mamici din Cluj (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Mamici din Clujas avea nevoie de ajutorul vostru
locuieste cineva pe fosta Strada Primaverii?
Am inteles ca asa se chema inainte dar acum are alt denumire
Am auzit ca pe strada respectiva locuieste un domn(doctor sau nu stiu exact ce )dar cica ar fi foarte cunoscut de toti clujeniisi nu numai ,care trateaza foarte multe boli cu ajutorul plantelo ceaiuri etc.
Fata de la care am aflat acest lucru nu mai are adresa dar si-a salvat tatal de la moarte cu ajutorul acestui clujean
Doctorii nu i-au dat mai mult de 6 luni de trait omului si iata ca au trecu 2ani siceva,analizele la zi sunt ok, iar el se simte bine
Va rog frumos ,daca stie cineva despre ce vorbesc sa -mi spuna si mie ca as avea nevoie de nr de tel.

Cu mii de multumiri

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna Cici. Parintii mei stau pe fosta str Primaverii(acolo am locuit si eu inainte), si merg zilnic pe-acolo. Pai strada asta e lunguta, cu multe blocuri...intereseaza-te cum il cheama pe acest dr si am sa-l caut.

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao gagicelor! Sanatoase si voioase ha? Si noi la fel :). Mai am exact 4 zile lucratoare dupa care intru in prenatal, asa ca voi iesi cu burtika la inaintare. Cine stie, poate ne vedem.
Spun si eu cu intarziere La multi ani! pt. gagalice si schimba semnatura mami ca n-are numai 11 luni :). Sa fiti sanatoase si iubite!
Ioanaaaaaa pe unde umbli? La fel si Florina ca n-a mai intrat de un secol...faceti prezentza!
Va las, pe mai tarziu, pupici!
Roxana, in sapt. 34 (uraaaaaaaaaaaaaa!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Fetele mele din Cluj, ati citit povestea Silviutei („Din nou in caruselul sperantei”)?
Ea vrea sa vina in Cluj la un medic bun. O ajutati si pe ea? Haideti, va rog, noi suntem aici o familie, ne ajutam, ne sprijinim, ne incurajam. Nu-i asa?
Pufymic, nu ai primit pm de la ea? Pot sa ii dau numarul tau sa te sune?
Dati-mi va rog un raspuns cat de urgent puteti!
Va pup pe toate si va urez o zi buna, plina de soare!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!
Eu sunt tare necajita, ca am fost duminica la nepotelele noastre, iar luni i-a iesit la cea mica o eruptie. Au mers cu ea la infectioase, si le-au spus ca e rubeola.....Sunt disperata! Eu nu imi aduc aminte sa fi avut vreo boala a copilariei...Mi-e frica sa nu-l afecteze pe Alesio daca fac boala, si chiar daca sansele sa-l afecteze sunt destul de mici, cu toate asigurarile medicilor(Muresan, si proful de la infectioase), mie tot mi-e frica pentru sanatatea ingerasului meu.....
Maine merg sa-mi fac analizele pentru rubeola la infectioase, sa vedem daca am facut sau nu boala in copilarie, si peste vreo sapt trebuie sa le repet iarasi, sa vedem daca am luat acum boala de la nepotica mea....
:((((((
Rachel, Silviuta mi-a scris pe yahoo, si i-am raspuns. Povestea ei nu am citit-o ca nu am gasit-o....as vrea tare mult s-o ajut daca pot!
Roxi, ma bucur ca sunteti bine.
la toate fetele si la bb-eii din burtici si de afara!
Pupici, Ioana si Alesio mic(22 sapt si 6 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-olariu spune:

LA MULTI ANI Thea!!! Multa sanatate si multe aniversari la fel de frumoase. Pai cred si eu ca e un inageras, cu asa niste parinti mandri...

Iar am ramas acasa in pana de internet. De fapt in pana de calculator. Mi s-a stricat un picut, dar sper sa nu fie grav. L-am desfacut peste tot prin camera (la noi, eu sunt cu surubelnita) si cred ca am gasit problema.

Vineri la examen a fost monumental. Noi ne-am gandit ca daca e ultimul examen din facultate (inafara de licenta) poate o sa fie mai lejer. Pai a fost cam asa: "da-te mai la dreapta ce nu vad ce-ai scris" "stai ma, nu striga la mine" (astia desigur ca nu sopteau!) si profa din cand in cand (dar nu prea des) mai zicea "va rog un pic mai incet ca se aude pana in oradea". Asa ca "am stiut" destul de bine.

Va pup
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Doamne, Ioana, nu pot sa cred!
Sa ai grija de tine, pui, si de bebe mic. Du-te si fa ce stii ca trebuie facut.
O sa ma rog pentru tine, sa te ajute Bunul Dumnezeu sa fie bine!
Sa ne spui si noua, ca acum o sa stau cu inima pe jar.

Te poate suna Silvia pe mobil? Nu ii merge net-ul. Te rog!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ioana si eu ma rog sa fi facut chestia asta in copilarie, ca sa scapi de orice grija. Cu toate astea trebuie sa ai incredere in ce spun doctorii si te rog sa gandesti pozitiv si sa alungi orice gand ca ar putea sa ti se intample ceva tie sau lui bb. Pana atunci fa analizele alea si zi-ne si noua ce si cum. Numai bine si pupici la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-olariu spune:

Ioana, am vazut ce ai scris numai dupa ce am postat. Imi pare tare rau! Doamne, sper sa nu se intample nimic rau. Nu poti afla daca ai facut rubeola cand erai mica? Eu stiu ca nu exista nici o problema daca ai anticorpii necesari in sistemul imunitar. Sa-ti faci repede analizele si fi optimista! O sa vezi ca o sa fie bine. Dumnezeu are grija de voi.
Ma rog pentru tine si puiut, sa va fie bine acuma si mai departe
Te pup
Laura

Mergi la inceput