.

Va pupa Roxana cu Serbanica din burtika, in sapt. 34.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-olariu spune:

salut fetele!
bun venit coraly si mona!

Ioana!! Felicitari!! Ma bucur din toata inima! Va si vad jucandu-va fotbal (nu ca nu v-ati fi putut juca fotbal si daca era fetita). Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si iubire.
Banchetul a fost la Chios in parc.

Nu am mai intrat iar asa de mult pe DC pentru ca vineri am un examen greu si m-am cam dezobisnuit sa invat. Este ultimul examen din ultima sesiune din ultimul an... ma cam apuca nostalgia. Sper sa imi revin pana la licenta.
Noapte buna
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monica spune:

Salut fetelor!!!
Iana, felicitari pt baietel!!!! Sa de Dumnezeu sa fie sanatos ca tie nu ti-a fost prea usor pina acum. Ma bucur ca te simti mai bine.Sa ma anunti daca poti sa mergi la gimnastica.
Bun venit fetelor noi si sarcini usoare!!!
Stie careva sa-mi spuna daca praful ii face vreun rau lui bb. Eu cu tot zugravitul acesta si mai ales acum cind le-am aranjat toate la loc am "mincat" tare mult praf.Acum e ok: toate sint la locul lor, chiar si calculatorul e montat.Dr Muresan nu mi-a spus ca ar vedea ceva probleme desi am fost la el acum citeva zile. Sper sa nu o fi afectat cu nimic pe fetita mea, ca e tare maricica. Are deja 1.400 kg si inca nu am 29 sapt. E cu ceva mai avansata, dar cica nu e nici o problema.
Roxana cum te simti? Mai mergi la servici?Ne vedem in Zorilor luni.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de bb!!!!
Monica si bb 28+sapt Daniela

Mergi la inceput

'Neata fetelor!
Laura,iti tinem pumnii la examenul de azi!Bafta!!!
Moni, ma bucur ca Daniela e bine! Sa fiti sanatoase amandoua!
Eu zic sa nu te ingrijorezi, ca praful pe care l-ai inghitit tu, nu a mers direct la ea....e la tine in plamani(daca mai e)!
Eu nu cred ca o sa pot sa merg curand la gimnastica, ca mi-a zis Muresan sa stau linistita......din pacate inca nu am scapat de tot de contractii si de dureri....mai ales cand sunt putin (sau mai mult) obosita!
Sper sa te intalnesti luni cu Roxi in Zorilor!!!!
Dana , voi ce mai faceti?
Rachel, cum esti?
Pupici, Ioana si Alesio mic(22 sapt si 2 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by pufymic
Rachel, cum esti?
Pupici, Ioana si Alesio mic(22 sapt si 2 zile)

Ioana, iara ma doare in partea stanga, in dreptul ovarului. Sa se fi format iara un chist?
Mi-e dor de tine!

Fetele, de ce va minunati asa ca Ioana fabrica un baietel? Doar a zis ca simtea inca de la inceputul sarcinii ca e baiat. Pufy, ai simtit bine. Felicitari!!

„Dumnezeu să te țină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Salutare,
Ioana, noi suntem bine, eu putin racitasper sa-mi treaca repede. Bebe neastamparat ca de obicei, acum incepe sa zica tot mai multe cuvinte si suntem tare happy

"Fetele, de ce va minunati asa ca Ioana fabrica un baietel? Doar a zis ca simtea inca de la inceputul sarcinii ca e baiat. Pufy, ai simtit bine. Felicitari!!"

Cand eram gravidutza si eu aveam presimtirea ca e baiat, si toata lumea zicea ca dupa forma burticii e fata. Am aflat cam tarziu ca e baiat, la a 3-a eco. Bineinteles ca nu conteaza sexul, sanatos sa fie.
Va pupacesc

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput