Fete din Austria (7)
Raspunsuri
alexa22gandi81 spune:
Sunt idei bune,dar nici prea multa carne,apreciem cam cat ar manca fiecare,ca dupa ce facem cu ea.Sper sa avem vreme frumoasa.Dar inca nu am gratarul,sper sa nu-mi faca vreo surpriza sotiorul.
Ma duc sa ma intind nitel ca am niste dureri jos de-mi vine sa urlu.
Pupici.
alexandra
Nelke spune:
Alexandra , ce te apucasi dom“le sa schimbi pagina tocmai cīnd sīntem īn toiul discutiilor si planuielilor ???
...ca ametim de umblat pe 2 pagini
Dupa parerea mea va complicati cu gratarul, prognoza vremii anunta PLOAIE - ce facem cu toate alea (gratar, unelte, carne etc. ) daca ploua ???
Mie īmi este egal ce mīncam, eu vin sa va vad pe voi ...
Nelke
carolada spune:
mai fetelor,cel mai bine e la gasthaus daca ploua.si chiar daca e vreme frumoasa,dupa cum v am zis, aici nu e ca in ro sa ti alegi un loc si sa faci grataru,si daca alina nu stie unde se poate face,ce facem ,ne plimbam prim linz sa vedem unde putem face gratar? eu tot am scris chestiile astea,dar vorbesc singurica,bag seama.
nelke are dreptate noi venim sa ne vedem una pe alta nu sa ne imbuibam ,ca si asa unele din noi sunt la cura,prietenii stiu de ce
carolada
Nelke spune:
Īnafara de asta, mai sīnt si alte argumente:
- Alina va avea destula treaba sa ne gaseasca, adune si ghideze;
- nu-i usor sa gasesti un loc la iarba verde unde si gratarul (īn caz de vreme buna) e permis, īn caz ca totusi da, cine stie pe ce coclauri ar trebui sa umblam si cīt de mult s-ar complica toate;
- sa nu uitam ca de fapt vor fi doar cīteva ore pe care le vom petrece īmpreuna - nu v-ati saturat de gatit acasa, fetelor dragi ??? mai vreti si īn deplasare ???
- revin la organizatoarea noastra draga Alina: sa nu-i punem īn cīrca sarcini care poate o depasesc, as zice eu...
Hai sa ramīnem la tema principala: dorim sa ne īntīlnim, sa ne cunoastem si sa petrecem cīteva ore frumoase si vesele īmpreuna. Mai vedem noi ce inspiratie ne vine la fata locului.
Parerea mea. Voi ce ziceti ?
Nelke
alexa22gandi81 spune:
Aveti dreptate e riscant,daca ar fi mai aproape si daca timpul ne-ar permite,s-ar merita.Atunci ramane varianta cu Gasthaus.
Pupici.
alexandra
alexa22gandi81 spune:
Am deschis un nou subiect deoarece la mine scria ca este inchis,daca am gresit va rog sa ma iertati.
Va pup dulce.
alexandra
alinah spune:
Fetelor, asa-i, timpul e scurt, cat ne adunam, cat ne gadilam, a trecut juma' din timp. Vremea, v-am dat linkurile la capitolul 6, se anunta daca nu neaparat ploaie, sanse de ploaie si inorat. Eu cred ca pe la 6, cel tarziu o luati spre casele voastre, nu o sa ne ajunga timpul de pupaturi, d-apai de gatit! Si chiar, Nelke are dreptate, nu v-ati saturat sa gatiti acasa, mai vreti si in deplasare
Ma rog, eu nu gatesc nici cand sunt acasa , sufletel le invarteste pe toate. Apropos, astazi a facut pizza
Plus, cotofanelor, la anul facem gratar in toata regula si va las sa va aruncati si in piscina, la mine pe mosie...ramaneti peste noapte, pe la mine, claie peste gramada, pe la vecini...ooops, poate s-or nimeri unii
Eu sunt chiar schioapa fara sufletel, el le stie pe toate, eu inca ma tin de fusta lui...chiar ma intreba daca stiu sa ajung la lacul ala de v-am zis si bineinteles raspunsul meu a fost . Stiu ca vi se pare ciudat, dar nu stiu prea multe din Linz si imprejurimi...nu umblu singura, stau toata ziua cu nasul in . Asa-s eu, fata cu(minte), sau fara...cine stie cum o fi ma bine
Alexa , pai asa ni se intampla, daca vorbim prea mult , ni se pune lacatel la gura. Cineva trebuie sa deschida un nou capitol, Otilia (politistul nostru ) ne lasa 10 pagini la capitol...si uite asa, capitol peste capitol
Revin mai tarzior. Astept inscrierile la grill-ul de la mine pe mosie pentru anul care vine
Alexa, tu vroiai sa vii cu butelia dupa tine? La anul, cu grill cu lemne si carbuni, iar carnita stropita cu berica...
alexa22gandi81 spune:
Acum va distrati pe seama mea,dar daca era veneam cu butelia dupa mine,doar sa fie toata lumea multumita.
Pupici
alexandra
Nelke spune:
quote:
Originally posted by alexa22gandi81
Am deschis un nou subiect deoarece la mine scria ca este inchis,daca am gresit va rog sa ma iertati.
Va pup dulce.
alexandra
Nu stiam ca ALTCINEVA a pus lacata pe clanta, draga mea/nostra Alexanrda ! Asa ca īmi retrag atīt observatia, cīt si "argumentul"() - hai, ca ne pupam la Linz pe chestia asta !
Pīna atunci, o de la mine si ai grija sa ramīi voioasa si sanatoasa, ca avem treaba !
Nelke