mamici din Cluj (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna Dimineatza gagicutze!
Io-s cam varza azi, m-am imbracat frumos ca sa-mi mai treaca. Asta noapte pe la 3 un nemernic de tzantzar m-a muscat de ureche si m-a mancat rau de tot si m-am scarpinat nevoie mare. In tot acest timp nemernicu' de barbatumio se uita la femei goale pe net. I-am facut un scandal de cre ca s-au trezit vecinii, dar nu ma intereseaza. Partea proasta e ca tot eu m-am trezit cu durere de cap si de la tzipete s-o speriat si Serbanika din burtika.
Moni, nu vin in Zorilor nici luni, fiindca ma programez la coafor...nu ma mai pot spala pe cap singura, mi-a crescut burtika...am sa vin in luna iunie, mai des. Poate incerc miercuri...sa vad cum ma organizez la job. By the way, nu cred ca praful a ajuns la bebelina, inteleg cu fumul de tigara care e substantza chimica si particulele sunt mai mici, dar lichidul ala isi face treaba :). Praful e foarte nociv cand bb e afara deja, atunci exista riscul sa faca chestii la plamani. Ai grija de voi acum.
Va las, va pup pe toate, sanatate si spor la treaba si la invatat.
No ziceti si voi....

Roxana, in sapt 33/34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Rachel, imi pare atat de rau ca iarasi ai dureri...l-ai sunat pe medicul din Buc.?Ce a mai zis?
Dana, sper sa-ti treaca repede raceala, si sa nu-i dai si la Andy!!!
Ce scumpic trebuie sa fie acum puiutul tau.....acuma sunt mai scumpi cand incep sa vorbeasca.....iti vine sa-i papi de dulci ce sunt....
Roxi, esti mortala! M-am distrat de pataniile tale....ce ai vrea si tu acuma de la Vic?Sa se pocaiasca??Lasa-l sa se uite, ca mai mult de atat tot nu poate face!Cat despre tantari, ucide-i fara mila!!!Si pe mine ma musca ticalosii....
la Serbanel, si nu-l mai speria pe bietul gandacel!
Pupici, Ioana si Alesio mic(22 sapt si 2 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna tuturor!
Ioana, sper si eu sa nu-i dau raceala lui Andy, Doamne fereste
Momentan sunt super nervoasa, suparata....ni s-a stricat masina si reparatiile astea ne omoara, bani mutli(de ieri 5 mil) si electricieni incompetenti care mai degraba nu repara si cer bani, ca "si verificarea costa". Intr-o zi sa cheltui 5 mil pe piese si "reparat" care defapt se dovedeste a fi nimk, ba piesele trebuie cumparate din nou ba ei habar n-au. Cica ne repara masina, bun ....dar venim acasa si iar nu merge, astia-s nebuni
Ok, va las ca trebuie sa plec
Pupici

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Ceau fetele!
Dana, sper ca ti-a trecut raceala....ati reusit in final sa va reparati masina?De ce nu o duceti la alt atelier auto?
Am intrat doar sa va urez un week-end placut la toate !!!
Pupici, Ioana si Alesio mic(22 sapt si 3 zile)

Mergi la inceput

Salutare,
Ioana, in 3 zile am fost nevoiti sa schimbam 3 electricieni auto,masina a fost carata pe platforma(de fiecare data cate 500 mii transport) si nu cred ca se pricepeau delok, ei ne trimiteau sa luam piese care defapt nu erau stricate, si masina avea nevoie de altceva insa daka nu se pricep...azi am carat-o la un alt atelier auto, sper sa nu mai fie cazul sa o transportam in felul asta. Ma doare sufletul sa-mi vad masina stricata, dar ma doare si mai tare sa arunc banii pe ceva care nu trebuie. Se pare ca ultimul electrician se pricepe, ba chiar poate aduce piese la comanda si pana luni cel tarziu va fi gata. Ufff, de-abia astept!.
Nu stiu cum circulati voi fetelor, eu m-am dezobisnuit total de mijloace de transport comun si zilele astea am crezut ca mor de nervi, de rau,etc pe troleu. Am fost atat de happy cand am mers cu Dacia tatalui(din `81, fata de troleu Am ajuns dependenta de masina, si e tare rau fara ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor,
va uram si noi un we placut!

noi suntem in febra pregatirilor chefului de un anisor al Theiutzei(maine, 30 mai).maine facem cu familia si sambata viitoare cu prietenii picei , vreo 6 la numar, pentru ca de doua zile e putin mucoasa si nu vreau sa racesca si ceilalti copii, desi 3 sunt racit deja:).maine va fi o gramada de lume la noi, avem prieteni asa buni ca vin si din Bucuresti sau Tg Mures sa o felicite dragii de ei.

