Fete din Austria (7)
Raspunsuri - Pagina 2
alexa22gandi81 spune:
Ce mult imi place cand suntem toate bine dispuse,abia astept sa ne pupam.
alexandra
Nelke spune:
...Alte glascioare nu mai aud deocamdata, presupun ca participantele la consfatuire īsi fac bagajele cu īnfrigurare... de ex. Babee, ca ea are mai mult de īmpachetat , despachetat - dar la Linz te ajutam si noi, Gabitzaaaa !
Alexa , butelia aia pe care tot stai tu cu ochii, o bem naibii alta data !
Eu promit s-o aduc pe Corolada īn buna ordine, la fel de bine am s-o si aduc īnapoi (dau si īn scris la sot, daca trebuie !)
Stīnd strīmb si judecīnd drept, ce ne lipseste ? NIMIC !
- La Linz ne asteapta cel mai bun, drag si vesel SRI pe care l-am cunoscut vreodata;
- Ce facem ? Habar nu avem, dar de ceva om fi noi īn stare !!!
- Ce vreme vom avea, om vedea; doar nu ne-om īmpiedica noi de-asa un flec !
Unde mai pui ca SRI-ul nostru drag ne pregateste deja urmatorul chiolhan !!!
Deocamdata ramīnem la lozinca:
Traiasca 1 Mai !
(al nostru, bineīnteles, doar nu cumva v-ati gīndit Doamne fereste la altceva...?
Voi, celelalte fete, va rog sa nu fiti triste... vom ciocni si pentru voi
De se razgīndeste cineva, n-are decīt sa vina cu noi, noi mergem oricum !
Toate pīnzele sus !
Nelke
Claudelu spune:
Ma bag si eu ca musca....dar am vazut ca va pregatiti pentru marea intalnire si am tinut sa va urez distractie placuta si o inatalnire pe cat se poate mai frumoasa!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
Nelke spune:
...A, īnca ceva (tare vorbareata mai sīnt azi, sper ca ma mai suportati )
Mie īmi este foarte clar unde ne īntīlnim (am mai fost de cīteva ori pe directia aia si am cam "fotografiat" locul...
Corolada , Alina : NO PROBLEMS !
Nelke
Babee spune:
Hai ca m-adunai si eu pe-acasa sa vaz de una,d e alta etc.Am mai tras o fuga la ginecolog, slava Domnului toate-s bune si frumoase, apoi da-i la cumparaturi,si trecu timpul.Mi-am cautat si eu niste papuci-sandale ceva elegant, sa mearga dom'le la o rochita de vara, numai porcarii, ce gaseam frumos n-aveau numarul meu.si uite-asa iar am luat pt Bubu-ca ma mananca palmele rau si nu ma pot abtine- si am reusit sa ma lipesc de-un parfum, sa stiu ca mi-am luat si eu ceva.
revenind la oile noastre-am vorbit cu Alina dupa ce am postat ultimul mesaj, si ramasesem la ideea gasthaus.Aveti dreptate, n-are rost atata tarambalaie pt cateva ore.Eu ca romanul sa fac, sa dreg, deh-sa fiu si eu mai lenesa nu poci.Tot la cratita ma gandesc-stiindu-mi barbatul cum face cand ii e foame.Las ca-i pacalim noi matele cu ceva.
Deci Alexandra, nu mai tarambani si butelia si tot, papam facut de altii.Si la anu' picam pe capul Alinei la gratar la ea ca nu uit eu asa repede invitatia.De-abia astept sa merg acasa c-o zapacesc pe bunica cu gratarele in curte, si-uite-asa ma fac taman acu cand pierdui iarasi 5 kile.
Pupice, eu imi astept sotul maine si mai dau o fuga pe la pantofi, doar doar de-oi gasi ceva!
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Nelke spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Ma bag si eu ca musca....dar am vazut ca va pregatiti pentru marea intalnire si am tinut sa va urez distractie placuta si o inatalnire pe cat se poate mai frumoasa!!!
Dragut din partea ta ca te gīndesti la noi, draga Claudelu ! Bei o bere īn cinstea noastra ? Vom bea si noi īn cinstea ta, mai multe chiar !!!
Nelke
alinah spune:
Claudelu, multumim si ciocnim un pahar si pentru tine
Colonele, m-am gandit si se rezolva, facem o actiune "sub acoperire" si tot anul il transformam in 1 Mai , Alexa se logodeste cu butelia, Babee infuleca gratarel dupa gratarel , mai lasa carnita la o parte Gabitza !! Si eu care abia astept sa nu fie Heli acasa, sa nu-mi faca mancarica plina cu carnita, acum dadui peste tine . Alta casatoria cu carnita Mai pouneti mana pe o rosie, pe un castravete...stiu la ce te gandesti Gabitza
Nelke si alte soferite ...ne tinem cu telefoanele si dam unele de altele pana intr-un final, daca nu la Agip la Shell Dar sunt sigura ca nu o sa aveti probleme, e foarte simplu...mergeti pana la sfarsitul pamantului Mie imi miroase deja a berica , o Radler mica si pentru gravidutze . Apropos, de , Alexutza, vanatul e interzis , mai ales de caprioare
Cosanzenelor, important e sa ne vedem si taca-taca taca-taca, ma inarmez si cu , ce-am face...n-avem noi timp sa facem tot ce ne trece prin cap.
Abia va astept la berica...ce-i cu voi fetelor, o tineti numai in pupicuri azi , m-am rusinat toata
Eu o sa iau si niste CD-uri cu muzici mioritice...cam ce va place...veselie sa fie. Sa cante lautarii
Babee spune:
bah..io stiu ce-am acasa.ca poti sa-i dai tu cata rosie si catravete vrei, ca daca nu vede si carnea...face urat
fug la nani ca-mi pica ochii-n gura
pupiciosiiiiiiiiiiiii...mama sa-i vad fata lui Vio cand ne-o auzi pe toate taca taca taca taca
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Ce aveti cu butelia omului,nu inteleg?
Mai este putin si ne intalnim.............
Am sa vad maine cate beau berica,cate au curaj?!
pupici
alexandra
alinah spune:
Ce faceti fetelor?
Va antrenati pentru si intalneala ??
Eu plec acum pe santier, sa vedem cum mai sta casutza noastra, trebuie sa-i traga prima placa de beton la fundatie azi .
Abia astept sa ne vedem maine, sa ajungeti toate cu bine si s-o punem in romaneste
Am CD-urile pregatite, si cu muzica si cele educative , sper sa nu fiu atat de chiauna maine sa le uit acasa
Hehe, Alexutza, te logodeam cu butelia daca faceam 1 Mai in fiecare zi a anului . Nu mai scapai de ea si nici de noi Toata ziua la gratarel si la frigarui....o ce viata...
Ce vesti mai vin de pe la voi? Eu o sa vin pe seara acasa...o sa ma rasucesc toata noaptea in pat de nerbadare cu gandul la
Nu mi-ati zis ce muzici sa iau...voi ce aveti pe acasa?? CD-uri...