Dana am primit mesajul, maine iti trimit detalii, ok?

Thea nu mai umbla ci fuge si afara trebuie s-o tin cu hamul ca altfel ar fi tot in nas la ce viteza prinde.a revenit din motive necunoscute la doua soamne pe zi dar unul e musai sa fie afara si in caruciorul vechi care e mai comod-deh toane de d-soara...in schimb luptele mari sunt la culcare probabil crede ca e o mare pierdere de timp toata asta...
e foarte sociabila, face"draga draga" la toti copiii, ieri era sa ia in brate un pui de cersetor.si a invatat sa dea pupici pe care ii da cu bucurie da numa cand are chef.

Ioana felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si norocos, ati ales un nume frumos si deosebit.
Raluca, finutza mea se pare ca va avea fetitza.a fost f ocupata, si in sesiune si saraca tot seara ajunge acasa de aia nu a dat nici un semn

eu mi-am ratat sesinuea, nu am apucat sa invat nimik dar ma duc la reuri(fac Masterul in PR)Dana ce scoala faci?

trebe sa plec acu, revin maine,
va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(11 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Cristiana, "La Multi Ani" din partea noastra pt micutza Thea, sa creasca mare si sa fie sanatoasa! Sa ne povestesti cum a fost
Mersi, sunt ff curioasa de detalii
Ce scumpica e Thea, Andy al meu nu da pupici. In schimb sunt foarte mandra de el ca incepe sa zica tot mai multe cuvinte, zilele astea mi-a zis mai mult Dana decat mama.
Ma intrebai de scoala, eh eu sunt mai piti si n-am ajuns la master(mai am mult pana acolo). Acum sunt in anul 3 la Fac de Agricultura, am "inghetat" un an pe timpul sarcinii, si m-am transferat la ff. Faculta noastra e de 5 ani, dar fiind la ff se face unu in plus, deci mai am 3 ani fara asta.Luni imi incepe scoala, 2 saptamani cursuri si in urmatoarele 2 sapt dam examenele. Sotul meu e norocos(desi am inceput facultatea in acelasi timp), acuma a terminat Fac de Agric, sectia Biologie care tine 4 ani, si la anu merge la Master.
Cristiana cum e masterul in PR(si ce inseamna pr).
Va pupacesc si va doresc o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

pt.Theodora! La multi,multi ani fericiti,sanatosi si plini de realizari!
Insanatosire grabnica si o distractie de pomina la aniversare!

Aura si Diana

Mergi la inceput

La multi si fericiti ani pentru micuta Theodora!
Pupici, Ioana si Alesio mic(22 sapt si 4 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragele mele, avem un anisor!!
va multumesc din suflet de urari si va dorim tot binele din lume si voua.
in ciuda mucishorilor persistenti am avut o aniversare ff frumoasa cu familia si nasii si o multime de telefoane de la prieteni.
asta mica a fost vedeta, imbracata intr-o rochitza eleganta si sandalutze a facut parada modei si a deschis toate cadourile razand in hohote.a pupat pe toata lumea.ce mai, ne-am topit dupa ea.pe la 3 dupa-masa a cazut de oboseala fericita.
saptamana viitoare sper ca episodul 2 cu micutzii.

dana, ti-am trimis PM.legat de Master, e greu cand nu apuci nici sa citesti.e un master in Public Relations la facultatea de Comunicare si relatii publice.sper sa-l termin in viitorii 50 de ani:))

sunt cam rupta de oboseala si probabil ca ne vom distra la noapte cu nas infundat dar ma simt asa fericita cu asa un ingerash!
burticilor mai aveti putin si veti trai din plin sentimentul asta!

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(11 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput